Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

04.06.2013 - 10:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberler

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

BEDAVAYA GELEBİLİR

Sürpriz: Fener yok, Cim Bom var!
Burak’a dev zam
G.Saray'da ayrılık yaşanabilir!
Aslan’dan Cenk operasyonu
Arsenal’in, Gremio’ya kiraladığı Andre Santos, Galatasaray’a teklif edildi. Menajerler, Brezilya ekibi ile sözleşmesi Temmuz sonunda bitecek tecrübeli sol bekin bonservis bedeli olmadan Türkiye’ye gelebileceğini bildirdi
Galatasaray, Aurelien Chedjou ile çözdüğü stoper krizinin ardından sol bek transferine odaklanırken, sarı-kırmızılı kulübe, Arsenal forması giyen eski Fenerbahçeli Andre Santos önerildi. Menajerlerin, Arsenal tarafından Brezilya’nın Gremio ekibine Temmuz ayının sonuna kadar kiralanan 30 yaşındaki futbolcu için uygun şartlar sundukları kaydedildi.
Tecrübeli futbolcunun yeniden Türkiye’de top koşturmak istediğini belirten menajerlerin, “Arsenal ile sözleşmesi 2015’te sona eriyor. Ancak ne Andre Santos ne de Arsenal kulübü bu birliktelikten mutlu değil. Bu nedenle Andre Santos ayrılmaya kararlı. Türkiye’yi iyi biliyor ve orada güzel anıları var. Arsenal de anlayış gösterip ayrılmasına izin verecektir. Nasıl olsa faydalandıkları bir oyuncu değil. Bu işin bedavaya bitme olasılığını yüksek. Belki düşük (1 milyon euro) bir ücret talep edilebilir. Ama bunu da biz hallederiz” denildiği ve Brezilyalı futbolcunun böylece listeye alındığı belirtildi.
Savunmada ofansif yönü güçlü oyuncuları tercih eden Teknik Direktör Fatih Terim’in, Andre Santos ismine sıcak bakıp bakmayacağı merakla beklenirken, sarı-kırmızılı hocanın önceliğinin bir başka Brezilyalı Carlinhos olduğu biliniyor.
Fluminense forması giyen Carlinhos için kaleci antrenörü Taffarel’in görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Galatasaray’ın 5.5 milyon dolar teklif ettiği sambacı için yoğun temasların devam ettiği, Fatih Terim’de tecrübeli futbolcuda ısrarcı olduğu belirtildi. Ancak geçen yıldan bu yana Carlinhos’un işini bitiremeyen Cim-Bom’un, Andre Santos’u da listeye aldığı ve olası bir sorun halinde bu oyuncuya yöneleceği kaydedildi.
Sürpriz: Fener yok, Cim Bom var!
Belhanda için 5 kulüpten teklif geldiğini açıklayan Montpellier Başkanı, Türkiye'den Fenerbahçe'nin değil; Galatasaray'ın oyuncuyu istediğini söyledi
Montpellier Kulübü Başkanı Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği isimler arasında adı geçen Younes Belhanda ile ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu. Fransız basınına konuşan Louis Nicollin, Faslı futbolcunun bu transfer döneminde takımdan ayrılacağını kesin bir dille doğrularken, sarı lacivertlilerin ismini ise hiç ağzına almadı.
Yetenekli futbolcu için 5 kulüpten teklif geldiğini söyleyen Nicollin, "Belhanda artık takımdan ayrılıyor. Milan, Inter, Galatasaray, Atletico Madrid ve Aston Villa'dan somut teklifler var. 14-15 milyon euroluk bir fiyata bu iş bitecek. Bizim kulüplerle anlaşma sıkıntımız yok. Bundan sonrası oyuncuya kalmış. Hangi takımda oynamak istediğine kendisi karar verecek" dedi.
Montpellier Kulübü Başkanı'nın Türkiye'den oyuncuyu en çok isteyen takım olarak bilinen Fenerbahçe'yi hiç telaffuz etmemesi ve Galatasaray'dan teklif geldiğini söylemesi dikkat çekti.
Burak’a dev zam
