Trabzonspor Son dakika – Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak kaptan olarak döndü

Son dakika – Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak kaptan olarak döndü

14.07.2021 - 18:02 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, 2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili takımda geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak, sahaya kaptan olarak çıktı.


Hakan KURT – SKORER DETAY
Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Bordo-mavililer, hazırlık maçında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un 11’i şu şekilde: Muhammet Taha Tepe, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Atakan Gündüz, Faruk Can Genç, Tunahan Ergül, Abdulkadir Parmak, Flavio, Yusuf Sarı, Salih Kavrazlı, Koray Kılınç.

KAPTAN ABDULKADİR PARMAK
Karadeniz ekibinde Abdulkadir Parmak’ın takım kaptanı olarak sahaya çıkması dikkat çekti. Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun bitimine kısa bir süre kala Galatasaray maçındaki davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan tecrübeli orta saha, sezonun bitimiyle beraber affedilmişti.

Abdulkadir Parmak kadro dışı kaldığı dönemde Karagümrük, Göztepe, Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği mücadelelerinde maç kadrolarına dahil edilmedi.

KOITA VE GERVINHO YEDEK
Trabzonspor ile Ümraniyespor arasındaki mücadeleye yeni transferler Fode Koita, Bruno Peres ve Gervinho yedek kulübesinde başladı. 
Trabzonspor’un yedekleri şu şekilde; Arda Akbulut, Bruno Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, Anders Trondsen, Berat Özdemir, Yunus Mallı, Anastasios Bakasetas, Gervinho, Anthony Nwakaeme, Fode Koita, Murat Cem Akpınar.

Haberin Devamı

Son dakika – Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak kaptan olarak döndü

Yazarlar