Dünyadan Futbol Sporting Lizbon'da Viktor Gyökeres hareketliliği! Menajeri izleyecek

Sporting Lizbon'da Viktor Gyökeres hareketliliği! Menajeri izleyecek

06.04.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Sporting Lizbon'un tecrübeli futbolcusu Viktor Gyökeres gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine taktı. Yıldız futbolcunun menajerinin dev maçı tribünden takip edeceği öğrenildi.

Sporting Lizbonda Viktor Gyökeres hareketliliği Menajeri izleyecek

Sporting Lizbon'un yıldızı Viktor Gyökeres, bu sezon gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdi. Sporting Lizbon'dan sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İsveçli forvetin menajerinin Portekiz'e gideceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Viktor Gyökeres'in menajeri Hasan Çetinkaya'nın Sporting Lizbon ile Benfica arasındaki maç için Portekiz'de olacağı öğrenildi. Viktor Gyökeres'in menajeri Hasan Çetinkaya'nın burada Sporting Lizbon yönetimiyle görüşeceği belirtildi.

Hasan Çetinkaya'nın İsveçli forvetle ilgilenen kulüpler hakkında Sporting Lizbon'a bilgi vereceği kaydedildi. Sporting Lizbon yönetiminin Viktor Gyökeres'e olan ilginin farkında olduğu aktarıldı. Sporting Lizbon'un Viktor Gyökeres için 100 milyon euroluk bonservis beklentisinin bulunduğu belirtildi.

25 yaşındaki santrfor bu sezon Sporting Lizbon'da 41 maça çıktı. Viktor Gyökeres bu müsabakalarda 36 kez rakip fileleri havalandırdı. İsveçli forvet oyuncusu takım arkadaşlarına 15 asist yaptı.

Haberin Devamı

Viktor Gyökeres'in Sporting Lizbon ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 55 milyon euro.

IFK Aspudden-Tellus altyapısında futbola başlayan Viktor Gyökeres daha sonra IF Brommapojkarna, Brighton, St. Pauli, Swansea ve Coventry City'de oynadı. Sporting Lizbon, tecrübeli forveti sezon başında 21 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

Viktor Gyökeres, İsveç Milli Takımı'nda 20 maça çıktı. 25 yaşındaki forvet bu maçlarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı.