Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

21.07.2013 - 11:14 | Son Güncellenme:

süper lig transfer haberi, süper lig transfer, futbolda transfer haberleri, transfer haberi, galatasaray transfer haberi, fenerbahçe transfer haberi, Beşiktaş transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, bomba transferler.

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri futbol
B PLANI EMENİKE
Söz verdim
Cardozo'dan sonra Mevlüt
B PLANI EMENİKE
İdari menajer Hasan Çetinkaya’nın Benfica Kulübü ile iki gündür yürüttüğü görüşmelerden sonuç çıkmadı. İki tarafın da geri adım atmaması krize yol açarken, sarı-lacivertliler, sezon başında da alınması gündeme gelen Emmanuel Emenike için düğmeye bastı
Fenerbahçe’de transferi adeta yılan hikayesine dönen Oscar Cardozo konusunda dün de somut bir adım atılamadı.
İki gündür Lizbon’da bulunan ve menajer Ahmet Bulut ile birlikte Benficalı yetkililerle pazarlık masasında oturan İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Portekizliler’i ikna edemedi. Benfica 15 milyon eurodan aşağıya inmezken, Fenerbahçe cephesi ise 12 milyon euronun üzerine çıkmadı.
Önceki gece geç saatlere kadar toplantı yapan, dün öğleden sonra bir kez daha bir araya gelen taraflar, Cardozo’nun transferi konusunda bir türlü el sıkışamadı. Çetinkaya gelişmeleri an be an Başkan Aziz Yıldırım ile paylaşırken, Türkiye’den aldığı talimatlarla görüşmeleri sürdürmeye çalıştı. Yıldırım’ın geri adım atmadığı, Benfica’nın inadını kırmak için direndiği öğrenildi.
İngilizler peşinde
Fenerbahçe, Cardozo transferinin gerçekleşmemesi ihtimalini de gözönüne alarak B planını da devreye soktu. Sarı-lacivertli yöneticilerin sezon başında da ismi gündeme gelen Emenike konusunda Spartak Moskova ile temasa geçtikleri bildirildi. Nijeryalı oyuncuyu en fazla 9 milyon euroya almayı planlayan yönetim Hasan Çetinkaya’dan gelecek habere göre yeni yol haritasını belirleyecek.
Türkiye’ye gelmeyi çok isteyen ve Fenerbahçe ile her konuda anlaşan Oscar Cardozo’nun da kulübüne ciddi bir baskı yaptığı, transferin yarın netlik kazanmasının beklendiği bildirildi. Bu arada İngiliz ekibi Newcastle United’ın da Paraguaylı oyuncuyu almak için devreye girdiği ileri sürüldü. Bir diğer İngiliz ekibi Cardiff City’nin de Cardozo için iki taksitte ödenmek üzere 15 milyon euro önerdiği ancak yıldız futbolcunun Fenerbahçe’yi istemesi yüzünden bu teklifin geri çevrildiği öğrenildi.
EMENİKE KİMDİR?
Tam Adı: Emmanuel
Chinenye Emenike
Yaşı: 26, Boyu: 1.82
Doğum Yeri: Otuocha, Nijerya
Mevkisi: Forvet
KULÜP PERFORMANSI
Yıl Kulüp Maç/Gol
2008 Black Aces 7/3
2008-09 FC Cape Town 16/1
2009-11 Karabükspor 51/30
2011 Fenerbahçe 0/0
2011- Spartak M. 44/20
MİLLİ TAKIM
2011- Nijerya 15/6
Söz verdim
Oscar Cardozo, Everton'ı "Fenerbahçe'ye söz verdim" diye geri çevirdi. Menajeri Aldave, Türkçe "İnşallah" tweet'i attı
Fenerbahçeliler Benfica'dan müjde beklerken "pürüz" haberleri geliyor. Sarı-lacivertli yönetim ile Benfica arasındaki Oscar Cardozo pazarlığı da sürüyor. Paraguaylı golcü dün kendisine transfer teklif eden İngiliz ekibi Everton'a, "F.Bahçe ile anlaştım. Benfica'nın onay vermesini bekliyorum" dedi.
Pazarlık çok zor geçiyor
Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave de dün gün boyu sorulara twitter hesabından cevap verdi. Aldave, "Tahminimizden daha zor geçiyor, bekliyoruz" derken heyecanlı sorulara da muhatap oldu. Menajer Aldave, Türkçe olarak, "Sakin olun arkadaşlar. İnşallah olacak" mesajı yolladı. F.Bahçe'nin yıllık 2.8 milyon euro önerdiği Oscar Cardozo'nun Salzburg ile oynanacak rövanşa yetişeceği belirtildi.
Cardozo'dan sonra Mevlüt
Yönetim Rennes'te oynayan Mevlüt için gelecek hafta resmi teklifte bulunacak. Golcü oyuncu bonservisiyle alınamazsa kiralanacak. Mevlüt olmazsa Cenk Tosun gündeme gelecek.
