Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

08.06.2013 - 10:29 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Son bomba Obi Mikel

Nani bombası patlıyor

Burak Yılmaz için şok yorum!

Galatasaray'dan Muslera'ya büyük zam

Son bomba Obi Mikel

G.Saray, Chelsea'nin yıldızını resmen istedi. Sneijder'i isteyen İngiliz devi, Cimbom'dan gelen karşı teklifi değerlendirmeye aldı. Bülent Tulun'un Londra'da yürüttüğü operasyon, her an Sneijder-Mikel takası ile sonuçlanabilir.

G.Saray'dan transferde flaş bir hamle geldi! Juventus'un Melo için 6 milyon euro'da ısrar etmesiyle alternatif isimlere yönelen sarı-kırmızılı yönetim, Chelsea'nin Nijeryalı yıldızı John Obi Mikel'i kulübünden resmen istedi. Transfer operasyonunu, başkan Ünal Aysal'ın danışmanlığını yapan Bülent Tulun, Londra'da bizzat yürütüyor. Transfere, Obi Mikel'in FIFA menajeri Babawo Muhammed ve Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Hasan Eğilmez aracılık ediyor. Görüşmede Tulun'un, İngiliz yetkililerden 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu resmen istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

TALEP ETTİKLERİ RAKAM 15 MİLYON EURO
Chelsea ile yapılan bu pazarlık Sneijder-Obi Mikel takası iddialarını da gündeme getirdi. Chelsea'nin sarı-kırmızılı takımdan Sneijder'i istediği bir süredir İngiliz basınında da genişçe yer buluyor. Konu hakkında Nijerya'dan MTN Football'a demeç veren menajer Babawo Muhammed, "Galatasaray'ın Obi'ye ilgisi var. Bülent Tulun ile görüştük. Tulun, Chelsea ile de masaya oturdu" açıklamasını yaptı. Chelsea'nin Obi Mikel'e karşılık 15 milyon euro istediği öne sürülürken, Galatasaray'ın Wesley Sneijder'e karşılık talep ettiği rakam da aynı; yani 15 milyon euro.

CHELSEA'Li OLUŞU BOND FiLMi GiBi!
Norveç Ligi'nden Lyn'in altyapısından yetişen Obi Mikel, 2006'da Chelsea ile idmanlara çıkıp daha sonra kulübüne geri dönmüş, ardından da Manchester United'a imza atmıştı. Lyn kulübü ise bu imzadan 4 milyon sterlin kazanmıştı. Ancak menajerleri, Chelsea ile anlaşmasını istedikleri oyuncuyu kaçırınca işler karıştı. Devreye FIFA girdi, Obi Mikel artık Chelsea'liydi ancak bu transfer Maviler'e pahalıya patladı. Chelsea, ManU'ya 12 milyon sterlin ödemek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Nani bombası patlıyor

Başkan Ünal Aysal'ın günlerdir bitirmeye uğraştığı Portekizli Nani, salıya kadar süre talep etti. Olumlu cevap gelirse Aysal, çarşamba günü yapılacak Divan'da Nani'yi açıklayıp taraftarı coşturacak

Yabancı sayısındaki krize rağmen G.Saray, Nani bombasını patlatmak istiyor. Aslan, Manchester United'ın kanat oyuncusu Nani'nin işini her an bitirebilir. Bu konuda günlerdir görüşmeler devam ederken, Bülent Tulun'un pişirdiği transferi başkan Ünal Aysal sonlandıracak. Teknik direktör Fatih Terim tarafından da onaylanan transfer için başkan Aysal, önümüzdeki salı günü Manchester'lı oyuncunun Portekizli menajeri Jorge Mendes ile bir araya gelecek. Bu görüşme ise G.Saray Adası'nda gerçekleşecek. Moyes'in Sir Alex Ferguson'un yerine menajerliğe gelmesinden sonra kadroda kalması artık imkansız hale gelen Nani için Monaco da pusuda bekliyor.

