Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

06.06.2013 - 10:39 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Kartal’ın başına Schaaf geliyor!
Adım Adım Beşiktaş'a
Rubin tamam, sıra Töre'de
BEŞİKTAŞ’TA sezonun 3.’lükle tamamlanmasının ardından Samet Aybaba’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak edilirken bu konuda çalışmalarına devam eden Fikret Orman yönetimi ve Önder Özen, bir isim üzerinde büyük ilerleme kat etti.
SİYAH-beyazlılarda üzerinde karar kılınan kişi, Thomas Schaaf oldu. Kariyeri boyunca sadece Werder Bremen forması giyen ve U17’den A Takım’a kadar yalnızca Werder Bremen’de teknik direktörlük yapan 52 yaşındaki hoca, Orman yeniden başkan seçilirse Beşiktaş’ın başına geçecek.
Adım Adım Beşiktaş'a
Tolga ile anlaştıklarını belirtilen yönetici Atalay'ın yarın da Trabzonspor Sportif Direktörü Karaman ile buluşarak, "Bize gelmek istiyor" diyeceği dile getirildi
Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Trabzonsporlu Tolga Zengin konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor... Yönetici Deniz Atalay'ın, siyah-beyazlıların 1 numaralı adayı olan Tolga ile el sıkıştığı ve bu transferin Trabzonspor'un onayına kaldığı öğrenildi. Tecrübeli file bekçisinin, Atalay ile yaptığı görüşmede, "Beşiktaş'ta oynamak isterim. Ama kulübümün izni olmadan hiçbir yere gidemem. O sorunu çözdüğünüz takdirde seve seve gelirim" dediği dile getirildi. Tarafların maddi konularda da mutabakata vardığı ve Atalay'ın yarın Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman ile buluşarak durumu aktaracağı vurgulandı. Tolga'nın takımın ağabeyi olarak görülmesi nedeniyle bordo-mavililerin ayrılmasına sıcak bakmadığı ve Karaman'ın, "Sözleşmesindeki rakam (5 milyon euro) belli. O parayı getirin, alın" diyebileceği ifade edildi.
MENAJER AYAS: İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR
Rotası Beşiktaş'a dönen tecrübeli kalecinin menajeri Kanat Ayas da iddiaları destekleyen açıklamalarda bulundu. Haber1903'e konuşan Ayas, "Beşiktaş'ın, Tolga için teklifte bulunduğunu biliyorum. İki kulüp arasında arasında görüşmeler gerçekleşiyor. Transferin gerçekleşmesi için Trabzonspor'un onayı gerekiyor. Bu gerçekleşirse biz de oturur, şartları netleştiririz. Tolga Beşiktaş'ta oynamak istiyor. O nedenle ben de anlaşma bekliyorum. İnşallah görüşmeler olumlu sonuçlanır. Ancak Trabzonspor satmadığı takdirde bizim yapabileceğimiz birşey yok" açıklamasını yaptı. Ayas, bordo-mavili yönetimin istediği bonservis bedeli hakkında ise "Eski yönetim olsaydı bir fikrim olurdu. Ancak yönetim değiştiği için yorum yapamam" ifadesini kullandı.
B PLANI SİNAN BOLAT
Tolga Zengin konusunda girişimlerini sürdüren Beşiktaş, yarınki görüşmeden olumlu sonuç alamazsa yeniden Sinan Bolat'a yönelecek. 6 kez A Milli Takımımız'da görev yapan Standard Liege'in 25 yaşındaki kalecisi, İstanbul'a davet edilecek.
Töre bitti bitiyor
“Gökhan Töre ile anlaştık. Ama Rubin Kazan ile aramızda ufak pürüzler kaldı. O küçük sorunları çözdüğümüz takdirde kiralık olarak bu transferi noktalayacağız. Beşiktaş’a gelme ihtimali yüksek.”
BEŞİKTAŞ’TA seçime sayılı günler kala Fikret Orman başkanlığındaki yönetim gelecek sezon için çalışmalara devam ediyor. Siyah-beyazlılarda transfer önemli bir gündem ve bu konu başlığı altında özellikle Gökhan Töre için yoğun bir mesai veriliyor...
KARTAL’IN futbol komitesi üyesi Deniz Atalay, milli futbolcunun transferinde ciddi aşama kaydettiklerini ifade etti... 21 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrolarına katmak istediklerini belirten Atalay, “Biz Gökhan ile anlaşmaya vardık. Oyuncunun kulübü Rubin Kazan ile görüşmelerimiz devam ediyor. Aramızda küçük pürüzler var. O küçük sorunları çözdüğümüz takdirde kiralık olarak transferi noktalayacağız. Umuyorum ki pürüzler birkaç gün içinde giderilecektir. Gökhan’ın gelecek sezon Beşiktaş’ta oynama ihtimali çok yüksek” şeklinde konuştu.
ALMANYA’NIN Köln şehrinde doğan Gökhan, Bayer Leverkusen’in altyapısında yetişti. 2009’da Premier Lig devi Chelsea’nin U18 takımına transfer edilen genç oyuncu, 2011’de ise Ada temsilcisinin U21 takımından 1.3 milyon Euro’ya Almanya’nın Hamburg takımına transfer oldu. Geçen sezonun başında ise 3 milyon Euro’luk bonservisle Rusya’ya; Gökdeniz Karadeniz’in de formasını giydiği Rubin Kazan’a gelen Töre, burada istediği şansı bulamadı. 5’i lig, 2’si de Avrupa Ligi’nde olmak üzere toplamda 7 maçta 252 dakika sahada kalabilen Gökhan, tabelaya hiç etki edemedi.
AVCI VAZGEÇMEDİ
BUNA karşın yüksek potansiyeli nedeniyle teknik direktör Abdullah Avcı’nın vazgeçemediği Gökhan, A Milli Takım’a alınmaya devam etti. Son olarak Ay-yıldızlılarımızın Almanya’da yaptığı kampa da çağrılan Töre, orta sahanın sol ve sağ kanadında oynayabiliyor. Sürati ve dripling kabiliyeti ön plana çıkan Gökhan iki ayağına da hakim...

