Rizespor Son dakika | Murat Sağlam ve İsmail Köybaşı Rizespor'da

Son dakika | Murat Sağlam ve İsmail Köybaşı Rizespor'da

05.10.2020 - 12:45 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer olan genç sağ bek Murat Sağlam kiralık olarak Rizespor'da! Ayrıca Karadeniz ekibi Granada ile sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı'nı da kadrosuna katıyor.

Son dakika | Murat Sağlam ve İsmail Köybaşı Rizesporda

Süper Lig'de yaz transfer döneminin son gününde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Gökhan Gönül ve Nazım Sangare'nin transfer edilmesinden sonra forma şansı bulması imkansız hale gelen genç oyuncu Murat Sağlam'a Çaykur Rizespor talip oldu.

Haberin Devamı

KİRALIK OLARAK RİZESPOR'DA!
Tomas yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden Karadeniz ekibi, Fenerbahçeli yöneticiler ile bir görüşme gerçekleştirdi. Son görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı. Murat Sağlam'ın gün içerisinde Rizespor'a kiralık olarak imza atacağı öğrenildi.

Ayrıca Çaykur Rizespor, Kızılyıldız'dan Dusan Jovancic,, Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Onur Bulut ve son olarak Granada'da da forma giyen ve şuan boşta olan İsmail Köybaşı ile de anlaşma sağladı.

RİZE RESMEN DUYURDU

Karadeniz ekibi Murat Sağlam'ın transferini resmen duyurdu. İşte o açıklama;

'Çaykur Rizespor’umuz, Fenerbahçe’den Murat Sağlam ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladı

22 yaşındaki defans oyuncusu Murat Sağlam Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ve sportif direktör Yılmaz Bal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeşil-Mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Murat Sağlam’a Kulübümüze hoş geldin diyor başarılar diliyoruz.'

Haberin Devamı

Son dakika | Murat Sağlam ve İsmail Köybaşı Rizesporda

Son dakika | Murat Sağlam ve İsmail Köybaşı Rizesporda

Murat Sağlam, Real Madrid-Fenerbahçe maçında forma giymişti

 

Yazarlar