Beşiktaş Şükür: Futbolla ilgisi yok, planlı!

Şükür: Futbolla ilgisi yok, planlı!

22.09.2013 - 21:58 | Son Güncellenme:

Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından Lig Tv yorumcusu ve AK Parti milletvekili Hakan Şükür çok çarpıcı bir iddiada bulundu..

Şükür: Futbolla ilgisi yok, planlı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının son anlarında çok büyük olaylar çıktı. Maçın uzatma anlarında Melo'nun kırmızı kart görmesinin ardından saha bir anda karıştı ve çok sayıda Beşiktaş taraftarı sahaya girdi.
İki takım oyuncuları ve hakemler soyunma odasına giderken maç da yarıda kaldı. Maçın ardından Lig Tv yorumcusu Hakan Şükür de yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Şükür, yaşanan bu olayların saha içinde yaşanan gerginlikler, Melo veya başka bir futbolcunun yaptıklarıyla ilgisi olmadığını söylerken olayları başlatan grubun başka bir amacının olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Tayyar: O sloganları atanlar şerefsiz
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra çıkan olaylar ve taraftarın Gezi sloganları atmasını Twitter'dan sert bir şekilde eleştirdi.

Tayyar, Twitter'da olaylı maçla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Taraftar kılıklı çapulcular sahayı bastı! Her yer Taksim her yer direniş diye slogan atıyor! Şerefsizler... Federasyon çapulcu ve onlara destek veren kulüplere karşı ağır tedbirler almalı, Meclis gerekirse kanun çıkarmalı."

Şükür: Futbolla ilgisi yok, planlı