Trabzonspor Söz Şener'de

Söz Şener'de

06.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eskişehirspor mağlubiyetinin ardından eleştirilen Trabzonspor Kulübü Başkanı, yarın yapılacak olağan kongrede konuşacak. Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ile de transfer çalışmaları için görüşecek

Söz Şenerde

Trabzonspor’da gözler, yarın yapılacak olağan kongreye çevrilirken, Başkan Sadri Şener’in, Teknik Direktör Şenol Güneş ile transfer konusunda görüşme yaptıktan sonra kongrede konuşacağı belirtildi.
Son dönemde artan eleştiriler nedeniyle kongreye önem veren Başkan Şener, bugün Trabzon’a gelecek. Şener’in, yakın çevresine, “Transfer döneminde ne yapacağımızı oturup konuşacağız. Göndereceğimiz oyuncularla ilgili haber bekleyen kulüpler var. Alacağımız oyuncularla ilgili de girişimlerimiz olacak. Bu nedenle, bir an önce kim gönderilecek kim alınacak kesinleştirelim” dediği ifade edildi.
Sadri Şener eleştirilerin yanında, şike sürecinde gelinen noktayla ilgili üyeleri bilgilendirecek. Şener, birlik olmaları gerektiğini belirterek, “2013 Aralık’ta seçimli kongremiz var. Bu nedenle cumartesi günkü kongreden birlik ve beraberlik içinde çıkmalıyız. Hesaplaşma sandıkta olur” dediği kaydedildi.
Maça gidecek mi?
Öte yandan Başkan Şener’in pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’da oynanacak Kayserispor maçına gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Eskişehirspor maçında taraftarların tepkisi üzerine 70. dakikada stadı terk eden Şener’in, bu protestoya üzüldüğü ve kırıldığı biliniyor. Deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçında stattaki yerini alan Şener’in Kayseri maçında Trabzon’da kalmayı düşünmediği öne sürüldü.

Yazarlar