Skorer 'Suçlu aranacaksa, o benim'

'Suçlu aranacaksa, o benim'

03.04.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Transfer harekâtı

Suçlu aranacaksa, o benim




'Yarışta pes etmedik'
BEŞİKTAŞ Başkanı Serdar Bilgili ve yönetim kurulunun ağır topları, MİLLİYET'e önemli açıklamalarda bulundu. Genel Sekreter İsmail Ünal'ın Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na seçilmesinin mutluluğunu yaşayan Siyah - Beyazlılar, bir başarı da futbol takımından bekliyor. Pes etmediklerini, şampiyonluk yarışında hâlâ varolduklarını söyleyen Bilgili, "En az Fenerbahçe kadar iddialıyız" diye konuştu.

Bilgili'nin beklentisi
SARI - Lacivertliler'in haftalardır şanslarının yardımıyla kazandıklarına dikkat çeken Serdar Bilgili, "İstatistiklere göre zirveye oynayan takım bir devrede 8-10 puan kaybediyor. Fenerbahçe de kaybedecek" ifadesini kullandı. Bilgili şöyle devam etti: "Dilemiyorum ama, başarısızlık kabul edebileceğimiz bir ikincilikten sonra sorumlu aranacaksa o benim. Çünkü bu başkanlık koltuğunda ben oturuyorum."

'Geleceğimiz çok sağlam'
KULÜBÜN mali portresi konusunda açıklamalarda bulunan 2. Başkan Hüsnü Güreli ise "Geleceğimiz çok sağlam ve berrak" yorumunu yaptı. Bir yıl içerisinde 63.5 milyon dolar gelir sağladıklarını vurgulayan Güreli, "Forma satışında 1 numarayız. Tam 4 milyon doları yakaladık. En yüksek vergi ödeyen kulüp olmanın gururunu da yaşıyoruz. Yaklaşık 20 milyon dolarlık toplam borcumuz var. Önemli davaları da kazanıyoruz" dedi.

'Birlik olup, ayağa kalktık'
LİGİN ikinci yarısında yaşanan duraklamada herkesin payının olduğunu söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Haşmet Bedii Kürüm de, Gaziantep maçında eski Beşiktaş'tan izler gördüklerini ifade etti. Kürüm sözlerini şöyle sürdürdü: "Birlik olduk, ayağa kalktık. Daha önümüzde 7 hafta ve kazanılacak 21 puan var. Şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Bize yakışacak oyuncularla anlaşacağımızdan hiçbir Beşiktaşlı'nın şüphesi olmasın."

Gol sorununu çözmek isteyen Beşiktaş, Prso'dan sonra Koller'i de gündemine aldı, Chelsea'den Hasselbaink ile de temasa geçildi


Prso beklemede
GOL sıkıntısının giderilmesi için öncelikli olarak santrfor arayışına başlayan Beşiktaş, Prso'yu beklemeye aldı, yeni isimlere saldırdı. Teknik Direktör Lucescu'dan takımı golleriyle sırtlayacak, saha dışında da tribünleri dolduracak bir golcü bulmasını isteyen Başkan Serdar Bilgili ile 2. Başkan Hüsnü Güreli'nin, acele edilmemesi telkinini yaptığı iddia edildi.

Koller'e öneri
KARTAL'IN Hasselbaink ile temasa geçtiği, bu futbolcunun da "Daum, beni arayıp durumumu sordu. Şu an beklemedeyim" dediği ifade edildi. Siyah-Beyazlılar'ın, Koller için Dortmund'un da kapısını çaldığı, bonservisi için 3 milyon Euro önermesine rağmen Almanlar'ın 10 milyon Euro istediği vurgulandı. Yönetimin, Fenerbahçeli Nobre'nin bonservisi konusunda da bir araştırma yaptığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN 7 yabancısının da Galatasaray maçına hazır olması, Teknik Direktör Lucescu'yu çıkmaza soktu. Sınırlama nedeniyle birini tribüne göndermek zorunda kalacak olan Rumen hocanın kalede Cordoba ile orta alanda Giunti ile Pancu'ya forma vermesinin garanti olduğu öğrenildi. Savunmada Zago - Ronaldo ikilisini birarada oynatıp oynatmayacağı ise henüz netleşmedi. İlie ile Ahmed Hassan'ın konumu da defans tercihi sonrasında belli olacak.




SPOR


'Hagi üzülecek ama'
At yarışları
Avrupa Ligleri
Fener'in gurur tablosu
İkinci Lig Puan Durumu
Lakers durmuyor
İlk derbi Aslan'ın: 3-0
'Suçlu aranacaksa, o benim'
Daum nokta koydu
Bratu'dan suçlama
Neden olmasın ki
Bahreyn'e kuşatma!
Gönlünde yerli var
Haber turu...
Futbol basit bir oyun değildir
Maziye bir bakıver
Size inanıyoruz

Yazarlar