Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

23.06.2013 - 11:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri!

Galatasaray transfer haberleri!

Beşiktaş transfer haberleri!

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

F.Bahçe Kaka ile görüşüyor

Yanal yarın imzalıyor

G.Saray ne verirse bir fazlası!

Sivas’ın Alex’i Recep

F.Bahçe Kaka ile görüşüyor

Oscar Cardozo'yu kadrosuna katarak yabancı transferini sonlandırmayı planlayan Fenerbahçe için çok uzaklardan bomba bir iddia geldi. ABD'de yayın yapan WFTTV 9 adlı televizyon kanalı, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Kaka'nın Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğunu açıkladı. Tatilini Florida'da geçiren Kaka'nın, arkadaşı Flavio Augusto da Silva'nın da ortakları arasında yer aldığı Orlando City kulübüne yaptığı ziyareti haber yapan WFTTV 9, Fenerbahçelileri heyecanlandırdı.


MİLAN DA FIRSAT KOLLUYOR

Kanal, Orlando City'nin hocası Adrian Health'in, "Kaka 2015 yılında ABD Ligi'nde oynayacak. O tarihte bizimle olması bir olasılık. Kaka'nın şu anda ABD'ye gelemeyeceğini söylemek için ise Einstein olmaya gerek yok. Çünkü Real Madrid ile güçlü bir sözleşmesi var" şeklindeki açıklamalarının ardından flaş bir ayrıntı verdi. Haberde, eski takımı Milan'ın yakından ilgilendiği Kaka'nın, Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense ve Corinthians'ın yanı sıra Fenerbahçe ile de görüşme halinde olduğunu açıkladı.

Yanal yarın imzalıyor

Yılan hikayesine dönen teknik direktör konusu sonuçlanıyor. Fenerbahçe anlaşma sağlanan Ersun Yanal'a yarın imza attıracak. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Bodrum'daki tatilini tamamlayarak İstanbul'a gelen başarılı teknik adam ile Cenevre'den döner dönmez son detayları görüşeceği öğrenildi. Eskişehir'in genç savunma oyuncusu Veysel Sarı da önümüzdeki hafta içinde sarı-lacivertli kulüp ile sözleşme yapacak. Fenerbahçe "3 milyon euro'ya serbest kalır" maddesini işletip Veysel Sarı'yı da alacak.

G.Saray ne verirse bir fazlası!

F.Bahçe'de henüz hoca resmen açıklanmadı ama transfer tıkır tıkır işliyor. Aykut Kocaman'ın bıraktığı transfer listesini hemen hemen aynen uygulayan yönetim, Kerim Frei için Fulham ile de görüşüyor.

G.Saray'a bırakmayız

İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın İsviçre'de bizzat görüştüğü ve "Kulübüm ile anlaşın, ben sorun çıkarmam" diyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için kesenin ağzı da açıldığı öğrenildi.

G.Saray'ın devrede olması da sarılacivertli yönetimin iştahını kabarttı. Hasan Çetinkaya'nın başkan Aziz Yıldırım'ın isteğiyle İngiliz ekibine, "G.Saray ile görüşün. Onlar ne veriyorlarsa bir fazlasını veririz. Bizimle görüşmeden karar vermeyin" dediği belirtildi. Yabancı kontenjanı nedeniyle gurbetçi oyunculara yönelen F.Bahçe, 3 milyon euro'ya işi bitirerek Galatasaray'a Alper Potuk'tan sonra bir çalım daha atmak istiyor. Avusturya doğumlu Frei, genç takımlarda İsviçre Milli Takım formasını giydikten sonra Türk Milli Takımı'nı tercih etmişti.

Sol açıkta oynuyor

Geçtiğimiz sezon Cardiff City'de kiralık forma giyen Kerim Frei Koyunlu, sol açıkta görev yapıyor. Sağ ayağını kullanan Kerim hırslı ve mücadeleci yapısıyla Fatih Terim'in de transfer listesine girmişti.

