Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

14.07.2013 - 11:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Krasic ve Stoch'a ciddi talip var

Aziz Yıldırım Cardozo'yu açıkladı!

Sow için ayrılık vakti

Krasic ve Stoch'a ciddi talip var

Son transferlerle birlikte Fenerbahçe’nin yabancı sayısı 11’e çıktı. Bilindiği üzere TFF’nin aldığı son karara göre takımlar kadrolarında ancak 10 futbolcu barındırabiliyor.

Gözler kimin gideceğine çevrilmiş durumda. Sarı-Lacivertlilerde geçtiğimiz sezon çok az forma şansı bulan Milos Krasic ve Miroslav Stoch’a, Al Jazeera Abu Dhabi takımı talip oldu. Her iki futbolcunun da durumunu soran Abu Dhabi Kulübü Sportif Direktörü Mohammed Aneyzi, Fenerbahçe’ye resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Kanarya, Krasiç için 8, Stoch için ise 10 milyon euro sözleşme fesih bedeli talep ediyor. Bu arada Stoch’a Rus takımları Dinamo Moskova, Lokomotif Moskova gibi Rus kulüplerinin talip olduğu ancak en fazla 5milyon euro teklif ettikleri için transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım Cardozo'yu açıkladı!

Fenerbahçeli taraftarların transferini büyük bir heyecanla beklediği Oscar Cardozo'yu başkan Aziz Yıldırım resmen açıkladı. Başkan, müjdeyi Topuk Yaylası'nda verdi. Taraftarların "Cardozo gelecek mi başkan?" sorusuna Yıldırım önce, "Burada gazeteciler var, konuşamam" yanıtını verdi. Ancak taraftarlar ısrar etti. "Cardozo'yu çok mu istiyorsunuz?" diyen Yıldırım, "Evet" yanıtı alınca, "İstediğiniz olacak. Perşembe günü FB TV'yi izleyin" diyerek bombayı patlattı. Paraguaylı futbolcuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, Benfica'yı da fiyat kırmaya razı etmiş, Portekiz ekibinin başkanı Vieira, tatildeki Cardozo'yu Lizbon'a çağırmıştı. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın önümüzdeki hafta Benfica'lı yöneticilerle son bir görüşme yapıp resmi imzaları atacağı öğrenildi.

Sow için ayrılık vakti

F.Bahçe yönetiminin, Avrupa'dan men kararı sonrasında Moussa Sow'u "Gidecekler" listesine yazdığı öğrenildi. Sow'un parası ile Cardozo alınacak

F.Bahçe, henüz kampa katılmayan Moussa Sow ile yolları ayırmaya çok yakın. Avrupa'dan men kararından sonra yönetimle görüşen ve "Ada'dan teklif var" diyen Senegalli golcüye izin verilecek, fiyatı da belli: 17 milyon euro.

Haberin Devamı

PARASI CARDOZO'YA GİDECEK
Yönetim, Sow'dan gelecek parayla Cardozo için ödeme yapacak. 27 yaşındaki Sow, Liverpool ve Arsenal gibi İngiliz ekiplerinden teklif almıştı. Sow'un kampa gelmemesinin ardında da transfer görüşmeleri olduğu belirtiliyor.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Bruma Galatasaray'a bedavaya gelebilir

Ali Adnan'ın hocasından izin çıktı!

Drogba ve Mourinho İngiltere'de buluştu mu?

Riera'ya sürpriz talip

Bruma Galatasaray'a bedavaya gelebilir

Bruma'nın "S.Lizbon'dan ayrılacağım. Sözleşmemin feshi için Tahkim'e başvurdum" açıklaması Cimbom'u umutlandırdı. Galatasaray, S.Lizbon'la tekrar bağlantı kurdu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in çok istediği Portekizli genç yıldız Bruma'dan müjdeli haber geldi.. Sporting Lizbon'un sözleşme yenilemesine sıcak bakmayan Portekizli genç isim kulübüyle ipleri kopardı. Bruma'nın menajeri Catio Balde'nin "Kulüp başka takımlarla görüşmesin diye Bruma'yı otelde rehin tuttu" açıklamasının ardından dün de Bruma net açıklamalarda bulundu. Bruma, "Sporting'e çok şeyler borçluyum. Gelinen nokta benim suçum değil. İşler dönülmez noktaya geldi. Sözleşmenin feshi için Tahkim'e başvurduk. Artık adaletin bir karar vermesini bekliyoruz. Sporting'te kalamam" diyerek Sporting Lizbon'dan kesin olarak ayrılacağını ifade etti. Türkiye'de düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda adından en çok söz ettiren oyunculardan biri olan Portekizli Bruma'ya Galatasaray'ın 8 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öğrenildi. Genç yeteneği elinde tutamayacağını anlayan Sporting Lizbon'un da para kazanması için Bruma'nın satışına onay verdiği öğrenildi. U20 Dünya Kupası'nda 4 maçta 5 gol atan Bruma'nın başka kulüplerin de dikkatini çektiği ancak Bruma'ya en yakın takımın G.Saray olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı

CHELSEA ASLAN'IN İŞLERİNİ BOZUYOR!
Galatasaray'ın transfer listesinin en tepesindeki isim olan Bruma'ya İngiliz Kulübü Chelsea'nin de talip olması işleri karıştırdı. Portekizli genç futbolcunun Galatasaray ile Chelsea'nin aynı teklifi veya birbirine yakın bir rakamı sunması halinde tercihini Jose Mourinho'nun takımı Chelsea'den yana kullanacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Ali Adnan'ın hocasından izin çıktı!

