Skorer Sow’da geri sayım

Sow’da geri sayım

05.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Fransa’nın Lille takımında forma giyen Senegalli oyuncunun transferinde sona yaklaştı. Moussa Sow’a 2.5 milyonu garanti yıllık 3.2 milyon euro, kulübüne ise 10 milyon euro ödeneceği bildirildi

Sow’da geri sayım

Fenerbahçe yabancı santrfor konusunda sona yaklaştı. Sarı-lacivertli kulübün, Fransa’nın Lille takımında oynayan Moussa Sow ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.
Senegalli oyuncuya yıllık 2.5 milyon eurosu garanti toplam 3.2 milyon euro ödeneceği, kulübüne de 10 milyon euro verileceği bildirildi.
Bu arada Fransız basını Fenerbahçe’nin Faslı golcü El Arabi için Fransız devleriyle yarıştığını iddia etti. Le Figaro, Al Hilal’de forma giyen 24 yaşındaki golcü için sarı-lacivertlilerin Marsilya ve Bordeaux ile çekiştiğini yazdı. Fenerbahçe’nin bu transfer için 7 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Haberin Devamı

Alper Potuk’ta sona doğru
Öte yandan yılan hikayesine dönen Alper Potuk transferinin da birkaç gün içinde tamamlanması bekleniyor. Alper’in alacağı yıllık ücrette anlaşma yapılamadığı için imzaların atılmadığı transferin son durumu hakkında bilgi veren menajer Mehmet Ali Çalışkan, “Olumlu veya olumsuz bir gelişme yok. Fenerbahçe’den cevap bekliyoruz. Henüz 2. görüşmeyi yapamadık. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Alper’in zaten sarı kart cezası vardı. Eskişehir’de de kalsa Fenerbahçe’ye de gelse ilk maçta oynayamayacaktı” diye konuştu.