Sarı-kırmızılı yönetim, Juventus ve Atletico Madrid’in transfer listesindeki golcü oyuncunun yıllık ücretini 2,3 milyon eurodan 3,2 milyon euroya çıkarıyor
Cim-Bom, Burak Yılmaz’ı kadrosunda tutmaya kararlı. Juventus ve Atletico Madrid, Süper Lig’in Gol Kralı ile ciddi şekilde ilgilenirken, sarı-kırmızılı kulübün başarılı forveti takımda tutmak için önemli bir hamle yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
Yeni sezondan itibaren yürürlüğe girecek 6+4 yabancı statüsü ve önümüzdeki sezon sahadaki yabancı sayısının 5’e düşecek olmasından dolayı elindeki kaliteli yerlileri tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu nedenle Burak’ın satılması fikrine soğuk bakıyor. Burak’ın satılması durumunda Trabzonspor’a da yüzde 25 pay vermek zorunda kalacak olan sarı-kırmızılıların, yıldız futbolcuyu elinde tutarak, ücretine zam yapma kararı aldıkları belirtildi. Galatasaray’la 3+1 yıl daha sözleşmesi bulunan Burak’ın her sezon için aldığı 2,3 milyon euroluk sabit transfer ücretinin 3,2 milyon euroya çıkarılmasının planlandığı vurgulandı. Geçen sezon Galatasaray forması altında toplam 32 gole imzasını atan milli futbolcu, yıllık ücreti 3,2 milyon euroya çıkarılırsa Drogba ve Sneijder’den sonra Galatasaray’ın en fazla kazanan üçüncü ismi olacak.
G.Saray'da ayrılık yaşanabilir!
Transfer hamleleri merakla beklenen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanabilir... Eski hocası Mourinho'nun Chelsea ile anlaşması sonrası Londra ekibinin radarına giren Wesley Sneijder, iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılabilir.
Bir yandan kadrosunu güçlendirmeye çalışan, bir yandan da yabancı sınırını düşünerek bazı oyuncularıyla yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray'da Wesley Sneijder'e İngiltere'den teklif var.
Real Madrid'den ayrılarak yeniden Chelsea'nin yolunu tutan Jose Mourinho'nun Hollandalı yıldızı takımında görmek istediği, bunu da Londra kulübü yetkililerine ilettiği gelen haberler arasında. Chelsea yetkililerinin Sneijder için önümüzdeki günlerde Galatasaray ile resmi temasa geçmesi bekleniyor. Yıldız oyuncuyu 7,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katan sarı kırmızılıların, kendilerine ulaşacak teklifin mantıklı olması halinde, Sneijder ile yol ayrımına gidebileceği konuşuluyor
Aslan’dan Cenk operasyonu
G.Antep’in golcüsü için Fatih Terim de devreye girerken kırmızı-siyahlıların başkanı İbrahim Kızıl ise gelen tüm teklifleri değerlendirip karar verecek
YABANCI oyuncu transferinde ilk hamleyi Kamerunlu Aurelien Chedjou ile yapan sarı-kırmızılılar yerli oyuncular için de nabız yokluyor. G.Antepspor’dan Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş’u takımında isteyen teknik direktör Fatih Terim, her iki oyuncunun menajeriyle de Florya’da bir görüşme yaptı.
G.SARAY’IN yanı sıra F.Bahçe ve Kasımpaşa’nın da iki oyuncuyu istediği, Serdar Kurtuluş için de ayrıca Beşiktaş’ın devrede olduğu öğrenilirken, Terim iki oyuncunun da durumunu menajerlerinden öğrendi. G.Antep’ten iki oyuncunun da alacağının ne kadar olduğunu da soran kurt hoca nabız yokladı.
G.ANTEP cephesinde ise iki oyuncu için de gelecek teklifler bekleniyor. Başkan İbrahim Kızıl, Cenk ve Serdar için en yüksek teklifi verecek kulüp ile masaya oturup kulübe en yüksek rakamı kazandırmak istiyor.

