Beşiktaş Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı

Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı

11.04.2024 - 15:38 | Son Güncellenme:

Bu sezon Bundesliga'ya damga vuran Leverkusen'in yıldızı Patrik Schick için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devinin yıldız futbolcu için harekete geçtiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Süper Lig devinden Patrik Schick bombası Temaslar başladı

Bu sezon Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen formasıyla sergilediği performans ile isminden sık sık bahsettiren Patrik Schick, Avrupa'nın önde gelen forvetleri arasında yer almayı başardı. Çekya Millî Takımı ile sergilediği performansla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 28 yaşındaki santrforla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İDDİASI

Fransız gazetesi L'Equipe'in Belçika muhabiri olan gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre Beşiktaş, Bayer Leverkusen'in Çek yıldızı Patrik Schick'i gündemine aldı. Siyah-beyazlı kulübün, yıldız futbolcuyu kiralamak istediği iddia edildi. Sosyal medya hesabı X'te konuyla ilgili bir paylaşım yapan Tavolieri, "Beşiktaş, Patrik Schick'in transferi için şansına inanıyor! Beşiktaş yöneticileri oyuncunun menajeriyle temasa geçti ve yaz transfer döneminde onu kiralamak için şansını deneyecek. Türk kulübünün Bayer Leverkusen'e göndermeyi düşündüğü teklif bir sezonluk kiralamayı içeriyor. Beşiktaş bu anlaşmayı yapmanın zor olacağını biliyor ancak şu anda bunun üzerinde çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

14 GOLE DİREKT KATKI

Bayer Leverkusen, bu sezon sergilediği performans ile Avrupa'yı adeta kasıp kavurdu. Xabi Alonso'nun öğrencileri, Almanya Bundesliga'da 76 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İkinci sıradaki Bayern Münih'e 16 puan fark atan Leverkusen, bu sezon şu ana kadar hiçbir kulvarda mağlubiyet yüzü görmedi. Leverkusen'in bu performansında Patrik Schick'in de payı büyük. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon takımıyla çıktığı 22 maçta 11 gol atıp üç de asist yaptı ve 14 gole direkt olarak katkı sağladı. Tecrübeli oyuncu, Çekya Millî Takımı ile de 37 maçta 18 gol kaydetmeyi başardı.

SEMİH KILIÇSOY'A İLGİNÇ TEKLİF

Schick'i gündemine alan ve önümüzdeki sezonun kadrosunu planlamaya çalışan Beşiktaş, bir yandan da kadrosundaki yıldız futbolculara gelen teklifleri değerlendiriyor. Arsenal, Borussia Dortmund ve Leipzig gibi takımların yakın markaja aldığı ve söz konusu kulübün gözlemcilerinin canlı izlediği Semih Kılıçsoy'a Eintracht Frankfurt da talip oldu. Bundesliga ekibinin Semih için 9 milyon euro teklif ettiği, Beşiktaş'ın ise bu teklifi çok yetersiz bulup jet hızıyla olumsuz cevap verdiği bildirildi.