Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

01.09.2013 - 11:39 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Burak için her şey alt üst

Bruma'da kriz çıktı!

Manchester United Sneijder'i istedi

Riera, Villarreal yolcusu

Burak için her şey alt üst

Lazio Başkanı Lotito, “Burak Türkiye’nin problemi. Bugüne kadar onu hedeflediğimizi hiç söylemedim” diyerek kafaları karıştırdı.

Lazio Başkanı Claudio Lotito, takımının dün Juventus ile oynadığı karşılaşmanın sonrasında yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı. Günlerdir İtalyan ekibinin Burak Yılmaz için Galatasarayla görüşmeleri sürdürdüğü haberlerine karşın bu haberleri yalanlayan Lotito, yıldız oyuncunun hedeflerinde olmadığını öne sürdü.

Lazio Başkanı, “Yılmaz ile ilgili hikayenin tamamı medyada dönüyor. Burak Türkiye’nin problemi. Bugüne kadar onu hedeflediğimizi hiç söylemedim. Lazio yaz mevsimi boyunca 7 tane transfer yaptı. Kulübün başkanı olarak kulüpte neler olup bittiğini söyleyebilecek tek kişi benim. Ancak taraftarlarımıza şunu da söylemeliyim ki pazartesi günü yeni bir transferi açıklayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan karşılaşmanın ardından ise bu kez Lazio’nun teknik direktörü Vladimir Petkovic konuştu. Muhabirlerin Burak Yılmaz sorularını yanıtsız bırakmayan Petkovic, “Burak’ın çok iyi bir CV’si var ve kesinlikle harika bir oyuncu” ifadelerini kullandı.

Bruma'da kriz çıktı!

Portekiz ekibinin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 19 yaşındaki yetenekli oyuncu için istediği bonservis bedelini 14 milyon euroya yükseltmesi sarı-kırmızılıları çileden çıkardı. Cim-Bom bugün gerçekleşecek son görüşmede 10 milyon euroyu 1 yılda ödemeyi önerecek.Bu teklif de kabul görmezse Bruma’dan vazgeçilecek.

Galatasaray’da, Bruma konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Portekizli yıldız için Sporting Lizbon’un tavrı sarı-kırmızılıları çileden çıkardı.
Cim-Bom’un cuma günü yaptığı 2 yılda ödenmek üzere 10 milyon euroluk teklifi kabul eden Portekiz kulübü, 19 yaşındaki kanat oyuncusu için dün 14 milyon euroya çıktı. Bu gelişme transfere bitti gözüyle bakan Galatasaray’da soğuk duş etkisi yarattı. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan Bruma için 10 milyon eurodan fazla vermeme kararı alan sarı-kırmızılıların, Sporting Lizbon’nun bu rakamı kabul etmemesi halinde transferden vazgeçebileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Kulüplerin Bruma için bugün son kez görüşme yapacakları belirtildi. Galatasaray’ın 10 milyon euroyu 1 senede 2 taksitle ödeme teklifinde bulunacağı, bu önerinin de kabul edilmemesi halinde transferin suya düşebileceği kaydedildi.

B planında Capel var

Bruma konusunda bu ilginç gelişmeler yaşanırken, Portekiz’den Diego Capel iddiası geldi. Sporting Lizbon yöneticileri, Galatasaray’ın, Bruma’nın yanı sıra İspanyol oyuncuyu da kendilerinden istediğini iddia etti. Portekiz kulübünün yöneticileri, “Bu futbolculardan biri satılabilir” açıklaması yaptı.
Sporting Lizbon’a iki yıl önce Sevilla’dan transfer olan Diego Capel’in menajeri Julio Llorente, Galatasaray’la görüşeceklerini doğruladı. Portekiz basını ise sarı-kırmızılıların, 25 yaşındaki oyuncu için Sporting Lizbon’a 7 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Abola gazetesindeki haberde, Cim-Bom’un, Bruma’dan vazgeçmesi halinde, “B planı” olarak belirlenen Diego Capel’i kadrosuna katabileceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Manchester United Sneijder'i istedi

Albert Riera'yı Villarreal'e transfer olması için ikna etmeye çalışan Galatasaray, diğer bir yandan da yıldız futbolcuları kadrosunda tutmaya çalışıyor."

