İngiltere Premier Lig Sterling rezerv takıma gönderiliyor

Sterling rezerv takıma gönderiliyor

11.07.2015 - 14:00 | Son Güncellenme:

Liverpool'un ABD'li sahipleri, 70 milyon Euro'dan aşağıya satmayı kabul etmedikleri Raheem Sterling'i rezerv takımında oynatacak.

Sterling rezerv takıma gönderiliyor

Liverpool'dan ayrılmak istediğini açıklayan 20 yaşındaki forvet Raheem Sterling ile kulübü arasındaki problem gittikçe büyüyor. Kulübün ABD'li sahipleri genç oyuncuyu 70 milyon Euro'nun altında satmamaya kararlı. Manchester City'nin 56 milyon Euro artı performansa göre 5.6 milyon Euro'luk teklifini reddeden kırmızı-beyazlı kulüp genç oyuncusunu rezerv takımına gönderecek. İki gün hastalığını bahane ederek antrenmanlara çıkmayan, daha sonra ise kadroya dahil olan asi futbolcu, takım ile Uzakdoğu turuna katılmayacağını bildirdi. Bugün Uzakdoğu yolculuğuna katılmaması durumunda Sterling'e 98 bin Euro para cezası verecek.

Haberin Devamı

Liverpool'un sahipleri John Henry, Mike Gordon ve Tom Werner, Sterling'in ayrılmak için her türlü yolu denemesinin ardından adeta küplere bindi. Genç futbolcunun, "Teknik direktör Brendan Rodgers olduğu sürece ben bu takımda olmayacağım" açıklaması da bardağı taşıran son damla oldu. Bunun üzerinde kulübün patronları, "Ya kendisini isteyen kulüp 70 milyon Euro'yu getirir, öyle gider. Ya da Liverpool'un ikinci takımı olan rezervlerinde top oynar" restini çekti. Liverpool ayrıca ayrılsın ya da kalsın, Aston Villa'nın Belçikalı golcüsü Christian Benteke'nin transferinin 42 milyon Euro'ya hemen bitmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Sterling için ise Manchester City, Arsenal, Manchester United ve Bayern Münih'in Liverpool'un kapısını çalmaya hazır oldukları bildirildi.

Haberin Devamı

ARABULUCU GELİYOR

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği ise Sterling ile Liverpool arasında arabulucu olmaya hazırlanıyor. 2013'te Liverpool'dan Arsenal'e gitmek isteyen Luis Suarez'in de benzer bir durum yaşamasının ardından PFA, Uruguaylı oyuncuyu sözleşmesinde yer alan 56 milyon Euro ödenmeden takımdan ayrılmayacağı konusunda uyarmıştı. Liverpool ile sözleşme uzatan Suarez geçen sezon 75 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olmuştu.

(Ntvspor)

Yazarlar