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Iraklı Ali Adnan için Irak U20 Milli Takımı hocası açıklamada bulundu.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda üçüncü olan Gana'nın teknik direktörü Sallas Tetteh, turnuvayı iyi bir sonuçla tamamladıklarını söyledi.

Tetteh, Irak'ı 3-0 yendikleri üçüncülük maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadeleden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu akşam mükemmel bir performans sergiledik. Turnuvanın başından beri en iyi şekilde oynamaya çalıştık. Bugün de kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

Maçlarda görev verdiği her oyuncusunun elinden geleni yaptığı dile getiren Tetteh, "Takımımız burada başarılı maçlar oynadı. Bütün maçlarımız ilgi çekti. Hem ülkemiz hem de Afrika futbolu adına turnuvada iyi bir sonuç aldık. Bu başarıyla Afrika'ya döneceğiz" ifadelerini kullandı.

ALİ ADNAN İÇİN NE DEDİ?
Irak Teknik Direktörü Hakim Şakir ise Gana'nın kendilerine göre daha istekli olduğunu vurgulayarak, "Kazanmak isterdik ama olmadı. Ancak bu turnuvada bulunmak, Türkiye'de olmak güzeldi. Biz turnuva boyunca kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık" diye konuştu.
Galatasaray'ın, oyuncuları Ali Adnan ile ilgilendiğine yönelik haberlerin belirtilmesi üzerine Şakir, "Ali Adnan'ı istemeleri gayet normal. Kendisine Avrupa'dan da teklifler geliyor. Tabii istediği yere gidecek ama ben Türkiye'de oynamasını isterim" değerlendirmesinde bulundu.

Drogba ve Mourinho İngiltere'de buluştu mu?

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba'nın İngilter'de Jose Mourinho ile görüştüğü iddia edildi.

İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea'de menajer Jose Mourinho'nun Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba ile İngiltere'de görüştüğü ortaya çıktı.
İngiliz basını tarafından iddia edilen habere göre, Galatasaray kampı için Ada'da bulunan Drogba'nın Chelsea'nin Cobham'da bulunan antrenman sahasını ziyaret etti ve Mourinho ile bir görüşme yaptı.
Eski teknik direktörü Jose Mourinho'yu ziyaret eden Drogba'nın bu davranışı İngilizler tarafından transfer görüşmesi olarak nitelendirilse de Aslan'ın Fildişili forvetin ayrılmasına izin vermeyeceği vurgulandı.
Haberde ayrıca Chelsea patronu Roman Abramovich'in Drogba'yı Ocak ayında da istediği ancak bunun gerçekleşmediği vurgulandı.

MENAJERİ DE AÇIKLAMIŞTI

Yıldız oyuncunun Türkiye temsilcisi FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, geçtiğimiz günlerde Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olmuş ve "Mourinho, Drogba'ya aradı. Kendisini Chelsea'da görmek istediğini söyledi.Drogba, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu, kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini söyledi. Drogba, Mourinho'yu çok sever, ikisi arasında sevgi ve saygıya dayalı özel bir bağ vardır; ama buna rağmen Drogba kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini, Galatasaray'ı çok sevdiğini Mourinho'ya söyledi. Güzel bir dille Chelsea'ye gelmeyeceğini söyledi" sözlerini kullanmıştı.

Fenerbahçe istedi Galatasaray alıyor

G.Saray'ın, bir dönem Fenerbahçe'nin transfer listesinde en üst sırada yer alan Portekizli stoper Rolando ile ilgilendiği iddia edildi. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Porto'lu stoper için nabız yoklayan sarı-kırmızılılar, Portekiz ekibinden bilgi aldı. Portekiz dışında futbol yaşantısına devam etmek istediğini sürekli dile getiren Rolando'nun bu isteğinden yararlanmak isterken, Porto'nun Rolando için talep edeceği rakamın 5 milyon euro olduğu öne sürüldü. Portekiz Milli Takımı'ndaki yerini geri almak ve gelecek yıl oynanacak Dünya Kupası'na formda girmek isteyen Rolando'nun tercihi Türkiye olabilir.

