İspanya La Liga SON DAKİKA: Real Madrid'den şaşırtan talep! Arda Güler'e bildirildi

SON DAKİKA: Real Madrid'den şaşırtan talep! Arda Güler'e bildirildi

20.02.2024 - 16:23 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için yeni sezon öncesi flaş bir karar alındı. Kulüp yetkilileri Arda Güler ile görüşme gerçekleştirdi.

SON DAKİKA: Real Madridden şaşırtan talep Arda Gülere bildirildi

Sezon başında Fenerbahçe'den büyük beklentilerle Real Madrid'e transfer olan fakat sakatlıklar sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler, geniş kadroda yer almaya başladı. Real Madrid, forma şansı bulmakta zorlanan Arda güler için flaş bir karar aldı. Kulüp yetkilileri Arda Güler ile görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Real Madridden şaşırtan talep Arda Gülere bildirildi

KROOS'TAN ARDA GÜLER'E DESTEK

Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos da Arda Güler konusuna dahil oldu. Alman orta saha, Carlo Ancelotti'nin bu durumu iyi yöneteceğini vurgulayarak Türkiye'ye mesaj gönderdi. Kroos konuyla ilgili, "Türk taraftarlar, Arda Güler'in Real Madrid'de olmasından dolayı gurur duyuyorlar. Biraz sabırsızlanıyorlar ve tabii ki bir an önce oynamasını istiyorlar. Mükemmel bir teknik direktörümüz var ve durumu kesinlikle çok iyi idare edecektir" sözlerini sarf etti.

SON DAKİKA: Real Madridden şaşırtan talep Arda Gülere bildirildi

GÖZLER SEVILLA MAÇINDA

Geçtiğimiz hafta sonu Rayo Vallecano karşısında iki puan kaybeden Real Madrid, hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisi yapmayacak. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri 25 Şubat Pazar gecesi La Liga'nın 26. hafta mücadelesinde Sevilla'yı konuk edecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. Daha sonra Valencia ile karşı karşıya gelecek olan Real Madrid, ardından ise 6 Mart Çarşamba gecesi Şampiyonlar Ligi'nde evinde Leipzig rövanşına çıkacak. Alman kulübünü ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup eden Los Blancos, çeyrek final için oldukça avantajlı durumda.

Haberin Devamı

REAL MADRID'DEN ŞAŞIRTAN TALEP!

Real Madrid kulüp yetkilileri yeni sezon kampı öncesi Arda Güler ile görüşme gerçekleştirdi ve kas kütlesini geliştirmesi için 5 kilo almasını istedi. Defensa Central'de yer alan haberde Real Madrid'in kondisyon antrenörü Antonio Pintus, yaz aylarında düzenlenecek Copa America, Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunları'nın yoğun takviminde A takım oyuncularını teker teker nasıl yoracağının hesaplarını yapıyor.

Habere göre İtalyan kondisyonerin geleceğe yönelik planlarından biri de geçmişte Rodrygo Goes ile izlenen stratejiyi Arda Güler ile tekrarlamak. Kulüp, Türk oyuncunun vücudunu güçlendirmek için aşamalı olarak yapılması gereken ve Antonio Pintus tarafından denetlenecek bir plan tasarladı.

Haberde aynı stratejinin Milan'a kiralık olarak gidip futbolunun geliştiren Brahim Diaz'da da uygulandığı belirtildi. 

SON DAKİKA: Real Madridden şaşırtan talep Arda Gülere bildirildi

"5 KİLO AL ARDA"

Defensa Central'de yer alan haberde Carlo Ancelotti'nin de Arda'nın güçlenmesi yönünde basına açıklamalarda bulunduğu vurgulandı. 

Haberin Devamı

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Kulübün düşüncesi, oyuncunun önümüzdeki yıllarda daha rekabetçi olabilmesi ve giderek fizikselleşen oyunla yüzleşebilmesi için yaklaşık 5 kilo kas kazanması ve böylece tüm kalitesini ortaya koyabilmesi. Bu yaz yapılacak çalışmalar sonucu tatil dönüşünde Arda Güler fiziksel açıdan kendini geliştirmek zorunda."

SON DAKİKA: Real Madridden şaşırtan talep Arda Gülere bildirildi