Galatasaray transfer haberleri

Lille, Chedjou’yu yeniden satacak!
Emre Kılınç Galatasaray'da!
Fransa’da sol bek
Obi Mikel'i almak çok zor değil
Chedjou transferini KAP’a da bildiren G.Saray, Lille’in istekleri ile boğuşuyor.
6.3 milyon Euro karşılığında Fransız ekibi ile el sıkışılırken bu paranın 1 yılda ödenmesi planlandı. Ancak Lille maddi sıkıntısını aşmak için bu parayı bankalardan kesintili de olsa tek ödeme halinde almak istedi...
Bankaların bu isteği reddetmesi ile birlikte Lille yetkilileri de yeniden G.Saray’ın kapısını çaldı. Yeni bir anlaşma yapmak isteyen Fransızlar’ın parayı biraz daha aşağıya düşürüp tek ödeme halinde almak istediği öğrenildi.
Emre Kılınç Galatasaray'da!
BOLUSPOR Başkanı Mehmet İnceayan, yeni teknik direktörleri Ali Beykoz’la 2 yıllık sözleşme imzalandıkları törende 19 yaşındaki orta saha oyuncuları Emre Kılınç’ın Galatasaray’a transfer olduğunu açıkladı.
Galatasaray, Erman Kılıç'ın ardından Erman Kılınç'ı da renklerine kattı.
PTT 1’inci Lig takımlarından Boluspor’da, teknik direktörlüğe Ali Beykoz getirildi. Kulüp binasında düzenlenen törende 2 yıllık mukavele imzalayan Ali Beykoz, "Boluspor’un başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Artık omuzlarımızdaki sorumluluk daha fazla. Koşan, mücadele eden bir takım kurup, herkesin peşinden gideceği bir Boluspor yaratacağız" dedi.
Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ise, "Ali Beykoz’a güveniyoruz. Bu yüzden kendisini göreve getirdik. Hep birlikte Boluspor’un başarısı için çalışacağız" diye konuştu.
EMRE KILINÇ GALATASARAY’DA
Alt yapılarında yetişen Emre Kılınç’ın Galatasaray’a transfer olduğunu belinten Başkan İnceayan, "Emre Kılınç’ın Galatasaray’a transferini netleştirdik. Boluspor’un menfaatleri doğrultusunda Emre, artık sarı kırmızılı formayı giyecek" dedi.
Fransa’da sol bek
Bordeaux’un 28 yaşındaki oyuncusu Benoit Tremoulinas, G.Saray’dan teklif aldığını açıkladı.
SOL bek arayışlarında Carlinhos ısrarı sürerken Brezilyalı oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi halinde rotanın Fransa’ya çevrileceği iddia edildi. Fransız basını, Bordeaux’tan Benoit Tremoulinas için G.Saray’ın girişimlerde bulunduğu duyurulurken 28 yaşındaki oyuncu da bunu son verdiği röportajda doğruladı.
KULÜBÜ ile 1 yıl daha kontratı bulunan oyuncu, idealleri için ayrılmasının doğru olacağına karar verdiğinin altını çizip şunları söyledi:
“BUGÜNE kadar hiçbir zaman top seviyede oynama şansı bulamadım. Bordeaux’da oyunumu herkese gösterdim. Kiev ve Leverkusen’in Bordeaux ile bağlantıya geçtiğini biliyorum. Ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi iş çıkaran G.Saray ile Rusya’dan birkaç kulüp daha var.”
