Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

11.08.2013 - 10:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe'de yeni hedef Erkan Zengin

Fenerbahçe'de yeni hedef Erkan Zengin

Kadrosunu Spartak Moskova'dan Emmanuel Emenike ile güçlendiren Fenerbahçe, Slovak yıldızı Miroslav Stoch'u Yunan temsilcisi PAOK'a göndermişti.


Teknik direktör Ersun Yanal'ın transfer raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında hız kesmeyen sarı-lacivertli yönetim gözünü bu kez Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'e dikti.

Başarılı futbolcuyu renklerine bağlayarak hem kanatlardaki rotasyonu arttırmak isteyen hem de yerli sayısını yükseltmeyi amaçlayan Fenerbahçe, resmi teklifini sunacak.

Geçtiğimiz sezon Ersun Yanal'ın öğrencilerinden olan ve başarılı futboluyla takdir toplayan 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2014 yılında sona eriyordu. 2-3 milyon euroluk teklife 'Evet' demesi beklenen Eskişehirspor, kısa bir süre önce bir diğer yıldızı Alper Potuk'u da Fenerbahçe'ye vermişti.

Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının ardından Erkan ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Öte yandan Veysel Sarı için de bir teklif sunulacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Bu transferin noktalanması halinde Es-Es'in 3 yıldızı 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe forma giymiş olacak

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş'ta Adebayor'a gün doğdu

Fernandes gidiyor mu?

Beşiktaş'ta Adebayor'a gün doğdu

Beşiktaş'taki geleceği soru işareti olan Hugo Almeida ile yollar ayrılıyor. Daha önce 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazır olduğunu belirten Portekizli oyuncu, İngiltere’den gelen sürpriz teklif sonucunda yuvadan uçuyor. Ada’nın köklü kulüplerinden West Ham United, Almeida için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Siyah-beyazlılar, 3,5 milyon avroluk teklife ‘evet’ demeyi düşünüyor. Taraflar yarın bir araya gelecek ve bu transfere nokta koyacak. İngiliz ekibinin teknik direktörü Sam Allardyce, Carlton Cole’un takımdan ayrılmasıyla ortaya çıkan forvet boşluğunu Hugo Almeida ile doldurmak istiyor. Golcü oyuncunun sezon sonu sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı, Kartal bu transferden zarar edecek ve fona 3 milyon avro ödemek zorunda kalacaktı. Bu teklif nedeniyle siyah-beyazlılar, bu yükten de kurtulmuş olacak.

Tottenham beklemede

Haberin Devamı

Almeida’nın satışıyla birlikte kasasına 3,5 milyon avro koyacak olan Beşiktaş, bu futbolcuya ödeyeceği yıllık 2,5 milyon avroyu da elinde tutmuş olacak. Almeida’nın satılmasıyla birlikte forvet hattına takviye yapacak olan siyah-beyazlılar, uzun süredir gündeminde olan Adebayor için Tottenham’ın kapısını çalacak. Togo’lu yıldızı renklerine katmak isteyen Kara Kartal, İngiliz ekibinden bonservis için indirim talep edecek. Adebayor’a yıllık 4 milyon Euro ödemeye hazır olan yönetim, bu oyuncuya en kısa sürede imza attırmak istiyor.

Fernandes gidiyor mu?

Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, sözleşme uzatma teklifine ne olumlu ne de olumsuz yanıt veren Fernandes için yönetim gerekirse radikal karar alarak satış listesine konulabileceği ortaya çıktı.

Yılbaşında başka bir kulübe bedelsiz olarak imza atabilecek olan Fernandes’i elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle sözleşme uzatmaması durumunda Portekizli oyuncudan para kazanmaya çalışacak. Fernandes için başta Newcastle United ve West Ham olmak üzeri birçok İngiliz kulübü resmi teklife hazırlanıyor. Yönetimin, sözleşme uzatmaması durumunda Fernandes’i satarak yerine Ronaldinho’yu yu transfer edeceği vurgulandı.

Fernandes’in sözleşme uzatmaması durumunda satışını, yarın yönetim toplantısında tavsiye edecek olan Özen, kulüpte ses getirecek başka öneriler de sunacak. Önder Özen, yönetimden yetkilerinin arttırılmasını isteyecek.

