Hatayspor Süper Lig ekibinden Volkan Demirel bombası! Görüşmeler başladı

Süper Lig ekibinden Volkan Demirel bombası! Görüşmeler başladı

18.09.2022 - 18:27 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten ayrılmasının ardından herhangi bir takımla anlaşma sağlamayan Volkan Demirel'le ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 40 yaşındaki futbol adamının, Spor Toto Süper Lig ekibiyle teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığı kaydedildi.

Süper Lig ekibinden Volkan Demirel bombası Görüşmeler başladı

Fatih Karagümrük'ten sezon başında sürpriz bir şekilde ayrılan Volkan Demirel'le ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. 40 yaşındaki teknik adamın Spor Toto Süper Lig ekibiyle görüşmelerde bulunduğu aktarıldı. Volkan Demirel'in kararı belli oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevi sona erdikten sonra Fatih Karagümrük'le teknik direktörlük için anlaşma sağlayan Volkan Demirel'in İstanbul serüveni 161 gün sürdü. 40 yaşındaki çalıştırıcı, Fatih Karagümrük'ün başında 24 müsabakada sahaya çıktı. Volkan Demirel'in öğrencileri bu süreçte rakiplerini 12 kez mağlup etti. Fatih Karagümrük bu müsabakalarda 5 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı.

Süper Lig ekibinden Volkan Demirel bombası Görüşmeler başladı

Volkan Demirel'le sezonu tamamlayan Fatih Karagümrük'te sezon başında sürpriz bir adım atıldı. İstanbul ekibi 40 yaşındaki çalıştırıcıyla yollarını ayırma kararı aldı ve takımın başına Andrea Pirlo'yu getirdi.

HATAYSPOR'UN GÜNDEMİNDE

Sporx'in haberine göre; Hatayspor'da teknik direktörlük görevi için arayışların sürdüğü dönemde gündeme Volkan Demirel geldi. Süper Lig ekibinin genç çalıştırıcıyla teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra boşa çıkan Volkan Demirel'in Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden bir takımda görev almaya sıcak baktığı kaydedildi. Taraflar arasında yapılacak son görüşmenin ardından Hatayspor'un kararının netleşeceği aktarıldı. Öte yandan Hatayspor'da kurmayların milli arada yapılan bu değişikliğin takıma yarar getireceği görüşünde olduğu vurgulandı. Göreve yeni gelecek teknik adamın, milli maçlar sebebiyle verilen arada takımla birlikte vakit geçirebileceği kaydedildi.

Süper Lig ekibinden Volkan Demirel bombası Görüşmeler başladı

HATAYSPOR'UN LİGDEKİ DURUMU

Hatayspor'da sportif direktörlük görevine bilindiği üzere yakın zamanda Taner Savut getirilmişti. Geride kalan 6 maçta Hatayspor 1 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 2 gol atan Hatay ekibi kalesinde 10 gol gördü ve 1 puanla son sırada yer alıyor.