Sivas’ın Alex’i Recep

Roberto Carlos hafta içinde Türkiye’ye gelecek, Sivasspor’da transfer hareketliliği iyice artacak. Şu ana kadar Burhan Eşer ve Uğur Akdemir’i kadrosuna katan kırmızı-beyazlılar, yerli harekatına devam ediyor. Gündemdeki isim Recep Niyaz… Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki futbolcusu için kırmızı-beyazlılar teklif yapmaya hazırlanıyor. 1995 doğumlu oyuncu, mevcut geniş kadroda yer bulmakta hayli zorlanıyor. Dolayısıyla kulübü de, Recep’in kiralık olarak verilmesine ve bu şekilde tecrübeli kazanmasına sıcak bakıyor. Geçen sezon sadece 7 resmi maçta forma giyen, 123 dakika sahada kalıp 1 gol atan Recep Niyaz’ın Fenerbahçe’yle 2016’ya kadar mukavelesi var.

Carlos onay verdi

Forvet hattının arkasında 10 numara olarak görev yapan Recep, sarı-lacivertli camia tarafından ‘Yeni Alex’ olarak tabir ediliyor. Teknik direktör Roberto Carlos’un da bu işe sıcak baktığı ve olur verdiği öğrenildi. Nitekim Başkan Mecnun Odyakmaz da, F.Bahçe Yönetimi ile olan iyi ilişkileri sayesinde bu işi bitirecek.

Galatasaray transfer haberleri

Farfan bitti bitiyor

G.Saray’ı Drogba’ya sordu

Farfan, Cimbom'u kanatlandıracak

Gökhan İnler'in menajerinden açıklama!

Farfan bitti bitiyor

G.Saray’da Jefferson Farfan heyecanı… Teknik direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmeyi çok istediği Perulu futbolcu için bir süredir girişimlerde bulunan sarı-kırmızılılar ciddi anlamda mesafe kat etti. Farfan ile el sıkışan Cimbom, Schalke ile pazarlıkları da sıklaştırdı. Alman ekibinin 6.5 milyon euroluk ilk isteğini aşağı çekmeyi başaran Aslan’da artık hedef transferi imza aşamasına getirebilmek. Bunun için de G.Saray’ın transfer komitesi tüm enerjisiyle uğraş veriyor. Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun ve idari menajer Cenk Ergün’ün son günlerde sadece Farfan transferine odaklandıkları öğrenildi.


Sarı-kırmızılılar nefeslerini tuttu, Farfan’dan gelecek iyi haberi bekliyor. Kulübe yakın kaynaklara göre 29 yaşındaki oyuncunun transferi ‘yılan hikayesine’ dönmeyecek ve perşembe günü iş çözülecek. Fatih Terim de Farfan transferindeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Her fırsatta önümüzdeki sezonun planlaması için 1 Temmuz’da başlayacak İngiltere kampının önemine değinen İmparator, yıldız ismin bu tarihe kadar yetişmesini istiyor. Transfer heyeti de gecesini gündüzüne katarak nokta koymaya çalışıyor. Farfan’ın 5 milyon euro karşılığı perşembe günü açıklanma ihtimali yüksek.

G.Saray’ı Drogba’ya sordu

Cimbom’un Nani aşkı bitmek bilmiyor… Manchester United’dan ayrılması gündemde olan Portekizli yıldız, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmasa da Aslan’ın yoğun ilgisi sürüyor. Ve bu ilgi Nani’nin de dikkatini fazlasıyla çekmiş durumda.

NBA’de 7. maça kalan Miami-Spurs serisini izlemek için ABD’ye giden Nani burada G.Saray’ın Fildişili yıldızı Didier Drogba ile buluştu. Premier Lig günlerinden de samimi sohbetleri olan ikilinin ayaküstü konuşmasının gündemi G.Saray’dı.

Ferguson’un ayrılması sonrası M.United’daki yaprak dökümünde ilk ayrılacak isim olarak görünen Nani, Drogba’ya G.Saray ve İstanbul’u sordu. Portekizli, Drogba’dan öncelikle şehir ve yaşam kalitesi ile ilgili bilgileri aldı. Ardından da G.Saray’ın nasıl bir kulüp olduğunu ve teknik direktör Fatih Terim hakkında sorular yöneltti. Drogba’dan A’dan Z’ye olumlu referanslar alan Nani’nin son kararını kısa süre içinde vermesi bekleniyor.