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da yabancı futbolcuların geleceği merak konusu olmaya başladı.

Albert Riera'yı Villarreal'e transfer olması için ikna etmeye çalışan Galatasaray, diğer bir yandan da yıldız futbolcuları kadrosunda tutmaya çalışıyor. Özellikle Wesley Sneijder konusunda İngiliz basınında çıkan flaş haberler, sarı-kırmızılı yönetim tarafından da doğrulanmaya başladı. Bir süredir Manchester United'ın Wesley Sneijder için Galatasaray ile görüşmelere başladığını iddia eden İngiliz basını, Hollandalı futbolcu için 7.5 milyon euroluk bir teklifin yapılacağını duyurmuştu.

Wesley Sneijder'i satmak istemeyen Galatasaray cephesinden konu hakkında ilk açıklama sportif kooardinarör Bülent Tulun'dan geldi. Tulun, Wesley Sneijder için Manchester United'dan 2 hafta önce dolaylı bir teklif aldıklarını ancak bu teklifi kabul etmediklerini ifade etti. Tulun kısa bir süre önce de yaptığı açıklamada, "Sneijder'ı isteyenler var ama nasıl Burak'ı gözardı edemiyorsak Sneijder'ı da gözardı edemeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da transfer çalışmalarını bir numarası olan Bülent Tulun, çalışmalarını tam anlamıyla Bruma üstüne yoğunlaştırdıklarını ve olursa sadece Portekizli oyuncunun transferinin olacağını vurguladı.

Riera, Villarreal yolcusu

Yıllık 3 milyon euro kazanan ve yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkarılan Albert Riera'nın inadı kırıldı. İspanyol futbolcu, bu sezon oynanan 4 resmi maçta da forma şansı bulamayınca ayrılmaya karar verdi. İspanya La Liga'ya yeniden yükselen Villarreal'in teklifini kabul eden Riera'nın transferinin yarın kesinlik kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Bologna Kuyt'a talip

Krasic'ten kurtulmak zor!..

Meireles: 'Artık gerçekten yoruldum...'

Bologna Kuyt'a talip

F.Bahçe'nin Avrupa defterini kapatmasının ardından ayrılacağı konuşulan Kuyt için Bologna'nın devreye girdiği bildirildi. İtalyan yetkililerin, eski kulübü Feyenoord'a dönmeye hazırlandığı belirtilen 33 yaşındaki Hollandalı yıldızın menajeri ile temasa geçtiği, görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.

Krasic'ten kurtulmak zor!..

Fransa Ligi takımlarından Bastia'ya kiralanan Krasic, Fenerbahçe'ye yük olmaya devam edecek... Sarı-lacivertli yönetimin, uzun süre kurtulmaya çalıştığı Sırp oyuncunun maaşının yüzde 80'ini ödemeyi sürdüreceği, Bastia'nın ise sadece yüzde 20'lik bölümü karşılayacağı belirtildi.

Meireles: 'Artık gerçekten yoruldum...'

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles, Sivasspor karşısında alınan 5-2'lik galibiyeti değerlendirirken; takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere de açıklık getirdi.

Raul Meireles maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Bugünkü maçın öneminin farkındaydık. Bunun bilincinde sahaya çıktık, iyi oynadık ve üç puanı aldık." dedi.

Meireles, takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili ise "Ben gerçekten artık yoruldum. İlk buraya geldiğimden günden itibaren, alkolik olduğumu, bayanlarla dolaştığım yönünde haberler çıktı. Bunların hepsi yalan. Bunları cevaplamaktan, okumaktan çok yoruldum" yorumunu yaptı.