Fenerbahçe transferde dur durak bilmiyor... Cardozo'yu renklerine bağlaması an meselesi olan Sarı-Lacivertli yönetim gündemine bu kez Fransız takımı Rennes'te forma giyen 26 yaşındaki milli oyuncu Mevlüt Erdinç'i aldı. Semih Şentürk'le yolları ayıracak olan Fenerbahçe alternatifi geniş bir kadro kurmak ve özellikle de forvet hattında bir sorun yaşamamak için Mevlüt'ü transfer etmeyi planlıyor.
Başkan Aziz Yıldırım'ın da yöneticilerle yaptığı bir toplantıda Mevlüt'ün alınması için görüş birliğine vardığı gelen bilgiler arasında.
37 MAÇTA 13 GOL KAYDETTİ
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da çok beğendiği ve yönetimden istediği Mevlüt için gelecek hafta yönetimin Fransa'ya bir çıkarma yapacağı öğrenildi. Geçen sezon Rennes'te 37 resmi maça çıkan yıldız oyuncu 13 gol atarken başarılı bir performans sergiledi. Sarı-Lacivertli yönetim kulübüyle sözleşmesi 2015'in Haziran ayında sona erecek Mevlüt için tüm şartları zorlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Rennes'le yapılacak görüşmelerde bu oyuncunun öncelikle bonservisiyle alınmasının planlandığı ancak bir pürüz çıkarsa kiralama yolunun gündeme geleceği belirtildi.
CENK TOSUN, MEVLÜT'E BAĞLI
Fenerbahçe Mevlüt Erdinç'te bir sorun yaşadığı takdirde daha önce yeniden gündeme gelen Cenk Tosun için bir kez daha Gaziantepspor'un kapısını çalacak. Bu oyuncu için Trabzonspor'un da devrede olduğunu bilen Sarı-Lacivertli yönetim Cenk'i bitirmek için Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'la masaya oturacak. Ancak Cenk için yapılacak görüşmelerin Mevlüt'ten olumsuz bir cevap alınması halinde gercekleşeceği belirlendi. Mevlüt alınırsa Cenk defteri bu sezon için kapanacak.
Galatasaray transfer haberleri
Emre Can atağı
Cimbom'da yeni rota Florin Thavun
Milan'ın büyük çaresizliği...
Emre Can atağı
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic G.Saray'ın hocası Fatih Terim'in de kadrosunda görmek istediği B.Münih'in 19 yaşındaki oyuncusunun alınmasını istedi
Siyah-beyazlıların, transfer listesine yeni bir isim daha eklendi. Bir süredir Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla alınmasını istediği Bayern Münih'in yıldızı Emre Can için, Beşiktaş da girişimlere başladı. Sportif direktör Önder Özen özellikle pek çok yabancı ismi Slaven Bilic'in önüne koydu ve hocadan sürpriz bir istek geldi.
KİRALAMAK İSTİYORLAR
Ön liberoya takviye isteyen Bilic, Thiago ve Götze'nin transferleriyle Bayern'de forma şansı ortadan kalkan 19 yaşındaki Emre Can'ın kiralık da olsa takıma katılmasının mümkün olup olmayacağını sordu. Bunun üzerine Özen, Bayern'le temas kurdu. Bayern'in yeni teknik patronu Pep Guardiola'nın Emre Can'ın kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi.
Cimbom'da yeni rota Florin Thavun
Bruma'dan istediği sonucu alamayan sarı-kırmızılılar, Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan başarılı kanat oyuncusunu transfer ederek, geleceğe yatırım yapmak istiyor. Thauvin'in bedeli 5 milyon euro
Galatasaray, Portekizli genç yıldız Bruma'da istediği sonucu alamayınca hedef değiştirdi. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan Lille takımının genç kanat oyuncusu Florin Thauvin'i listesine aldı. Thauvin'in sözleşmesinde yer alan maddeler gereği 20 yaşındaki oyuncunun serbest kalabileceğini iddia edilirken, genç yıldızın peşinde Marsilya ve Olympique Lyon'un olduğu belirtildi.
Devler peşine düştü
Fransız futbolcu, ülkemizde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda 7 karşılaşmada forma giyerken 3 gol ve 1 asistle mücadele etti. Orta sahanın sağında ve solunda oynayan Thauvin hızıyla ve ceza sahasına yaptığı ani koşularla dikkatleri çekiyor. Takımı Lille ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.79 boyundaki yıldız futbolcu geçen sezon Bastia'da kiralık olarak yer aldı. Fransız oyuncu, kiralık sezonunda 12 mücadelede 7 gol atmıştı.
Milan'ın büyük çaresizliği...
Serie A devi Milan'ın transferdeki en büyük iki hedefi Danile De Rossi ve Wesley Sneijder...
Serie A ekiplerinden Milan önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son iki sezonu şampiyon tamamlayan Juventus ile rekabet edebilmek için kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirmek isteyen Milano ekibinin Roma'nın yıldız orta saha oyuncusu Daniele De Rossi ve Galatasaray'ın '10 numara' yıldızı Wesley Sneijder ile ilgilendiği iddia ediliyor.