Öncelik Galatasaray'ın
Nani'nin isteği üzerine taraflar arasındaki görüşmeler başlarken, menajer Jorge Mendes ile Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki hafta İstanbul'da bir araya gelecekleri ifade edildi
Bu sezon Galatasaray'ın yapmak istediği flaş transferler içinde 1 numarada yer alan Lu- Carlos Almeida da Cunha yani kısaca Nani, sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık yaktı. Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, menajer Jorge Mendes, Cimbom'un teklifini Portekizli oyuncuya iletirken Nani'nin Galatasaray'a çok sıcak baktığı bildirildi.
Monaco da peşinde
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi hedefi, vizyonu, kadrosunda Burak, Selçuk, Muslera, Hamit, Melo, Sneijder ve Drogba gibi yıldızların olması, bu sezon oynanan Manchester United maçlarındaki taraftarların coşkusunun Nani'yi pozitif yönde etkilediği belirtildi. Monaco'nun da Luis Nani'ye talip olmasına karşın, Portekizli oyuncunun, Jorge Mendes'ten Galatasaray'ın teklifine öncelik verilmesini istediği öğrenildi. Bunun üzerine Mendes, Galatasaraylı yetkililerle transfer müzakeresine oturmak için temaslarını sıklaştırdı. Tarafların önümüzdeki hafta içinde Galatasaray Adası'nda bir araya gelmesi bekleniyor.
Obi Mikel'i almak çok zor değil
Fatih Terim'in Medel ismine karşı çıkması ve Tino Costa'da da Rusların fiyat yükseltmesi üzerine sportif direktör Bülent Tulun, John Obi Mikel'e yöneldi. Tulun, 26 yaşındaki oyuncu için Chelsea ile görüşmelere başladığını yönetime iletti. Tulun, Nijeryalı ön liberonun Afrika Kupası'ndan geldikten sonra formasını kaybetmesi nedeniyle bu transferin sanıldığı kadar imkansız olmadığını da bildirildi.

Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe, Bruno Alves'i 3 yıllığına transfer etti

Sow 17 milyon Euro’ya gidiyor

Ekotto’da sona doğru

Sow gidiyor Cardozo geliyor

Fenerbahçe, Bruno Alves'i 3 yıllığına transfer etti

Fenerbahçe, Rusya'nın Zenit kulübünün stoperi Bruno Alves'i 3 yıllığına transfer ettiğini borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği bildirimde şu ifade yer aldı:
"Bruno Eduardo Regufe Alves'in transferi konusunda kendisi ve Zenit Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Bu çerçevede bonservis bedeli olarak Zenit Futbol Kulübüne 5.500.000 Euro ödenecektir. Oyuncu ile yapılan sözleşme 2013/2014, 2014/2015 ve 2015/2016 sezonlarını kapsamakta olup sezonda ödenecek garanti ücret 2.500.000 Euro'dur."