FENERBAHÇE DE TALİP OLMUŞTU
27 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz yılı İtalyan kulübü Napoli'de kiralık olarak geçirirken, seneyi 13 maç oynayarak kapadı. 1.90 boyundaki stoperin Porto ile olan sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ediyor. Fenerbahçe, Aralık 2012'de Rolando'yu transfer etmek isterken oyuncu için istenen 10 milyon euro'luk bonservis bedeli bu transferi rafa kaldırmıştı. Sarıkırmızılıların elinde stoper için Dany, Chedjou gibi isimler bulunurken, Rolando'nun gündeme gelmesi ilginç bulundu. Yönetimin bu futbolcu için girişimlerini sürdürdüğü dile getirildi.

Riera'ya sürpriz talip

Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Albert Riera'ya La Liga takımlarından Villarreal talip oldu.

Sarı kırmızılıların aldığı yüksek ücret nedeniyle elden çıkarmak istediği deneyimli oyuncu için İspanyol ekibi devreye girdi. İspanyol ekibinin yöneticileri önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturacak ve Riera için resmi teklifte bulunacak.

Yıllık 3 milyon Euro'ya oynayan Riera'nın Galatasaray ile bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş transfer haberleri

Ersan Gülüm İspanya'ya mı gidiyor?

Ronaldinho gelebilir

Sinan Bolat imzaya geliyor!

Eneramo’da son durum!

Ersan Gülüm İspanya'ya mı gidiyor?

İspanya Malaga'da yayınlanan Hoy gazetesi, Ersan Gülüm'ün Malaga'ya transfer olacağını iddia etti. Gazete; Schuster'in istediği eski öğrencisi Ersan Gülüm için Malaga'nın 1 milyon euro'luk teklifinin geri çevrildiğini, Beşiktaş'ın ise 2 milyon euro istediğini, Malaga'nın bu rakamı ödemek için hazır olduğunu yazdı. Ersan'ın, Malaga'ya gitmek için Bilic'ten izin istediği ifade edildi.

Ronaldinho gelebilir

Brezilya futbolunun efsane ismi Cacapa; Arap, Çin ve Rus liglerinden çok cazip teklifler alan Ronaldinho'nun daha az paraya siyah-beyazlı takımı tercih etmeye hazırlandığını söyledi

Brezilya Ligi'nin efsane oyuncularından Cacapa, Beşiktaş'ın gündemindeki Ronaldinho hakkında flaş açıklamalar yaptı. Sports TV'de yayınlanan 'Aganda' isimli programa konuk olan Cacapa, "Ronaldinho; Arap, Çin, Rus ve Türk ekiplerinden teklifler aldı. Atletico Mineiro'dan kesin olarak ayrılacak. Ancak o parayı değil, futbol oynamayı seveceği bir ülkeyi tercih edecek" dedi. Cacapa, Ronaldinho'nun futbol sevgisinin çok yüksek olduğu Türkiye'ye gitmeye daha sıcak baktığını belirtirken, yıldız futbolcunun Beşiktaş'a çok yakın olduğunu vurguladı.

Sinan Bolat imzaya geliyor!

Siyah-beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu milli file bekçisi Sinan Bolat, imza atmaya geliyor. Belçika'da yayın yapan Walfoot gazetesi, S.Liege'den ayrılan Sinan Bolat'ın Beşiktaş'la 4 yıllık sözleşme imzalamak için bu hafta İstanbul'a gideceğini yazdı. Beşiktaş'ın Sinan'a yıllık 1.1 milyon euro artı olarak da 750 bin euro'luk imza parası ödeyeceği belirtildi.

Eneramo’da son durum!

Kalbinde ritim bozukluğu tespit edilen yıldız oyuncunun testleri temiz çıkarsa sözleşme imzalanacak. Raporlar 2-3 gün içerisinde netlik kazanacak

Beşiktaş’ın her konuda anlaşma sağladığı Michael Eneramo transferinde beklenmedik bir sorun yaşanmış, Nijeryalı golcü sağlık kontrollerinde sınıfta kalmıştı. Kalbinde ritim bozukluğu tespit edilen Eneramo’nun durumunu mercek altına alan Beşiktaş, tecrübeli futbolcunun bir kez daha kontrolden geçmesini istemişti. Slaven Biliç’in ısrarla istediği Eneramo konusunda, kulüp doktoru İsmail Başöz, haber1903'e değerlendirmelerde bulundu.

BAŞÖZ: BEKLİYORUZ

Başöz “Hastane ve biz detaylı testlere geçme ihtiyacı hissettik. Bunlar zaman alan, 2-3 gün süren ikinci aşama kontrollerdir. Birkaç gün içerisinde sonuçları alıp, daha detaylı bir rapor hazırlayacağız. Pazartesi günü sonuçlar açıklanır. Kalp atışlarında ritim bozukluğu olduğu doğru. Ancak şu aşamada, transfere engel olup, olmayacağı konusunda bir yorum yapamam” dedi.

Yazarlar