Fenerbahçe transfer haberleri

Müthiş trafik

Denizli’nin şartı tek!

Çetinkaya’dan Rusya çıkarması

Pazarlık kızıştı

Müthiş trafik

Fenerbahçe Yönetimi yurt dışına adeta kamp kurdu. Sarı-lacivertliler, teknik adam ve yabancı futbolcu arayışlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İdari Menajer Hasan Çetinkaya transfer çalışmalarında bulunmak için önce Rusya’ya ardından İngiltere’ye uçtu. Zenit’in stoperi Bruno Alves için Rusya’ya giden Çetinkaya’nın önemli aşamalar kaydettiği öğrenildi. Zenit Kulübü ile bonservis konusunda prensipte anlaşmaya vardığı kaydedilen Çetinkaya’nın ardından rotayı İngiltere’ye çevirdiği bildirildi. Londra’da son olarak Hollanda’nın Twente takımını çalıştıran Teknik Direktör Steve McClaren’ın menajeri ile buluştuğu belirlenen Çetinkaya’nın, yönetim adına hoca görüşmelerini de yürüttüğü ifade edildi.

Raporunu Yıldırım’a verecek

Hasan Çetinkaya’nın bir süredir sarı-lacivertli kulübün gündeminde bulunan Chelsea’nin ünlü savunmacısı John Terry ile de İngiltere’de temas kurduğu kaydedildi. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli oyuncunun düşünmek için süre istediği, olumlu ya da olumsuz bir görüş belirtmediği öğrenildi.

Kısa süre içinde İstanbul’a dönecek Çetinkaya, Başkan Aziz Yıldırım’a Rusya ve İngiltere’de yaptığı temaslar ile ilgili rapor sunacak. Sarı-lacivertlilerin hoca ve yabancı transferini bu hafta içinde bitirmesi bekleniyor.

Denizli’nin şartı tek!

Geçtiğimiz hafta Başkanvekili Abdullah Kiğılı ile bir görüşme yapan deneyimli çalıştırıcının Fenerbahçe’de görev almanın kendisine büyük onur ve keyif vereceğini söylediği ancak tek bir şartının bulunduğunu ilettiği öğrenildi. Denizli, göreve geldiği taktirde Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere yöneticilerin işlerine karışmamasını talep etti. Bugüne kadar çalıştığı her kulüpte bu duruma büyük önem verdiğine dikkat çeken Denizli, bunun dışında herhangi bir isteğinin bulunmadığını kaydetti.

Çetinkaya’dan Rusya çıkarması

Bir taşla iki kuş vurmak isteyen Hasan Çetinkaya, Portekizli savunmacı için Zenit ile masaya oturduktan sonra Moskova’ya geçip Spartak ile temaslara başlayacak.

Aykut Kocaman’ın istifası, transfer operasyonlarını durdurmuyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın görevlendirmesi ile transfer görüşmeleri yapmak için harekete geçen idari menajer Hasan Çetinkaya, bir taşla iki kuş vurmak için soluğu Rusya’da aldı. Çetinkaya’nın iki önemli hedefi var; Zenit’li Bruno Alves ve Spartak Moskovalı Emmanuel Emenike… Tecrübeli idareci, ilk olarak Portekizli stoper Bruno Alves için Zenit ile masaya oturacak. Çetinkaya, Haziran 2014’te sözleşmesi bitecek oyuncu için istenen bonservis bedelini öğrenecek ve F.Bahçe’nin teklifini iletecek. Sarı-lacivertli yönetim, 32 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu alarak savunmadaki sorunu çözmek istiyor. Alves’ten sonraki hedef ise Moskova; yani Fenerbahçe’nin uzatmalı aşkı Emmanuel Emenike…

SAĞLIK RAPORU İSTENECEK

Hasan Çetinkaya, sarı-lacivertli forma altında sahaya çıkmak için uzun süredir bekleyen Nijeryalı golcüyü bitirmeye kararlı. Spartak Moskova ile temasları da bizzat yönetecek Çetinkaya, Emenike’nin sağlık durumunu da yakından takip ediyor. Çetinkaya’nın golcü futbolcunun geçirdiği operasyonun detayları ile ilgili Rus ekibinden geniş bir rapor isteyeceği belirtiliyor.

‘SENİ BIRAKMAM HASAN’ Aziz?Yıldırım, yönetimin önünü açmak için istifa etmek isteyen Hasan?Çetinkaya’yı “Yeni hocanın en büyük yardımcısı yine sen olacaksın” diyerek ikna etmeyi başardı.

Hasan Çetinkaya, Aykut Kocaman’ın adeta sağ koluydu. Kulübün efsane isminin istediği isimlerle görüşen, takım içinde bildiği yabancı dillerle herkese yardımcı olan Çetinkaya, Kocaman’ın gönderilmesinin ardından ‘hâlâ’ çok aktif çalışıyor.