EN BÜYÜK ENGEL; MOURINHO
Roma'nın İtalyan yıldızını ilk hedef olarak belirleyen Milan için bu transferin önündeki en büyük engel ise Jose Mourinho. Chelsea'nin başına geçen ve yıllardır çalıştırdığı her takımda görmek istediği De Rossi için teklifte bulunan Portekizli, yine İtalyan yıldız için teklifini sundu. Roma'nın De Rossi'yi Milan yerine Chelsea'ye satmak istemesi de kırmızı-siyahlıların bu transferdeki dezavantajlarından biri.
'INTER EFSANESİ SNEIJDER'
De Rossi'nin ardından ikinci alternatif olarak Wesley Sneijder'i belirleyen Milan için bu transfer de kolay değil. İtalyan basını 'bir Inter efsanesi' olarak nitelediği Sneijder'in Milan tarafından çok istendiğini yazıyor ancak Sneijder'in 'düşman kuvvetler'e katılmak istemeyeceğini ekliyor. Oyuncunun Galatasaray'dan ayrılmak istememesi de Çizme basını tarafından transferin önündeki engellerden biri olarak gösteriliyor.
Beşiktaş transfer haberleri
Tolga’da sona doğru
Emre Can atağı
Ronaldinho 24'ünü bekliyor
Tolga’da sona doğru
Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çabaladığı Tolga Zengin'de geri sayım başladı.
BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman önceki gece Trabzon’da sefere çıktı. Tarihiyle ünlü Zigana ilçesinde yakınlarını ziyaret eden ve iftar yemeğine katılan Orman daha sonra Trabzonsporlu yöneticilerle bir araya geldi. Yönetici Ahmet Kavalcı’nın eşlik ettiği Orman özel işleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yüz yüze görüşemedi. Buna rağmen Fikret Orman, bordo-mavili iki yönetici ile Tolga Zengin için masaya oturdu. Gece saat 01.00’e kadar süren pazarlıklarda 2 milyon 750 bin euro bonservis bedeli üzerinden büyük oranda anlaşma sağlandı. Trabzon parayı nakit isterken siyah-beyazlı kulüp ise en kötü ihtimal 2 taksitte ödemenin peşinde. Ödeme planında yarın anlaşma sağlanması bekleniyor.
Emre Can atağı
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic G.Saray'ın hocası Fatih Terim'in de kadrosunda görmek istediği B.Münih'in 19 yaşındaki oyuncusunun alınmasını istedi
Siyah-beyazlıların, transfer listesine yeni bir isim daha eklendi. Bir süredir Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla alınmasını istediği Bayern Münih'in yıldızı Emre Can için, Beşiktaş da girişimlere başladı. Sportif direktör Önder Özen özellikle pek çok yabancı ismi Slaven Bilic'in önüne koydu ve hocadan sürpriz bir istek geldi.
KİRALAMAK İSTİYORLAR
Ön liberoya takviye isteyen Bilic, Thiago ve Götze'nin transferleriyle Bayern'de forma şansı ortadan kalkan 19 yaşındaki Emre Can'ın kiralık da olsa takıma katılmasının mümkün olup olmayacağını sordu. Bunun üzerine Özen, Bayern'le temas kurdu. Bayern'in yeni teknik patronu Pep Guardiola'nın Emre Can'ın kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi.
Ronaldinho 24'ünü bekliyor
Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho ile önemli mesafe kat eden Beşiktaş, transfere resmiyet kazandırmak için oyuncunun kulübü Atletico Mineiro ile 24 Temmuz'da yapacağı Libertadores Kupası Finali'ni bekleyişe geçti
UEFA Avrupa Ligi'ne katılım hakkı için 30 Ağustos'ta CAS'ın vereceği son kararı bekleyen Beşiktaş, her ihtimali göz önünde bulundurarak yıldız transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sansasyonel ve ses getirecek bir isimle kadrosunu takviye ederek hem prestij yakalamak hem de taraftarlarının gönlünü kazanmak isteyen Beşiktaş'ta listenin ilk sırasında yer alan isimse Siyah-Beyazlılar'ın bir süredir peşinde olduğu dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho... Beşiktaş'ın, Brezilyalı yıldızla önemli mesefe kat ettiği ancak oyuncunun kulübü Atletico Mineiro ile 24 Temmuz'da çıkacağı Libertadores Kupası Finali ikinci maçını bekledikleri öğrenildi. Ronaldinho'nun Libertadores Kupası'nı da kazanarak Brezilya kariyerine son vermek istediği ifade edildi. Ronaldinho'nun kulübü Mineiro, finalde Paraguay ekibi Olimpia'yla yaptığı ilk maçı 2-0 kaybetti.
YILLIK MALİYETİ 10 MİLYON EURO
Ronaldinho'nun Beşiktaş'a yıllık maliyetinin ise 10 milyon Euro'yu bulacağı ifade edildi. Siyah-Beyazlılar'ın bu ücreti dünyaca ünlü iletişim devi Vodafone'un sponsorluğuyla karşılayacağı belirtildi. Avrupa'dan pek çok teklif alan Ronaldinho için Beşiktaş'ın bir adım önde olduğu belirtildi.