Skorer Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları!

Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları!

10.04.2024 - 00:47 | Son Güncellenme:

Spor camiası, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladı.

Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları

Spor camiası, Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi internet siteleri ile sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları paylaştı.

Haberin Devamı

İşte o mesajlar:

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Mübarek Ramazan Bayramı arifesinde, Mübarek Ramazan ayında Omuz Omuza Dayanışma ve Yardım Kampanyamızın kapsamında, bağışçılarımızın desteği ile deprem bölgesinde 9 ayrı noktada 4 bin konteynerimizden oluşan geçici barınma merkezlerinde yaşayan 20 bini aşkın depremzede vatandaşımızla bir araya geldik. Bizler de bizzat Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Kahramanmaraş ve Adıyaman illerimizde yaptığımız konteyner kentlerimizi ziyaret ederek depremzede vatandaşlarımızla bayramlaştık, kucaklaştık, onlarla bir kez daha hemhal olduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı Millî Takım formalarımızla mutlu görmenin sevincini yaşadık. Millî Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve Millî Takımlar antrenörlerimizin depremzede çocuklarımızla yaptığı 4 özel maça tanıklık ettik. Bu anlamlı organizasyonda başta çocuklarımız olmak üzere depremzede vatandaşlarımızın yüzünü güldüren tüm çalışma arkadaşlarımıza ve çok değerli bağışçılarımıza teşekkür ederim. Bu duygularla idrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Bayramımızın bütün insanlığa hoşgörü, merhamet ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Kardeşlik ve dayanışma kültürümüzü daha da artıran sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum. Türk Futbol Ailesinin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Federasyonu: Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederiz.

Beşiktaş: Bayramlar; inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği; vefanın ve paylaşmanın kıymetinin yeniden hatırlandığı, insanlar arasındaki sevgi ve saygının daha da güçlenmesine vesile olan özel günlerdir. Camiamızın, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla tebrik eder; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar temenni ederiz.

Fenerbahçe: Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimizle kutlar; ülkemize ve camiamıza sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde yaşayacağımız nice mutlu bayramlar dileriz.

Haberin Devamı

Adana Demirspor: Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle... Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Ankaragücü: Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Sivasspor: Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi diliyoruz. Mutlu bayramlar.

Rizespor: Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, sağlıkla, huzurla iyilikleri ve mutluluğu paylaştığımız bir bayram dileriz.

Ankaragücü: Ramazan Bayramımız kutlu olsun!

Kayserispor: Sevdikleriniz ve ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu nice bayramlar yaşamanız dileğiyle. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Tuzlaspor: Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.

Ümraniyespor: Tüm islam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Iğdır FK: Sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle... Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!

Eskişehirspor: Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!

Yazarlar