‘KULÜBÜ ÇOK İYİ TANIYORSUN’ Bunun sebebi ise başkan Aziz Yıldırım… ‘Kulübün önünü açmak’ için gereğini yapacağını başkana ileten Çetinkaya, Yıldırım’ın, “Hiçbir yere gidemezsin. F.Bahçe’nin sana ihtiyacı var. Kulübü biliyorsun. Yeni gelecek hocanın en büyük yardımcısı sen olacaksın, futbolcularla teknik heyet arasında köprü olacaksın. Seni asla bırakmam” sözleri sonrası görevine devam etti.

Pazarlık kızıştı

Sow ve Pierre Webo'nun yanına süper bir golcü daha eklemek isteyen Fenerbahçe, arayışlarını dört koldan sürdürüyor. İdari menajer Hasan Çetinkaya ve bir yönetici Rusya'da Emmanuel Emenike için çalışırken, Ömer Temelli ise Oscar Cardozo seferine çıktı. Hedef, bu iki isimden şartları daha iyi olanını transfer edebilmek.

12 MİLYON EURO'YA İNERSE BU İŞ BİTER

Fenerbahçe'nin Cardozo'da gözden çıkardığı bonservis ücreti 10 milyon euro. Benfica ise golcüsüne karşılık 15 milyon euro istiyor. Ömer Temelli, Lizbon'da Portekizli yetkililerin fiyat kırması için kıran kırana pazarlık yapıyor. Benfica'nın 12 milyon euro'ya inmesi halinde transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.

O JOGO GAZETESİ TÜM DETAYLARI VERDİ

Sarı-lacivertliler, Cardozo operasyonunun gizli kalmasına özen gösteriyordu. Ancak girişimler deşifre oldu. Portekiz basını gelişmeleri "flaş haber" olarak duyurdu. O Jogo, Fenerbahçe'nin Cardozo ilgisine geniş yer verirken, sarı-lacivertli kulübün bu transferi gerçekleştirmeye kararlı olduğunu bildirdi. Gazete, "Fenerbahçe 10 milyon euro'yu gözden çıkardı" ifadelerini kullandı. Detaylar Soccernews'ta da yer aldı.

Beşiktaş transfer haberleri

Arshavin’e kötü örnek!
Mustafa Denizli şampiyon yap bizi
Sinan-Tolga çıkmazı
Arshavin’e kötü örnek!
Arsenal’de bulunan 32 yaşındaki Rus oyuncu Beşiktaş’a önerildi. Takımlarında fazla oynamadan siyah-beyazlılara gelen ve başarılı olamayan Dentinho ve Niang yüzünden yönetim, gelişine sıcak bakmadı
Transfer sezonunda kadrosunu birçok yabancı futboluyla güçlendirecek olan Beşiktaş’a menajerler Andrey Arshavin’i önerdi ancak Niang ile Dentinho’nun durumu, yıldız oyuncunun durumu için kötü referans oldu.
İnönü Stadı’nın sembolik olarak yapılan yıkım törenine gelen Rus futbolcunun menajerleri, Arsenal’de forma giyen 32 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş’ta oynamak istediğini Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı’ya iletti. Futbolcunun bonservisinin de elinde olduğunu söyleyen menajerler, Arshavin’in kulübe fazla yük olmayacak bir meblağa imza atacağını söyledikleri ifade edildi. Geçen yıl Arsenal forması altında sadece 12 maçta oynayabilen Andrey Arshavin sadece bir gol atabildi.
Rus oyuncunun geçen sezon az maç oynaması nedeniyle bu transfere soğuk bakan Beşiktaş Yönetimi, gerekçe olarak ise Dentinho ve Niang’ın durumlarını gösterdi.
Kariyerini tamamlamış
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz sezonun devre arasında alınan bu iki oyuncunun maç eksiği olması nedeniyle fazla katkı sağlayamadıklarını düşünerek, Arshavin konusunda fazla istekli bakmadı. Başkan Orman, yöneticilerle yaptığı toplantıda, Arshavin’in İngiltere’de kariyerini tamamladığını, bu nedenle kendilerine kendilerine pek faydalı olamayacağını düşündüklerini ilettiler.