FATİH TERİM DE KATILACAK
Ancak Nani, başkan Ünal Aysal'ın Mendes aracılığı ile yaptığı yıllık 3.2 milyon euro'luk teklif için salı gününe kadar süre istedi. Başkan Aysal'ın yakından ilgilendiği ve alınması için büyük çaba sarfettiği yıldız futbolcu için görüşmelerin olumlu geçtiği, salıya kadar bonservis sorununun da çözülmesi halinde Portekizli futbolcunun çarşamba günü Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak Divan toplantısı ve piknikte üyelere açıklanacağı vurgulandı. Toplantının piknik şeklinde olacağı ve Divan üyesi Fatih Terim'in de katılacağı, böylece Florya'da coşkulu bir kalabalığın bir araya geleceği öne sürülüyor. Bonservis için 7.5 milyon pound önerildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz için şok yorum!

Sky Sports'ta yayınlanan programda, Fiorentina'nın Burak'ı istediği iddia edildi. "Güçlü, acımasız ve aç" ifadeleri kullanılan Burak için "Bu performansla milyar tane gol atar" denildi.

Sky Sports'ta canlı yayına çıkan iki Fiorentina muhabirinin söyledikleri kafa karıştırdı. Gazzetta dello Sport muhabiri Paul Condo ve Sky Sports'tan Ricardo Trevisani; Fiorentina kulübünün Negredo ve Gomez ile birlikte Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ı da istediğini iddia etti. Burak için "Güçlü, acımasız ve aç" ifadelerini kullanan Condo, başarılı futbolcunun Fiorentina'ya gelmesi ve aynı performansını devam ettirmesi durumunda "milyar tane gol" atacağı şeklinde yorum yaptı. Trevisani ise "Küçük Vieri" benzetmesi yaptığı Negredo'nun, Fiorentina'ya gereken forvet olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

NAPOLİ DE BURAK'A TALİP
Bu arada Cavani'nin ayrılması durumunda Napoli'nin de Burak'a talip olacağı da iddia edildi. Corriere Dello Sport; Cavani ile aynı özellikleri taşıyan Burak için Napoli'nin G.Saray'ın istediği rakamı vereceği, çünkü Cavani'den zaten ciddi bir rakam alacağı belirtildi.

Galatasaray'dan Muslera'ya büyük zam

Uruguaylı kalecinin ayrılma riski ortadan kaldırıldı.

Lazio’dan 2 sezon önce transfer olan ve özellikle bu sezon Devler Ligi’ndeki performansıyla Avrupa’nın büyüklerinden teklifler alan Fernando Muslera’nın ayrılmaması için özel zam yapıldı. Başkan Ünal Aysal’ın direktifiyle yönetim, 3 yıllık daha sözleşmesi olan ve yıllık 2 milyon Euro’ya oynayan Uruguaylı yıldıza, yeni sezondan geçerli olarak, 500 bin Euro’luk ‘ek garanti ücret zammı’ yaptı. İki yıldır maç başı da almayan Uruguaylı’ya, maç başına da 10 bin Euro daha verilmesi kararlaştırıldı. Muslera, senede 50 maç oynarsa yıllık ücreti, 3 milyon Euro’ya yükselecek.

ÇOCUKLUK HAYALİ İNGİLTERE

Teklifleri değerlendirmek istediğini söyleyen ve özellikle çocukluk yıllarından hayali olan Premier Lig’de forma giymek için G.Saray’dan ayrılmayı planlayan ‘Nando’, Cimbom’un bu jestiyle geri adım attı. Zam için teşekkür edip teklifleri yeniden düşünen Muslera’nın, büyük olasılıkla takımda kalacağı öğrenildi. Başkanı Ünal Aysal’ın da, başarılı kaleciyi kesinlikle satmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığı ancak 20 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif gelmesi durumunda fikrini değiştirebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe transfer haberleri

Fener'de rota Paul Le Guen

50 milyon liraya Cardozo

Sol kanattan Ekotto geliyor

Fenerbahçe Sefa'nın peşinde!

Sow gidecek mi?

