Diğer Spor röportajı seks muhabbetine döndü!

Spor röportajı seks muhabbetine döndü!

24.05.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

Ünlü kriketçi Chris Gayle, kadın gazeteciye skandal ifadeler kullandı. Jamaikalı sporcu dört ay önce de televizyonda başka bir kadın muhabire sarkıntılık etmişti.

Spor röportajı seks muhabbetine döndü

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Kriketin haşarı çocuğu Chris Gayle, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Kendisiyle röportaj yapan kadın muhabire sorduğu soruyla bir kez daha gündeme gelen 36 yaşındaki sporcunun bu davranışı tartışma yarattı.

London Evening Standard muhabiri Charlotte Edwardes'e imalı açıklamalarda bulunan Gayle, önce "Çok büyük bir kriket sopam var. Hatta dünyadaki en büyüğü. Onu kaldırabileceğini düşünüyor musun? Bence iki elini de kullanman gerekir" şeklinde konuştu.

'Kaç zenciyle yattın?'

Bunun ardından kadın muhabiri utandırmaya devam eden Jamaikalı kriketçi, "Bugüne kadar kaç zenciyle yattın?" ve "Hiç üçlü yaptın mı? Bahse girerim ki yapmışsındır, hadi anlat bana" gibi ifadeler yöneltti.

Ceza yese de vazgeçmedi

Haberin Devamı

Gayle bundan dört ay önce de televizyon röportajı sırasında Mel McLaughlin isimli kadın muhabiri zor durumda bırakmıştı. Kadın muhabire, "Ben de zaten seninle röportaja canı gönülden geldim. Gözlerini yakından görmek istedim, çok güzelmiş. Umarım maçtan sonra seninle bir şeyler içmeye gideriz. Yüzün kızarmasın" tarzı ifadeler kullanan sporcuya 7 bin 200 dolar para cezası kesilmişti.