Sow 17 milyon Euro’ya gidiyor

Özellikle CSKA Moskova’nın ciddi biçimde ilgilendiği Senegalli golcü belirlenen rakama ulaşılırsa satılacak. Moussa Sow’un yeri de Benficalı yıldızla doldurulacak.

F.BAHÇE bir yandan hoca arayışlarını sürdürürken diğer yandan da yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Zenit’in dünyaca ünlü stoperi Bruno Alves’i kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin gündemindeki diğer bir ünlü isim ise Oscar Cardozo.

UEFA Avrupa Ligi’nde Benfica ile oynanan yarı final rövanş mücadelesinde attığı 2 golle F.Bahçe’nin kâbusu olan Paraguaylı golcünün transferi Moussa Sow’un satılıp satılmamasına bağlı. Rus ekibi CSKA Moskova, Senegalli golcüyü renklerine katmak için 17 milyon Euro’yu gözden çıkarırken, İtalyan medyası ise Arsenal’in 17 milyon pound ödemeye hazır olduğunu iddia etti. F.Bahçe yönetimi de Sow’un 17 milyon Euro’ya satılması durumunda Cardozo için Benfica’nın kapısını çalacak.

“TEKLİF ÇOK’
BU arada yıldız golcünün menajeri Aldave Pedro, İngiliz basınına oyuncusunun geleceği ile ilgili olarak “Oscar Cardozo için kararı Benfica’nın kulüp başkanı verecek. Bazı teklifler var. İngiltere, İtalya ve Türkiye’den ilgi gösteren takımlar var. Cardozo için İtalya Ligi uygun olabilir. Net bir durum yok. Benfica karar verecek” açıklamasını yaptı.

Ekotto’da sona doğru

SOL bek arayışlarını sürdüren F.Bahçe’de bu mevki için en öne çıkan isim Premier Lig’de Tottenham forması giyen Benoit Assou-Ekotto...

Kanarya’nın, Kamerunlu yıldızla ilgilendiğini Fransız basını da yazarken sarı- lacivertlilerin bu transferi birkaç gün içinde netleştireceği öğrenildi. 26 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Tottenham’da 22 maçta oynayıp fileleri 1 kez havalandırmıştı.

Sow gidiyor Cardozo geliyor

Yönetim, Rusya’dan gelen 16 milyonluk euroluk teklife daha fazla direnemedi ve değerlendirmeye aldı. Senegalli yıldız da gitmek isterse yerine 8 milyon euroya Benfica’nın süper golcüsü transfer edilecek.

F.Bahçe’de çok kritik saatler yaşanıyor. Bir yandan hoca konusunda karar almaya çalışan yönetim, transferde de çok büyük bir uğraş içinde. Bir süredir kulübün kapısını çalan Rus ekipleri, fiyat konusunda başkan Aziz Yıldırım’ı bile ikna etmeyi başardılar. Şu an ismi saklanan bir Rus ekibi, Moussa Sow için 16 milyon euroluk resmi bir teklif yaptı.

Normalde Sow’u satmayı düşünmeyen yönetim, böyle astronomik bir fiyatı geri çeviremeyeceği için konuyu Senegalli yıldıza danışmak zorunda kaldı. Rusya’ya ilk seferde sıcak bakan Sow’un alacağı karar bu tranfseri belirleyecek.

46 MAÇTA 32 GOL

Bu F.Bahçeliler’i üzecek bir haber. Ama yönetim, bu üzgünlüğü taraftarına yaşatmamak için de büyük yol aldı. UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde elenilen Benfica’nın en büyük yıldızlarından Oscar Cardozo, yönetime ilk görüşmede olumlu yaklaştı. Hocasıyla kavga ettiği için kulüpten ayrılmak isteyen Paraguaylı yıldız, geçen sezon 46 maçta 32 gol attı, yanına da 7 asist ekledi.

Yaklaşık bonservis bedeli 8 milyon euro olan 30 yaşındaki forvet 1.93 boyunda ve ceza sahası içindeki soğukkanlılığı, zımba gibi şunu ve sol ayağındaki bitirici vuruş tekniğiyle dünya markası olmuş bir isim.

Yazarlar