Trabzonspor Trabzonspor'dan çılgın transfer hamlesi! Sezon sonunda boşa çıkacak

Trabzonspor'dan çılgın transfer hamlesi! Sezon sonunda boşa çıkacak

24.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların dünyaca ünlü futbolcuyu renklerine bağlamak istediği öne sürüldü. Bordo-mavililerin, yıldız futbolcuyu bonservis bedeli olmadan renklerine bağlayabileceği aktarıldı.

Trabzonspordan çılgın transfer hamlesi Sezon sonunda boşa çıkacak

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-mavililerin, sezon sonunda boşa çıkacak 34 yaşındaki on numarayı renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un bu transferde yıldız oyuncunun eski takım arkadaşlarını kullanmak istediği kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan gelecek sezon şampiyonluğa odaklanacak bir kadro kurmak için girişimlerini hızlandırdı.

Bordo-mavililerin hedefindeki yıldızın Marco Reus olduğu aktarıldı. Trabzonspor'un Thomas Meunier'den bu transferde destek istediği vurgulandı. Abdullah Avcı'nın Thomas Meunier gibi Marco Reus'la da konuştuğu ancak yıldız oyuncunun ikna olmadığı belirtildi.

Trabzonspordan çılgın transfer hamlesi Sezon sonunda boşa çıkacak

Thomas Meunier'in Marco Reus'a şehri ve takımı detaylı şekilde anlattığı kaydedildi. 34 yaşındaki on numara bu sezon Borussia Dortmund'da 27 maça çıktı. Marco Reus bu mücadelelerde 6 gol attı ve 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Marco Reus'un güncel piyasa değeri 7 milyon euro. Borussia Dortmund altyapısında yetişen Marco Reus daha sonra Rot Weiss Ahlen ve Borussia Mönchengladbach'ta forma giydi.

34 yaşındaki on numara, Almanya Milli Takımı'nda 48 maçta şans buldu. Marco Reus bu müsabakalarda 15 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar