Şampiyonlar Ligi Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Fatih Terim damga vurdu! 'Ait olduğu yerde'

Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Fatih Terim damga vurdu! 'Ait olduğu yerde'

28.05.2022 - 22:39 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı yaşandı. Liverpool - Real Madrid müsabakasında Fatih Terim'in yorumcu olarak görev alması geceye damga vurdu. Tecrübeli teknik adamla ilgili yapılan yorumlar sosyal medyayı salladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Fatih Terim damga vurdu Ait olduğu yerde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Real Madrid'le karşı karşıya geldi. Stade de France'taki dev finale Fatih Terim damga vurdu. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra uzun süre boyunca futboldan uzaklaşan Fatih Terim, sosyal medyada damga vurdu. Buse Terim'in paylaşımı ise gündem oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

DEV FİNALE UEFA DAVET ETTİ

Galatasaray'ı çalıştırdıktan sonra uzun süre boyunca sessizliğini koruyan Fatih Terim, UEFA'nın özel davetlisi olarak Fransa'ya gitti. Tecrübeli teknik direktör, TV8 ekranlarından yayınlanan finalde spiker Gökhan Abdik'in yanında yorumlarda bulundu.

MAÇ ÖNCESİ POZ VERDİ

TV8'de maçı anlatan Gökhan Abdik, dev final öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Fatih Terim'le birlikte poz veren Gökhan Abdik adeta 'hazırız' mesajı verdi.

Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Fatih Terim damga vurdu Ait olduğu yerde

YORUMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Stadyumda bulunan atmosferi yorumlayan Fatih Terim, "Çok güzel bir atmosfer. Oyun felsefeleri değişik olan iki takım karşı karşıya" diye konuştu.

Dev final öncesinde iki takımın performansını değerlendiren Fatih Terim, "Çok ilginç bir veri var. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında maç başına 18 top kaybı yaptı. Tam tersi Liverpool'un maç başına rakip yarı sahada 18 top kazandı. Liverpool ayrıca direkt hücumu etkili yapan bir takım. Önemli bir parametre" dedi.

Haberin Devamı

'BİZİM ÜLKEMİZ ÇOK ÇOK İLERDE'

Fatih Terim, UEFA'nın şehirdeki trafik nedeniyle maçı 15 dakika ertelemesi hakkında da konuştu. 68 yaşındaki teknik direktör organizasyonda yaşanan aksaklıkla ilgili, "Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride" dedi. Terim, Stade de France'ın açılış maçında yaşadığı bir anından da bahsetti ve şu ifadeleri kullandı:

Bu stadın açılış maçını tribünde izlemiştim. 'Sakın arabayla gitmeyin' demişlerdi. Bugün eşim Fulya da yanımda. Her zaman finallere beraber gidiyoruz.

Liverpool'un formunu değerlendiren Fatih Terim, Real Madrid'in kupayı en fazla kazanan takım olmasını da hesaba katarak, ""Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nin tılsımı en yüksek takımı olduğunu unutmamak gerek. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığınızı size hissettiren bir takım" yorumunda bulundu.

MİLİTAO'YU ÖVDÜ

Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunda Porto'yla aynı grupta yer aldığı zaman Militao'ya rakip olan Fatih Terim tecrübeli savunmacıyla ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. 68 yaşındaki teknik direktör, "Porto ile aynı gruba düştüğümüz zaman rakibi analiz etmiştik. Porto'nun stoperi için dünyanın en iyi kulüplerinden birine gider demişiz. Şu anda Real Madrid'de oynuyor, Militao" diye konuştu.

Haberin Devamı

'HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEYE RASTLAMADIM'

Fatih Terim tarihi finalin başında yaşanan organizasyon aksaklıklarına değindi. Tecrübeli teknik adam, "Ben hayatımda böyle bir şeye rastlamadım. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce" dedi.

BUSE TERİM PAYLAŞTI

Buse Terim, Fatih Terim'in Stade de France'ta yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fatih Terim'in kızı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "UEFA tarafından davet edilmesinin gururu. Ait olduğu yerde" ifadelerini kullandı.

Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Fatih Terim damga vurdu Ait olduğu yerde

Real Madrid ve Liverpool taraftarları Paris sokaklarında

Yazarlar