Futbol Süper Lig puan durumu | Süper Lig 33. ve 34. hafta fikstürü

Süper Lig puan durumu | Süper Lig 33. ve 34. hafta fikstürü

14.05.2019 - 09:21 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 32. hafta kapanış maçında Beşiktaş, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Taraftarı önünde hata yapmayan Beşiktaş, umudunu son iki haftaya taşımayı başardı. Lider Galatasaray ve Başakşehir haftayı kayıpsız kapatırken Fenerbahçe'nin konuğu olan Akhisarspor sahadan mağlup ayrılarak Süper Lig'e veda etti. İşte Süper Lig puan durumu ve takımların kalan maçları

Süper Lig puan durumu | Süper Lig 33. ve 34. hafta fikstürü

Süper Lig'de 32. hafta kapanış maçında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Adem Ljajic'in golü ile 1-0 öne geçen Beşiktaş, 44. dakikada Caner Erkin'in kendi kalesine attığı golle durumu eşitledi. İkinci yarıda Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ceza sahası dışında sol ayağıyla yaptığı şık vuruşla skoru 2-1'e getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Rizespor deplasmanında uzatmalarda Diagne'nin attığı kafa golü ile sahadan üç puan ile ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Başakşehir ise kritik Galatasaray maçı öncesinde sahasında Ankara temsilcisi Ankaragücü'nü konuk etti. 2-1'lik skorla sahadan galip ayrılan Başakşehir, Galatasaray ile oynayacakları kritik maçı beklemeye başladı.

Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Akhisarspor'u Soldado ve Nabil Dirar'ın ayağından bulduğu gollerle devirdi ve rakibinin küme düşmesini garantiledi.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Süper Lig puan durumu | Süper Lig 33. ve 34. hafta fikstürü

GALATASARAY KALAN MAÇLAR

Başakşehir

Sivasspor (D)

BAŞAKŞEHİR KALAN MAÇLARI

Galatasaray (D)

Alanyaspor

BEŞİKTAŞ KALAN MAÇLAR

Trabzonspor (D)

Kasımpaşa

FENERBAHÇE KALAN MAÇLAR

BB Erzurumspor (D)

Antalyaspor

Haberin Devamı

TRABZONSPOR KALAN MAÇLAR

Beşiktaş

Rizespor (D)

Yazarlar