Samsunspor Samsunspor'da Markus Gisdol'den Sacha Boey transferi yorumu! Fenerbahçe maçı itirafı

Samsunspor'da Markus Gisdol'den Sacha Boey transferi yorumu! Fenerbahçe maçı itirafı

31.01.2024 - 18:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'u çalıştıran Markus Gisdol suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey hakkında konuştu. Fenerbahçe deplasmanında puan aldıkları maç hakkında açıklamalarda bulunan Gisdol, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Samsunsporda Markus Gisdolden Sacha Boey transferi yorumu Fenerbahçe maçı itirafı

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Süper Lig'de oynayacakları Galatasaray maçı öncesi konuştu. Fenerbahçe ile puanları paylaştıkları müsabakayı yorumlayan Markus Gisdol, Bayern Münih'in Sacha Boey transferi hakkında değerlendirmede bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçında takım olarak çok iyi oynadıklarını belirten Markus Gisdol, "Fenerbahçe maçında takım olarak çok iyi oynamıştık. Her rakibimize saygı gösteriyoruz ama bunu abartmıyoruz. Bizim de bir oynama şeklimiz var. Bazı pozisyonlarda da şans yanımızdaydı. Fenerbahçe ve Galatasaray çok üst düzey takımlar" dedi.

TRT Spor'a yaptığı açıklamada Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Markus Gisdol, "Galatasaray maçında da önceki maçlarda olduğu gibi elimizden geleni yapacağız. Taraftarlara özel bir söz vermeyeceğim ama sonuna kadar mücadele edeceğimizin sözünü verebilirim. Bayern Münih maçlarında Galatasaray'ın oynadığı futbol herkesi şaşırttı. Bu da Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunun göstergesi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bayern Münih'in rekor bedelle Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Sacha Boey transferini yorumlayan Markus Gisdol, "Sacha Boey transferi için Bayern Münih'i tebrik ederim çünkü çok iyi bir oyuncu transfer ettiler. Boey savunmada çok güçlü bir oyuncu. Ayrıca Türkiye Ligi'ne daha fazla göz atmalarını tavsiye ederim çünkü burada çok iyi oyuncular var" diye konuştu.

54 yaşındaki Alman teknik direktör, bu sezon Samsunspor'un başında 17 maça çıktı. Kırmızı-beyazlılar bu süreçte 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Yazarlar