Skorer Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

15.06.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, bomba transferler, transferde son gelişmeler.

Süper Lig transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri
Bendtner’e Aslan kancası
Galatasaray, Arsenal ve Tottenham’ın da talip olduğu Demba Ba’nın alternatifini yine Premier Lig’de buldu. Teknik Direktör Fatih Terim, Danimarka formasıyla önceki gün Portekiz’e 2 gol atan 24 yaşındaki Bendtner’e yeşil ışık yaktı

Haberin Devamı

NEVZAT DİNDAR

Dany ve Umut Bulut’u kadrosuna katan, Oussama Assaidi transferinde ise ufak detaylara kalan Galatasaray’da gözler golcü transferine çevrildi.

Sarı-kırmızılıların forvetteki önceliği olan Newcastle United’ın Senegalli yıldızı Demba Ba konusunda ilk temasların olumlu geçmesine karşın 27 yaşındaki futbolcu için Arsenal ve Tottenham’ın devreye girdiği ve bu yüzden transfer olasılığının zora girdiği belirtildi. Buna karşın Cim-Bom’un, Demba Ba’yla ilgili umutlarını koruduğu, alternatif olarak ise yine Premier Lig’den bir ismin listeye eklendiği ifade edildi. Bu oyuncunun Arsenal’in Danimarkalı yıldızı Nicklas Bendtner’in olduğu belirtildi.

Demba Ba’da pürüz çıkması durumunda geçen sezonu Sunderland’de kiralık geçiren 24 yaşındaki Danimarkalı yıldızın transferi için düğmeye basılacağı kaydedildi. Forvet hattına genç ve dinamik bir oyuncu arayan Fatih Terim ve transfer komitesinin, Bendtner’in transferine yeşil ışıl yaktığı, oyuncu için çalışmaların başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Sky Italia’ya yalanlama
EURO 2012’de Danimarka formasıyla mücadele eden ve önceki gün Portekiz karşısında attığı 2 golle yeniden dikkatleri üzerine çeken Bendtner’i, Arsenal’in gözden çıkarması sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyor. Genç futbolcunun bonservisinin 5-6 milyon euro civarında olduğu belirtildi. Bendtner’in, Premier Lig’deki olumlu referansının da yine transferinde belirleyici faktör olarak öne çıktığı vurgulandı.
Bu arada Sky Italia televizyonu, Galatasaray ile Newcastle’ın 11 milyon euro karşılığında Demba Ba için anlaştığını ileri sürdü.
Sarı-kırmızılıları heyecanlandıran bu iddia, yönetim tarafından yalanlandı. Galatasaraylı bir yönetici ise Demba Ba defterinin kapandığını dile getirdi.

Külottan reklam!
Danimarka, Portekiz’e 3-2 yenilirken, Nicklas Bendtner attığı 2 klas gol ve yaptığı gizli reklamla dikkatleri üzerine çekti. Yıldız futbolcu attığı gollerden sonra şortunu bilinçli bir şekilde aşağıya indirerek, külotundaki yazının görünmesini sağladı. UEFA, İrlandalı bahis şirketi Paddy Power’ın reklamını yapan Bendtner’e ciddi bir para cezası kesecek.

Haberin Devamı


İşte Terim'in yeni prensi
Aslan'ın hocası Fatih Terim, gözünü Bucaspor forması giyen genç bir yeteneğe çevirdi...

Ege temsilcisinin Avrupa şampiyonluğuna uzandığı 2010 yılında takımına büyük katkı sağlayan Taylan Antalyalı’nın peşine düşen Sarı-Kırmızılılar, 17 yaşındaki futbolcunun transferinde en azından öncelik hakkına sahip olmak istiyor.

Orta sahada hem hücum hem de savunmaya yönelik görev yapabilen genç yetenek için Bucaspor’ın henüz bir bonservis bedeli belirlemediği öğrenildi.