Futbol olarak sadece Başkan Fikret Orman’a bağlı olmak isteyen Önder Özen imza yetkisi de isteyecek. Tesislerde de yeniden bir yapılanmaya gitme hazırlığı içerisinde giren Önder Özen, bazı personelle yollarını ayırmak için yönetime bir liste verecek.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri

G.Saray – Monaco kapışması

Kolarov için resmi teklif!

G.Saray – Monaco kapışması

Cimbom’un büyük mesafe kat ettiği Arda Turan transferinde karşısına ‘para babası’ Monaco çıktı. Fransız kulübü, Aslan’ın teklifini geçti. Ancak eski kaptanın gönlü ve Şampiyonlar Ligi kozu G.Saray’ı öne çıkarıyor.


Sarı-kırmızılı ekipte tek gündem Arda Turan transferi… Türkiye Futbol Federasyonu’nun özellikle Avrupa Kupaları’nda önünü tıkayan ‘yabancı sınırında’ ısrar etmesi ve ‘ucube’ 6+0+4 sisteminden vazgeçmemesi Cimbom’u zorluyor. Kanca attığı yabancı yıldızlardan elini bir bir çeken G.Saray rotasını yerli isimlere kırdı. Türk pasaportlu oyuncular içinde kalibresi en güçlü futbolcu Arda Turan. Aslan da eski kaptanına yeniden ‘parçalı forma’ giydirmek için kısa süre önce harekete geçmişti. İşin oyuncu kısmını Fatih Terim çözdü. Arda ile sık sık telefonda görüşen ve ihtiyacı olduğunu söyleyen İmparator ‘söz’ aldı. Ancak başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının Atletico Madrid’i ikna etmesi çok kolay olmayacak.

SEN NEREDEN ÇIKTIN?

G.Saray Yönetimi, Arda Turan için İspanyol kulübüne ilk teklifini 12 milyon euro olarak gerçekleştirmişti. Bu rakam Atletico Madridli idarecilerden geri dönünde revize edilen teklif önce 14 milyon euro artı Riera’ya ardından 15 milyon euro artı İspanyol oyuncuya yükseltildi. Atletico Madrid ile pazarlıklarda aşama kaydeden Aslan’ın karşısına sürpriz şekilde Monaco çıktı.

Cadena Cuatro isimli radyo istasyonu, Monaco’nun Arda Turan için Atletico Madrid’e 17 milyon euro önerdiğini belirtti. Bu haber kısa sürede doğrulanınca Cimbom, eski kaptanı için karşısında ciddi bir rakip buldu.

KURNAZ MONACO

Arda Turan’a Monaco’nun bir anda kanca atması sarı-kırmızılıları endişelendirdi. Bu ‘şüpheli’ yaklaşmaya karşılık G.Saray panik yapmadı. Yönetim, Monaco’nun Arda’ya ilgisinin Manchester United ile giriştikleri Nani pazarlığında rest olduğunu düşünüyor.

SNEIJDER NE ALIYORSA O

Cimbom, Arda Turan’a ‘süper yıldızlarına’ uyguladığı tarifeden ücret ödeyecek. Cimbom’dan yılda 4.5 milyon euro kazanan Sneijder gibi Arda’ya da aynı para teklif edildi. Eski kaptan, G.Saray’ın teklifini kabul etti ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

CHELSEA VE LIVERPOOL UZAKTAN İZLİYOR

Arda Turan ile sadece G.Saray ve Atletico Madrid ilgilenmiyor. Tecrübeli futbolcunun peşinde Chelsea ile Liverpool da var. Ancak Jose Mourinho, Arda transferi için ‘ısrarcı’ değil, Liverpool cephesinden de milli futbolcumuzun sesleri eskisi gibi gür çıkmıyor.

Kolarov için resmi teklif!

Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Manchester City'nin yıldız sol beki Aleksandr Kolarov ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Torino ekibi Kolarov için 12 milyon euroluk bir teklif sundu. Uzun süredir yıldız savunmacı için girişimlerini sürdüren Juventus'un, İngiliz ekibine teklifini resmi olarak ilettiği kaydedildi.

Juventus ve Galatasaray'ın yanı sıra Inter'in de ilgilendiği başarılı sol bek, daha önce Serie A'da Lazio forması giymişti. Aleksandr Kolarov, 2010 yılında Manchester City'e 22.7 milyon euroluk transfer ücretiyle transfer olmuştu.

Sırp yıldız, Manchester City kariyerinde 104 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 11 gol, 9 asistlik bir performans sergilemişti.

Yazarlar