Farfan, Cimbom'u kanatlandıracak

Yeni sezona Devler Ligi'nde final hedefi ile başlayacak G.Saray'da gözler Jefferson Farfan transferine çevrildi... Başkan Ünal Aysal'ın "Büyük oranda anlaştık" sözleri ile verdiği müjde henüz resmiyet kazanmasa da Perulu yıldıza göre sistem hazırlıkları başladı... Schalke'nin bonservisine 8 milyon euro istediği 29 yaşındaki forvetin Aslan olması halinde sistemin Real Madrid'in başarıyla uyguladığı 4 hücumcudan oluşan 4-2-3-1'e dönüleceği belirtiliyor.

Drogba ve Burak dönüşümlü

Cristiano Ronaldo'nun mevkisinde Amrabat'ın, Di Maria'nın bölgesinde Farfan'ın, Mesut'un yerinde Sneijder'in, ileride de Drogba ve Burak'ın (dönüşümlü) kullanılması bekleniyor.

Gökhan İnler'in menajerinden açıklama!

Felipe Melo'nun alternatifi olarak düşünülen Napoli'nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 28 yaşındaki oyuncununmenajeri Dino Lamberti, önemli bilgiler verdi. Sarı-Kırmızılıların yetenekli orta saha oyuncusuyla ilgilendiğini kaydeden Lamberti “Ancak bana doğrudan ulaşıp teklif iletmediler. Fakat Galatasaray, Napoli'yle konuştu. Napoli de bunu bana iletti” ifadelerini kullandı. İnler'in İtalyan ekibiyle 3 yıllık kontratının olduğunu kaydeden Lamberti, “Gökhan çocukluğundan bu yana Türkiye'de oynamak istiyor. Sonuçta o bir Türk futbolcu.

Napoli'nin yeni teknik direktörü Benitez, Liverpool'u çalıştırdığı dönemlerden Gökhan'ı istiyordu. O zaman Gökhan Udinese'de oynuyordu. Benitez, ona Napoli'de devam etmesini istediğini söyledi. Benitez, bizzat Gökhan'ı aradı ve onunla çalışmak istediğini söyledi” şeklinde konuştu. İtalyan menajer şöyle devam etti: “Eğer Galatasaray bize iyi bir teklif sunarsa bunu elbette değerlendiririz. Her şeyden önce biz Galatasaray'a saygı duyuyoruz. Yarın ne olacağını bilemeyiz. Eğer Napoli bana Galatasaray'ın teklifini değerlendirebileceğimizi söylerse, elbette bunu gözden geçiririz. Galatasaray saygın bir kulüp. Galatasaray'la konuşuruz.” Lamberti, Gökhan İnler'i Bayern Münih'in de istediğini belirterek sözlerini noktaladı.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Schaaf’tan haber var!

Sponspor bombası Ronaldinho!

Kardec sürprizi

Cenk Tosun gün sayıyor

Schaaf’tan haber var!

Kara Kartallar bir yandan Marcelo Bielsa’yla görüşürken, diğer yandan da B planını hazır tutuyor. Beşiktaş Yönetimi, Semih Usta aracılığıyla dün Thomas Schaaf’a son teklifini sundu. İki gündür aralıksız süren toplantılar sonucunda siyah-beyazlı kulübün projelerinden etkilenen Schaaf’ın olumlu yönde karar aldığı kaydedildi. 41 yıllık Werder Bremen defterini kapatan Alman teknik adamın da, siyah-beyazlılara “Evet” yanıtını verdiği kaydedildi. UEFA’nın pazartesi günü vereceği karara göre hareket edecek olan Beşiktaşlı idareciler, Schaaf’ı kamuoyuna açıklamayı planlıyor. Mesut Özil, Mehmet Ekici gibi Türk yıldızların parlamasında başrolü oynayan Thomas Schaaf’ın genç gurbetçilerin transferinde de önemli rol oynaması planlanıyor.

Sponspor bombası Ronaldinho!

