Trabzonspor Süper ikili geri döndü

Süper ikili geri döndü

11.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, yokluklarında üç maç kaybettiği Mustafa Yumlu ve Aykut Demir’in geri dönüşüyle rahatladı, Akhisar ve Bursa yenilgilerinden sonra Kayseri maçı öncesi moral depoladı

Süper ikili geri döndü

Trabzonspor’da savunma derin bir nefes aldı. Sakatlık ve hastalıkları yüzünden 2 haftadır bordo mavili takımdan ayrı kalan iki stoper Mustafa Yumlu ve Aykut Demir’in antrenmanlara başlayarak oynayacak duruma gelmeleri camiada sevinçle karşılandı. Ağır gribal enfeksiyon geçirdiği için 2 maçtır takımdan ayrı olan Aykut Demir ve uzun süreli sakatlığını atlatan Mustafa Yumlu, dün takımla antrenmanlara başladı.

Haberin Devamı

Zengin bıraktı

Bordo mavililerde iki as ismin eksikliğinden Akhisar Belediyespor ile oynanan kupa ve lig maçlarında Salih Dursun-Musa Nizam ve Bosingwa-Douglas Franco ikililerini deneyip ancak verim alamayan Hami Mandıralı’nın savunmayı Mustafa Yumlu ve Aykut Demir ile kurabileceği bildirildi.

Ligde pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti Trabzonspor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan idmana sakatlıkları süren Onur, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay, Güray ile hasta olan Bosingwa ve Musa Nizam katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Muhammet Beşir’in düz koşu yaptığı çalışmanın son bölümünde kasıklarında ağrı hisseden Erkan Zengin, soyunma odasına gitti. Antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalışması, ikinci bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Yazarlar