Basketbol Soyunma odasında tokat

Soyunma odasında tokat

11.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray coachu Ergin Ataman, sinirlerine hakim olamadı.

Soyunma odasında tokat

ÜMİT AVCI - ÖZEL HABER

Haberin Devamı

Ataman’ın, Eskişehir maçında kötü oynayan Göktürk Gökalp Ural’ı devre arasında tokatladığı ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, daha sonra 19 yaşındaki basketbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Galatasaray’ın basketbolda yaşadığı mali kriz henüz son bulmamışken, sarı-kırmızılılarda yeni bir kriz daha ortaya çıktı. Coach Ergin Ataman’ın, oyuncusu Göktürk Gökalp Ural’ı tokatladığı öğrenildi.

Lig sonuncusu Eskişehir karşısındaki yenilgi ile bir kez daha karışan sarı-kırmızılı ekipte, sezon başından bu yana hiç maaş alamayan ve psikolojisinin iyi olmadığını açıklayan Ataman, soyunma odasında sinirlerini kontrol edemedi.

Aynı zamanda A Milli Takım’ın da coachluğunu yapan Ergin Ataman’ın, Eskişehir maçının devre arasında performansından hiç memnun olmadığı, alt yapı milli takımlarında da forma giyen Göktürk Ural’a saldırdığı ve 19 yaşındaki basketbolcuyu tokatladığı öğrenildi. Takımdaki diğer isimlerin bu tavır karşısında büyük şok yaşadıkları ve ilk anda müdahale edemedikleri, genç oyuncunun ise antrenörüne karşı bir harekette bulunmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Şikayet edebilir

Karşılaşma sonunda kadro dışı da bırakılan genç oyuncunun, Basketbol Federasyonu’na şikayette bulunmayı düşündüğü ancak kariyeri için, ‘acele etme, bekle’ telkinlerini dinlediği aktarıldı. Federasyon yetkililerinin de durumdan haberdar olduğu, Ataman’ın aynı zamanda milli takım antrenörü olması nedeniyle olayın duyulup, büyümemesi için çaba sarf ettikleri ifade edildi.

Göktürk Gökalp Ural, Eskişehir Basket maçının ardından Alex Maric ile birlikte kadro dışı bırakılmış, ligde sadece 6 maçta forma giyen ve 3 dakika ortalama ile oynayan genç isme verilen ceza şaşkınlık yaratmıştı.