Fener'de rota Paul Le Guen

Shakhtar ile nikah tazeleyen Lucescu görüşme teklifini kabul etmedi. Löw, Capello ve Magath’ın şartları da kulübe uymayınca 2002-05’te O.Lyon’u üst üste 3 yıl şampiyon yapan Fransız hoca gündeme alındı

AYKUT Kocaman’ın istifasının üzerinden 10 gün geçerken, F.Bahçe yönetimi tecrübeli teknik adamın yerini doldurabilmek için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Yerli teknik adamlar içinde Mustafa Denizli ve Ersun Yanal’ın isimleri gündeme gelirken, sarı-lacivertliler Eskişehir’in hocası ile prensipte anlaştı. Yabancı konusunda ise dünyaca ünlü birçok isimle temasa geçildi, yönetimin ilgilendiği son isim Paul le Guen.
F.BAHÇE, Kocaman’ın istifasının kabul edilmesinin ardından önce Fabio Capello’nun kapısını çaldı. İtalyan hocanın “Hem Rusya’yı hem de F.Bahçe’yi çalıştırırım” önerisine sıcak bakılmadığı için vazgeçildi. Almanya’yı çalıştıran Joachim Löw’ün “2014 Dünya Kupası’nda sonra gelirim” sözleri de Alman teknik adamın listenin dışında kalmasına neden oldu.
HEMEN hemen her teknik adam sıkıntısı yaşandığında adı F.Bahçe ile anılan Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini 3 yıllığına uzatması nedeniyle sarı-lacivertlilerin görüşme teklifini kabul etmedi. Şu an boşta olmasına rağmen diğer bir aday olan Felix Magath’ın 3 yıllık sözleşme ve yıllık 5 milyon Euro ücret talep etmesi nedeniyle rota Le Guen’e döndü.

LYON’U UÇURDU
Özellikle Olympique Lyon’u çalıştırdığı 2002-05 yıllarında takımı 3 yıl üst üste şampiyon yapıp, 3 kez de Fransa Süper Kupası’nı kazanma başarısı gösteren 49 yaşındaki teknik adam 2011-12 sezonundan bu yana Umman Milli Takımı’nı çalıştırıyor.
F.BAHÇE yönetimi en son 2009-2010 sezonunda Paris St. Germain’de görev yapan ve o tarihten bu yana kulüp takımı çalıştırmayan Le Guen ile temasa geçerken, Fransız çalıştırıcının Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması nedeniyle teklife sıcak baktığı ifade edildi.

50 milyon liraya Cardozo

Benfica'ya 10 milyon Euro ödeyecek olan yönetim, Oscar Cardozo'yla 2.8 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak... Maç başları ile birlikte fatura 20 milyon Euro'yu bulacak! Hasan Çetinkaya da işi resmiyete dökmek için dün Lizbon'a gitti.

Fenerbahçe'de Oscar Cardozo heyecanı yaşanıyor!.. Sarı-Lacivertli yönetim tüm Avrupa'yı sarsacak transferde sona yaklaşırken, Portekiz basını da gelişmelere geniş yer veriyor. Dün yayınlanan Abola ve Record gazeteleri, Oscar Cardozo'nun artık Fenerbahçe'ye resmi imza atmasıın beklendiğini yazdı.

ANLAŞMALAR TAMAM GİBİ!
Yönetim transferi bitirmesi halinde Fenerbahçe'nin kasasından da adeta bir servet çıkacak. Sarı-Lacivertliler eğer bir son dakika değişikliği olmazsa, 30 yaşındaki Cardozo için Benfica'ya 10 milyon Euro ödeyecek.

ÇETİNKAYA LİZBON'A GİTTİ
Fenerbahçe'nin Paraguaylı golcü ile de yıllık 2.8 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme yapması bekleniyor. Maç başı ücretler ve bonuslarla birlikte Cardozo'ya ödenecek rakam 10 milyon Euro'yu bulacak. Böylece bu transferin toplam maliyeti 20 milyon Euro yani 50 milyon lira olacak. Öte yandan İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Benfica ve Cardozo'nun menajeriyle görüşmek için Lizbon'a gitti.


Sol kanattan Ekotto geliyor

Savunmanın soluna adam arayan F.Bahçe'de, ibre Tottenham'lı Ekotto'ya döndü. Bonservisi 6-7 milyon Euro civarında olan Kamerunlu futbolcu için İngiliz yöneticiler fiyat kırarsa transfer gerçekleşecek. Radu ve Kadlec ise şu an için beklemeye alındı...