Terim’in zaman zaman bizzat takip ederek olumlu not verdiği Taylan’ın, oyun tarzıyla Selçuk İnan’ı andırdığı bildirildi

Fenerbahçe transfer haberleri
Stoch'a piyango!
Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı yönetimin sözleşmesini hem yenileyip, hem de iki yıl daha uzatma isteği karşısında adeta şok oldu. Birçok Rus kulübünden teklif alan Stoch tatilini yarıda keserek İstanbul’a gelirken dün kendisine 2016’ya kadar sarı-lacivertli formayı giydirecek imzayı attı

Haberin Devamı

YUSUF KOBAL

Fenerbahçe’nin geçen sezon en verimli oyuncularından biri olan, attığı birbirinden klas gollerle birçok maçta sarı-lacivertliler’i ipten alan Miroslav Stoch tatil yaparken yöneticilerden gelen bir telefonla apar topar İstanbul’un yolunu tuttu.
Slovak oyuncu yönetimle bir araya geldiğinde kendisine yapılan sürpriz teklif karşısında adeta şok oldu. 2014 yılında bitecek olan sözleşmesinin iki yıl daha uzatılması isteğini büyük bir mutlulukla kabul eden Stoch hemen imzayı attı.

Yönetim harekete geçti
Transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olan ve özellikle Rus ekipleri tarafından yakın markaja alınan Stoch’un sezon sonuna doğru yükselen form grafiğinin yönetimi harekete geçirdiği öğrenildi. Rus ekiplerinin kıskacında olan Stoch’un gençliği ve gelecek vaat etmesi üzerine bu oyuncuyu ucuza kaptırmamak için bu formülü seçen Fenerbahçe Yönetimi, Slovak yıldızın bonservis bedelini de 10 milyon euroya yükseltti.
Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da yönetime verdiği raporda Miroslav Stoch’un performansının her sezon biraz daha yukarıya çıktığı belirttiği ve Slovak oyuncudan ileriki yıllarda astronomik paralar kazanılabileceğinin altını çizdiği öğrenildi.
Fenerbahçe dört yıl daha kadrosunda tuttuğu Miroslav Stoch’a ilk iki yıl için 1.750 bin euro, üçüncü yıl 1.8 milyon euro, dördüncü yıl için ise 1.9 milyon euro ödeyecek. Slovak oyuncunun maç başı ücretleri ise 15 ile 17 bin euro arasında olacak.
Stoch’un imza sonrası yöneticilere çok teşekkür ettiği ve kendisine olan güveni boşa çıkarmayacağını söylediği kaydedildi. Slovak oyuncu gelecek yıl performansının üzerine daha fazla koyarak takımın değişilmez ismi olacağını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

‘AKLIMDAN GEÇMEDİ’
Miroslav Stoch imza sonrası FB TV’ye önemli açıklamalar yaptı. Ayrılmayı hiçbir zaman aklından geçirmediğini belirten Slovak oyuncu, Fenerbahçe’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Yeni sezondan çok umutlu olduğunu belirten Stoch, “Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı hedefliyoruz. Bunu başaramazsak en azından Avrupa Ligi’ne gideceğiz. Bu sezon tüm kupaları almak istiyoruz” dedi.
Slovak oyuncu, “Kuyt’ın transferini internetten öğrendim. Çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Kuyt’ın takım oyuncusu olduğunu, takım için bir şeyler vermeye çalıştığını, takımı güçlendiren bir oyuncu olduğunu iyi biliyorum. Benimle ilgili transfer haberleri bir süre gazetelerde yer aldı. Bazı teklifler vardı ama ben hiçbir zaman Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmedim, aklımdan bile geçirmedim. Burada olmaktan mutluyum. Taraftarların da bizi destekleyeceğinden hiç kuşkum yok. Ben de onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Egemen'i bedava alacak...
Yobo'nun kulübüyle de anlaşma sağlamayan Fenerbahçe, Türk futbolunun en başarılı savunmacıları arasında gösterilen Egemen Korkmaz'ı renklerine bağlamak üzere.

Fenerbahçe'de perde arkasında ilginç transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yobo'nun kulübüyle de anlaşma sağlamayan Fenerbahçe, Türk futbolunun en başarılı savunmacıları arasında gösterilen Egemen Korkmaz'ı renklerine bağlamak üzere. Fenerbahçe'de bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmasa da kulislerde, Beşiktaşlı futbolcunun yeni adresinin Kadıköy olacağı dile getiriliyor. Her şey Beşiktaş'ın Egemen'in aldığı yıllık 1.1 milyon euro'luk ücretinde indirim yapmak istemesiyle başladı.