Arshavin konusunda Beşiktaş’tan henüz olumlu veya olumsuz olarak net bir cevap almayan menajerler, siyah - beyazlı yönetimle bir kez daha görüşecek. Rus futbolcu, siyah - beyazlı kulüpten olumsuz yanıt alması halinde rotasını başka Türk kulüplerine çevirecek.

Mustafa Denizli şampiyon yap bizi
Kartal, Kayseri’nin Hırvat hocayı bırakmaması halinde son şampiyonluğun mimarı olan deneyimli teknik adamın kapısını çalacak. ‘Dahi’ lakaplı Denizli’yi bir adım daha öne çıkartan en büyük özelliği kriz yönetimindeki üstün başarısı
TEKNİK direktör Samet Aybaba’yla yollarını ayırdıktan sonra hem Türkiye hem de Avrupa’da hoca arayışlarına başlayan Beşiktaş, büyük bir sürprize imza atabilir. İlk olarak Kayserispor’un başında gösterdiği başarılı yönetimle tüm ülkenin takdirini kazanan Robert Prosinecki’nin nabzını yoklayan siyah-beyazlılar, hocayı ikna aşamasına gelse de sarı-kırmızılı kulüpten bu konuda henüz izin çıkmadı.
HER dakikanın aleyhlerine işlediğinin farkına varan başkan Fikret Orman ve kurmayları, Hırvat çalıştırıcıda mutlu sona ulaşamamaları halinde b planını devreye sokacak.
PEKİ Beşiktaş’ın düşündüğü alternatif isim kim?
O ismi VATAN açıklıyor: Mustafa Denizli. Kara Kartal’ın 2008-09 sezonunda yani kulübün son şampiyonluğunda aslan payına sahip olan ‘Dahi’ lakaplı Denizli, siyah-beyazlıların en güçlü alternatifi. İdareciler önümüzdeki sezon stat yokluğundan dolayı çıkacak birçok sorunu Denizli’nin çok rahat şekilde göğüsleyeceği görüşünde. Kriz yönetimindeki üstün başarısıyla nam salan başarılı çalıştırıcının hem Beşiktaş camiasını hem de Türk futbolunu çok iyi bilmesi onu bir adım öne çıkartıyor.
KUPA CANAVARI!
KENDİ aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde Mustafa Hoca’nın 3 Büyük kulüple de ilk sezonunda şampiyonluk yaşamasının onu cazibesini bir kat daha artırdığını düşünen Beşiktaşlı yöneticiler, bu iki isim dışında Türkiye’den başka bir isim düşünmüyor.
PROSINECKI’DEN gelecek habere göre teknik direktör belirsizliğini en kısa zamanda noktalamayı planlayan idareciler, yeni sezon kampı başlamadan en az 2 hafta önce yeni hocayı belirleyip transfer çalışmalarına da hız verecek.
Sinan-Tolga çıkmazı
Beşiktaş yönetimi Trabzonlu Tolga Zengin için resmi teklifte bulunurken, Standard Liege'in file bekçisi Sinan Bolat ise bu hafta İstanbul'a geliyor
Beşiktaş'ta 1 numara arayışları tam bir arap saçına döndü. Sezonun ortasında, Standard Liege'in milli file bekçisi Sinan Bolat ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un başarılı kalecisi Tolga Zengin için de bordomavili ekibe resmen teklifte bulundu. Tolga için Karadeniz temsilcisine 2 milyon TL öneren siyah-beyazlılar, genç kaleciye de yıllık 1.5 milyon euro teklif etti. Futbol komitesi üyesi Deniz Atalay, "Trabzonspor'la görüştük, yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine talebimizi ilettik. Değerlendirmeyi onlar yapacak. Bunun nezaket içerisinde gerçekleşmesini istiyoruz. Kararlarını ve olumlu olursa fiyatla ilgili haber bekliyoruz" diye konuştu.
Son kez masaya oturacaklar
Bu arada Beşiktaş yönetimi, Sinan Bolat'ı da gündemden düşürmüyor. Sinan'la daha önce yapılan ön anlaşma gereği Belçika pasaportu bulunan milli kalecinin bu hafta İstanbul'da olması ve siyah-beyazlı yetkililerle son kez masaya oturması bekleniyor.