Şampiyonluk ünvanını Galatasaray'dan geri almak isteyen Fenerbahçe, transfer taarruzuna devam ediyor. Alper Potuk ve Bruno Alves transferlerini tamamlayan Sarı-Lacivertli yönetim, santrfor dışında savunmanın solu için de takviye yapmak istiyor. Radu ve Kadlec'i şimdilik askıya alan Fenerbahçe, Tottenham'ın Kamerunlu sol beki Assau Ekotto için girişimlerine hız kazandırdı. 2006/07 sezonundan beri Tottenham forması giyen 29 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun transfer edilmesi durumunda Sarı-Lacivertli ekip sol kanatta çok iyi 2 alternatife sahip olacak. Ekotto'dan menajeri aracılığıyla olumlu görüş alındığı, yönetimin İngiliz ekibi Tottenham ile pazarlık halinde olduğu ifade ediliyor. Ekotto'nun bonservis maliyetinin 6-7 milyon Euro civarında olduğu, Fener yönetiminin bunu daha aşağılara çekmek için uğraştıkları gelen haberler aramında. Fenerbahçe'nin bonservis bedelindeki hedefinin 5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

GEÇİRDİĞİ SAKATLIKLAR KAFA KARIŞTIRDI
Ekotto'nun tek dezavantajının dizinden 3 kez ciddi sakatlık geçirmesi ve bunların 2'sinin ameliyatla sonuçlanmış olması. Şu anda bir sakatlığı bulunmayan Kamerunlu futbolcu eğer geçirdiği sakatlıkların izlerini taşımazsa Fenerbahçe'ye önemli katkı sağlayabilecek tarzda bir oyuncu. Bu transferlerin birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

YÖNETİMİN BAŞKA ALTERNATİFLERİ DE VAR!
Fenerbahçe'de savunmanın solu için tek aday Ekotto değil. Sarı-Lacivertli yönetim başka alternatifler üzerinde de duruyor. Lazio'nun Rumen futbolcusu ve aynı zamanda kaptanı olan Radu ile Bayer Leverkusen'de forma giyen Michal Kadlec'in adaylar arasında yer aldığı ifade ediliyor. Radu, UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı 2 maçta forma giymişti.

EN BÜYÜK KOZU ÇABUKLUĞU
Assau Ekotto, savunmanın solunda atletik özellikleriyle ön plana çıkan bir futbolcu. Çabukluğuyla savunmadaki takım arkadaşları rahatlatan Ekotto, Premier Lig gibi zor bir ligde 7 yıldır forma giyiyor.

Fenerbahçe Sefa'nın peşinde!

Lige iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe, Kayserispor'un genç yıldızını kadrosuna katmak üzere.

Transferin en hareketli takımı olan F.Bahçe bir bombayı daha patlatmak üzere… Sarı-lacivertliler Kayseri’nin milli yıldızı Sefa Yılmaz transferinde sona geldi. Kayseri ile yapılan oyuncu alışverişleri nedeniyle arası bir hayli iyi olan sarı-lacivertliler, genel menajer Süleyman Hurma ile görüşmelerini sürdürüyor. Sefa’nın da F.Bahçe’de oynamaya sıcak bakması nedeniyle transferin olumlu sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılırken, transferin önümüzde günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Sow gidecek mi?

İngiltere ve Fransa'dan gelen teklifleri Senegalli golcüye ileten yönetim, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Kalmak istiyorum" yanıtını alınca görüşmeleri askıya aldı

Fenerbahçe'de son günlerde takımdan ayrılacağı dedikoduları artan Moussa Sow'un yeni sezonda da kalması ağırlık kazanmaya başladı. İngiltere ve Fransa'dan cazip transfer teklifleri alan Senegalli golcü ile yönetimin bir görüşme yaptığı bildirildi. Sözleşmesinde "17 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi yer alan Sow'un, geleceğiyle iligili ilgili fikrini soran yönetime, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Burada kalmak istiyorum" yanıtını verdiği ifade edildi. 27 yaşındaki Moussa'nın Fenerbahçe ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Senegalli yıldız, bu sezon forma giydiği 54 karşılaşmada 19 gol atarken, 10 da asist gerçekleştirerek Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nda yarı finale çıkması ve Ziraat Türkiye Kupası'nı almasında büyük rol oynamıştı.