Ancak Egemen yönetimin kararını kabul etmeyince ipler koptu ve tecrübeli futbolcu bonservisini istemeye karar verdi. İşte bu noktada Fenerbahçe devreye girdi. İddialara göre sarı-lacivertli yönetim, kendilerine önerilen 29 yaşındaki oyunu için teknik direktör Aykut Kocaman'ın görüşünü aldıktan sonra, "Bonservisi elinde olursa transfer gerçekleşebilir" dedi. Eski takımı Trabzonspor'la da adı anılan Egemen'in bonservisi elinde olması halinde, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe veya Trabzon'a imza atmasının sürpriz sayılmaması gerektiği ifade ediliyor.


Beşiktaş transfer haberleri
Genç kadroyla başarı zor
Beşiktaş’ın 1 numaralı adayı olan tecrübeli teknik direktör, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kadro kalitelerine dikkat çekerek, küçülme politikasına karşı çıktı. Orman’ın, fedakârlık çerçevesinde sunduğu teklifi inceleyen Denizli öneriye soğuk baksa da son kararını vermek için bir kaç gün süre istedi

SERDAR SARIDAĞ

Başta teknik direktör ve futbolcu ücretleri olmak üzere tepeden, tırnağa yeni bir yapılanmanın içine giren Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman’ın önceki gün Mustafa Denizli ile yaptığı görüşmenin detaylarına Milliyet ulaştı.
İran’ın Persepolis takımını çalıştıran Denizli’nin, Başkan Orman’ın yaptığı teklife karşılık ilk olarak mevcut kadronun kesinlikle korunması şartını öne sürdüğü ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübün başlattığı, “Feda” akımı doğrultusunda Beşiktaş için muhakkak fedakârlıkta bulunabileceğini de dile getiren tecrübeli teknik adam, eldeki kadronun çifte şampiyonluk yaşadıkları 2008-2009 sezonundaki kadrodan daha geniş olduğuna dikkat çekti.

Aybaba kanadı bastırıyor
Mustafa Denizli büyük ölçüde gençleştirilmiş bir kadroyla başarıya ulaşmalarının yeni sezon için çok zor olduğunu dile getirdi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un ciddi kadrolara sahip olduğunun altını çizen Denizli, Başkan Orman’ın sunduğu teklife soğuk bakarken bu konudaki son kararını vermek için yönetimden birkaç gün süre istedi. Bu arada yönetim kurulunun küçülme politikasına karşı çıkan Mustafa Denizli’nin aksine Samet Aybaba’nın genç bir takımla yola çıkmayı kabul ettiği ifade edildi.
Israrla Aybaba’nın göreve getirilmesini isteyen siyah-beyazlı bazı yöneticilerin bu durumu koz olarak kullandıkları belirlendi. Başkan Orman’a, Samet Aybaba konusunda ilk günden bu yana büyük bir baskı uygulayan yöneticilerin bu tutumlarını sürdürdükleri kaydedildi. Mustafa Denizli ile yeni sözleşme yapması zor gözüken Beşiktaş yönetimi, olumsuz bir yanıt karşısında Samet Aybaba ile görüşecek. Yönetim Aybaba ile de anlaşamaması halinde ise rotasını bu kez Bulgar Hristo Stoichkov’a çevirecek.

‘Denizli’yi çok severim’
Başkan Fikret Orman, İzmir’de katıldığı Beşiktaş Kulübü Vefa Gecesi’nde teknik direktör konusunda herkesin gönlünde bir isim bulunduğunu söyledi. Orman, “Benim de gönlümde biri var. Yönetim kurulunda demokratik olarak oturup karar vereceğiz. İnşallah hayırlısı olur. Mustafa Denizli’yi çok severim, aramızda çok eski bir dostluk bulunuyor. Ancak Beşiktaş’ın da bazı şartları var, ona göre bir karar vereceğiz” dedi. Başkan, BJK TV’nin önceki gün Mustafa Denizli ile anlaşıldığı yönünde altyazı geçmesiyle ilgili soruya ise “Hata yapmışlar” yanıtını verdi.