Feda senesini geride bırakmaya hazırlanan Beşiktaş, yeni sezon öncesinde büyük bir transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Fikret Orman’ın çabaları sonucunda Vodafone ile sponsorluk anlaşması yapan siyah-beyazlılar, hedefteki isim Ronaldinho’yu da bu şekilde renklerine bağlamayı amaçlıyor. Dev transfer için görüşmeler de son noktaya ulaştı. İşte Ronaldinho transferinin ayrıntıları… Vodafone, Ronaldinho’nun yaklaşık 15 milyon euroluk bedelinin 10 milyon eurosunu karşılamaya hazır.

NIKE DE HAZIR

Sponspor firma bu rakamın karşılığında Brezilyalı yıldızı reklamlarında oynatmayı planlıyor ve Ronaldinho’nun Türkiye’deki reklam yüzü olması amaçlanıyor. Sambacı’nın geri kalan 5 milyon euroluk bedelinin ise kişisel sponsoru Nike ve Beşiktaş kulübü arasında paylaşılacağı konuşuluyor. Tecrübeli futbolcunun Türkiye’ye gelme konusunda sorun yaratmadığı kaydedildi. Beşiktaş Yönetimi, bu transferi yeni teknik direktörün onayı sonrasında bitirmeyi düşünüyor.

Kardec sürprizi

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Almeida ve Pektemek'in sakatlıkları nedeniyle gol yollarında sorun yaşayan siyahbeyazlılar, kadrosunu genç bir forvetle güçlendirmek için düğmeye bastı. Bu konuda hummalı bir çalışma içerisinde olan sportif direktör Önder Özen'in listesindeki isimlerden birinin de Alan Kardec olduğu ortaya çıktı. Özen, Benfica'nın 24 yaşındaki Brezilyalı golcüsü için Portekiz ekibiyle temasa geçti.

SANTOS'TA SUSKUNDU

2011'de Santos'a kiralanan Kardec, bekleneni veremedi. Ardından Benfica'ya dönen sambacı, geçen sezon 4 maçta 3 gol attı. Portekiz ekibinde istediği formu yakalayamayan ancak Brezilya Genç Milli Takımı'ndayken geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen golcü oyuncu için siyah-beyazlıların, satın alma opsiyonuyla kiralama formülünü teklif ettiği ortaya çıktı. Beşiktaş yönetimi geçen sezon Kardec'i almak için uğraşmıştı.

DEFANSIN SOLUNA SAFARİ

Bu arada sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Fabirico için yaptığı teklife olumsuz yanıt alınca rotasını bu kez de Anderlecth'te forma giyen İran asıllı İsveçli oyuncu Behrang Safari'ye çevirdi. Anderlecht Online'ın iddiasına göre Safari için Beşiktaş, West Brom ile kapışmış durumda. Basel'in de takibinde olan 28 yaşındaki oyuncu, son iki sezonda Anderlecht formasıyla 69 resmi karşılaşmada görev yaptı. Behrang Safari, 31 kez de İsveç milli takım formasını giydi.

Cenk Tosun gün sayıyor

YABANCI kontenjanın 6'ya düşmesiyle birlikte yerli oyuncu piyasası hareketlenirken, Beşiktaş da Cenk Tosun için harekete geçmişti. Profesyonelliğe adım atana kadar siyah-beyazlı renklere gönül veren Cenk Tosun’un, gönlünün Beşiktaş’tan yana olduğu ortaya çıktı. İngiltere’nin Queens Park Rangers takımından gelen teklifi geri çeviren gurbetçi futbolcunun, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş ile sorun yaşamadan imza atacağı kaydedildi.

ÇEŞME’DE TATİLDE

GAZİANTEPSPOR bu futbolcu için 4 milyon euroda ısrarcı olsa da, Beşiktaş’ın kapıyı 3 milyon eurodan açtığı ve pazarlıkların kıran kırana devam ettiği bildirildi. Çeşme’de tatil yapan Cenk, anlaşma sağlandığı takdirde hemen İstanbul’a gelecek ve kendisini Beşiktaş’a bağlayan imzayı atacak.