Trabzonspor Süper Lig devinden Andrea Pirlo bombası! Görüşmeler başladı

Süper Lig devinden Andrea Pirlo bombası! Görüşmeler başladı

12.04.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, bu sezon ligde aldığı galibiyetler ile adından söz ettirdi. İtalyan teknik adamın bu performansı dikkatleri üzerine çekerken Süper Lig devinin Pirlo için harekete geçtiği öğrenildi.

Süper Lig devinden Andrea Pirlo bombası Görüşmeler başladı

Fatih Karagümrük'ün tecrübeli teknik direktörü Andrea Pirlo, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Süper Lig'de 11 maçlık yenilmemezlik serisini Fenerbahçe karısında bitiren İstanbul temsilcisinin teknik patronuna, Süper Lig devinden teklif geldiği öğrenilirken öte yandan görüşmelerin başladığı kayda geçti.

Haberin Devamı

11 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Andrea Pirlo’nun öğrencileri, Süper Lig'deki 11 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçında son verdi. Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Fatih Karagümrük, maçtan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Fatih Karagümrük'ün golü 24'üncü dakikada Magomed Ozdoev'den geldi. Fenerbahçe'de galibiyeti 51'inci dakikada Miha Zajc ile 78'de Attila Szalai'nin golleri getirdi.

Süper Lig devinden Andrea Pirlo bombası Görüşmeler başladı

"ÜST SEVİYEYE ÇIKABİLMEYİ HEDEFLİYORDUM"

Lige istedikleri başlangıcı yapamadıklarını söyleyen Andrea Pirlo, “İlk geldiğimdeki hedeflerim en iyisini yapmaktı. Bu ligde gelişerek daha üst seviyeye çıkabilmeyi hedefliyordum. Lige istemediğimiz gibi başladık ama her hafta belli organizasyonu oluşturarak ve bunu sahaya yansıtan bir takım haline dönüştük. Her maça aynı önemi vererek en iyi sonucu almak isteyeceğiz. Ligi de en iyi yerde bitirmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

KUPAYA VEDA ETTİLER

Kırmızı-siyahlılar, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Başakşehir ile karşılaştı. Oynanan maçta Fatih Karagümrük, rakibine penaltılarla 5-3 kaybetti ve kupaya veda etti.

Süper Lig devinden Andrea Pirlo bombası Görüşmeler başladı

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Geçtiğimiz yaz Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan futbol efsanesinin İstanbul ekibi ile olan kontratı 30 Haziran'da son buluyor. Karagümrük'ün başında 26 Süper Lig maçına çıkan 43 yaşındaki Andrea Pirlo takımı ile maç başı ortalama 1.31 puan topladı.

"BÜYÜK İHTİMALLE ANLAŞILDI"

beIN Sports'ta yayınlanan Gün Ortası adlı programda konuşan ünlü yorumcu Olcay Çakır "Trabzonspor, dün akşam Andrea Pirlo ile VavaCars Fatih Karagümrük yönetiminden izin alarak bir görüşme gerçekleştirdi. Nihai karar, bugün verilecek fakat büyük ihtimalle Andrea Pirlo ile anlaşıldı." ifadeleri ile Trabzonspor'un Andrea Pirlo ile temas halinde olduğunu açıkladı.

Süper Lig devinden Andrea Pirlo bombası Görüşmeler başladı

BEŞİKTAŞ İDDİALARI VARDI

İtalyan çalıştırıcının adı daha önce Beşiktaş'ın bir başkan adayı ile görüştüğü iddialarına karışsa da Andrea Pirlo bu söylentileri net bir dille yalanlamış ve Karagümrük'e odaklandığını ifade etmişti.

Haberin Devamı