Beşiktaş transfer haberleri

Schaaf'tan imza!

"Ronaldinho'dan haber bekliyoruz"

Gökhan Töre yola çıkıyor

Beşiktaş'tan Semih Şentürk açıklaması!

Schaaf'tan imza!

Başkan Fikret Orman, Prosinecki’yi çok istemesine rağmen, Kayserispor ile arasını bozmamak için vazgeçti. Orman, bunun üzerine, yönetimde çoğunluğun desteklediği Thomas Schaaf ile ön protokol imzaladı. Ancak, Adalı’ya olan saygıdan dolayı Schaaf ismi seçimden sonra açıklanacak.

"Ronaldinho'dan haber bekliyoruz"

"Ronaldinho'ya teklifimizi ilettik, yanıt bekliyoruz" diyen ikinci başkan Çebi, teknik direktör adaylarını da açıkladı: Garcia, Prosinecki ve Bielsa

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı camianın merak ettiği soruların yanıtlarını haber1903'e anlattı. Dünyaca ünlü bir yıldızı renklerine bağlamak istediklerinin altını çizen Çebi, Brezilyalı efsane Ronaldinho'ya resmen teklifte bulunduklarını belirterek, "Teklifimizi ilettik, kendisinden gelecek yanıtı bekliyoruz" dedi. Teknik direktör adayları konusunda da önemli gelişmelerin yaşandığını belirten ve Rudi Garcia'nın da bu isimler arasında olduğunu ifade eden Çebi, "Hoca konusunda Önder Özen'in çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar bittiğinde yöneticiler olarak değerlendirme yapacağız. Rudi Garcia, Prosinecki ve Bielsa, takımın başına getirmeyi düşündüğümüz isimlerden bazıları. Bu isimler içerisinde en doğru olanı seçeceğiz" ifadesini kullandı.

Orman: Fernandes 4 yıl daha Kartal
Başkan Fikret Orman da transferlerle ilgili Konya'da konuştu. Transfer bombalarını gelecek hafta açıklayacaklarını belirten Orman şunları söyledi: "Transferde çok önemli ilerlemeler kaydettik. Gelecek haftadan itibaren kamuoyunu aydınlatacağız. Öncelikle Fernandes ile ilgili müjde verebilirim. Fernandes'le görüştük ve anlaştık. Fernandes, Beşiktaş'ın sembol futbolcularından biri. Biliyorsunuz 1 yıl daha sözleşmesi var. Onunla 3 yılllık daha sözleşme imzalayacağız."

Gökhan Töre yola çıkıyor

Deniz Atalay: Gökhan, pazartesi geliyor Yüz yüze görüşerek kararımızı vereceğiz.

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, Beşiktaş'ın transfer gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökhan Töre ile pazartesi günü yüz yüze görüşeceklerini dile getiren Deniz Atalay; "Gökhan, Türkiye'ye gelecek ve bir görüşme gerçekleştireceğiz. Yapılan görüşmenin ardından karar vereceğiz. Onun şartlarını konuşup değerlendirme yapacağız" dedi. Öte yandan Gökhan için Rubin Kazan'a da son teklifin yapıldığı ve Rus ekibinin anlaşmaya yakın olunduğu belirtildi.

Beşiktaş'tan Semih Şentürk açıklaması!

Transfer döneminde hareketli günler geçiren Beşiktaş'tan Semih Şentürk açıklaması geldi... Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Önder Özen, tecrübeli forvete teklifte bulundukları yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'tan Semih Şentürk yalanlaması... Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Önder Özen Semih Şentürk'e teklifte bulundukları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Semih Şentürk ile görüşmediklerini belirten Önder Özen tecrübeli futbolcunun transfer planları içinde yer almadığını ifade etti.

Özen ayrıca Stutgart'tan transfer edilen A2 Milli Takımı kalecisi Günay Güvenç için de "Genç ve umut vaad eden bir kaleciyi kadromuza kattık. 1991 doğumlu Günay Beşiktaş'ın gelecek planları içinde yer almasını bekliyoruz. Kendisi de Beşiktaş gibi önemli bir takıma geldiği için mutlu ve gelişime açık" ifadelerini kullandı.