Portekizli oyuncu, Fenerbahçe'nin aldığı ceza hakkında sorulan soruya "Fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Konuşursam ceza bile alabiliyorum. Biz ligi kazanmak istiyoruz. Biz bir aileyiz. Dışarıda konuşulanlar bizi ilgilendirmiyor." cevabını verdi.

Beşiktaş transfer haberleri

Sol bek için 2 yeni aday

Fernandes'e Everton kancası

Bayer Leverkusen'den Almeida açıklaması!

Sol bek için 2 yeni aday

En önemli eksik olarak görünen defansın solunu takviye etmeye çalışan Kartal'ın, Mesbah'ın menajeri ile temasa geçtiği belirtildi. Fransızlar ise G.Saray'ın da istediği M'Bengue'yi siyah-beyazlı takıma yazdı

Sezona süper başlayan Beşiktaş, sol bekte yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Uzun süredir gündemde olan Büttner'in (Manchester United) Sunderland ile flört ettiğinin ortaya çıkması üzerine Hollandalı yıldızı ve mali konularda pürüz çıkaran Holebas'ı askıya alan siyah-beyazlılar, iki yeni adayı gündeme aldığı belirtildi. Kartal'ın öncelikli hedefinin, sezon başında Milan'dan ayrılıp, Parma'ya transfer olan Djamel Mesbah olduğu vurgulandı. Bazı Cezayir ve İtalyan medya kuruluşları, Cezayir Milli Takımı'nda da görev yapan 29 yaşındaki sol bekin menajeri Alessandro Lucci'nin siyah-beyazlı yöneticiler ile masaya bile oturduğunu ileri sürdü.

RENNES VE SUNDERLAND DA İLGİLENİYOR
Defansın solunun yanı sıra orta sahanın solunda da oynayabilen Mesbah konsunda birkaç gün içinde önemli gelişmeler yaşanabileceği vurgulandı. Fransızlar ise siyahbeyazlılara sürpriz bir isim yazdı. Bein Sport, daha önce uzun süre adı Galatasaray ile adı anılan Cheikh M'Bengue'nin Beşiktaş'ın gündeminde olduğunu ileri sürdü. Haberde, 2007'den bu yana Toulouse forması giyen 25 yaşındaki Senegalli sol bek ile Rennes ve Sunderland'ın da ilgilendiği ifde edildi.

Fernandes'e Everton kancası

Slaven Bilic’in takımın başına geçmesiyle birlikte üretkenliğini artıran Manuel Fernandes için transfer haberleri bitmek bilmiyor.

Liverpool Echo sitesinde yer alan haberde, Maroune Fellaini’nin Manchester United’a gitme ihtimalini göz önünde bulunduran Everton Menajeri Roberto Martinez, daha önce bu takımın formasını giyen Manuel Fernandes’i listesine aldığı ve bu transfer için hareket edebileceği iddia edildi.

Fernandes döndü

Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı takımda hafta içinde idmanlara çıkmayan Fernandes’in antrenmanda yer alması sevinç yarattı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman pas ve üç grup halinde 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçta sona erdi. Holosko ve Uğur Boral antrenmana katılmazken Almeida’nın takımla çalıştığı belirtildi. Öte yandan Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele için ek sefer düzenleneceği öğrenildi.

Bayer Leverkusen'den Almeida açıklaması!

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Holzhauser, Almeida’yı transfer etmek istedikleri iddiasını doğruladı, “Görüşmelerimiz sürüyor” dedi

Alman ekibi Bayer Leverkusen’in radarında olduğu iddia edilen Hugo Almeida için resmi açıklama geldi. Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Wolfgang Holzhauser Kölner Express gazetesine yaptığı açıklamada oyuncu ile ilgilendiklerini doğruladı.

Holzhauser, “Kiessling’in yanına forvet arayışlarımız sürüyor. İyi bir santrfor alarak ekibimizi güçlendirmek istiyoruz. Birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Hugo Almeida şu an kadromuza katmak için bu görüşmelere devam ettiğimiz oyunculardan bir tanesi” dedi.