Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

04.09.2013 - 10:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Salih için Aziz Yıldırım 25 milyon euro istedi!

Stoch'un aklı Fenerbahçe'de

Salih için Aziz Yıldırım 25 milyon euro istedi!

CAS'ta cezası onanan ve Avrupa'dan 2 yıl men edilen Fenerbahçe'de geleceğe yatırım başladı.

Sarı-lacivertli takımın en önemli yıldız adaylarından biri olarak kabul edilen Salih Uçan'a gelen teklifler yonetimi de şaşırttı. Salih'in ise "Fenerbahçe'de yıldızı olmadan gitmem ayrıca böyle bir zamanda takımdan ayrılmak korkaklık olur" demesi özellikle başkan Aziz Yıldırım'ı memnun etti.

Son yıllarda milli takımın alt yaş gruplarında oynadığı futbolla beğeni toplayan, geçen sezon da Fenerbahçe ile iyi bir çıkıs yakalayan Salih Uçan'a yaz transfer sezonunda tam 22 resmi teklif geldi. Birçok Avrupa ve Türk takımını kiralık veya bonservisiyle istediği Salih Uçan için Aziz Yıldırım bonservis bedelini belirledi. Arsenal'in de görüşme talep ettiği ve resmen ilgilendiği Salih için istenen rakam ise tam 25 milyon Euro.

Haberin Devamı

Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'ın ulaştığı bilgiye göre Salih de ünlü takımların teklifini görmezden geldi. Aziz Yıldırım'ın ise Salih'I isteyen her takıma bu bedeli ilettiği ifade edildi. Salih Uçan'ın ise Ersun Yanal ve yönetime ''Şu an hiçbir güç beni takımdan ayıramaz. Fenerbahçe'de kendimi kanıtlamadan ve çok büyük başarılar elde etmeden bir yere gitmem. Yedek kalmam sorun değil. Bu takımın bir parçası olmak beni mutlu ediyor. Çalışıp eksiklerimi kapatarak ilk 11'de yer almak istiyorum'' dediği bilgisine ulaşıldı.

Başta Arsenal olmak üzere üst düzey takımlarin Salih Uçan'ı geleceğe yatırım olarak gördüğü tüm scout ekiplerinin bu yıl da titizlikle genç ismi izleyeceği belirtildi.

Stoch'un aklı Fenerbahçe'de

Kiralandığı günden bu yana sergilediği performansla göz dolduran Miroslav Stoch'un tek hayali Fenerbahçe'ye geri dönebilmek...

Forma giymeye başladığı ilk maçtan itibaren yüksek bir form gösteren ve attığı gollerle adeta Yunan ekibine hayat veren Slovak yıldız, tek düşüncesinin geri dönmek olduğunu söyledi.

Birbirinden güzel gollerle Yunan medyasının gözdesi haline gelen Stoch, “Burada iyi bir sezon geçirip, yeniden Fenerbahçe’ye dönmek ve başarılar yakalamak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'dan "Holmen ve Emenike hariç..."

Başkan “Şartlar oluşursa gitmek isteyeni tutmayız” derken, Tecrübeli hoca ise yönetime verdiği raporda 2 oyuncudan vazgeçemeyeceğini açıkça ifade etti. Bonservis için yardımcı da olunacaktı ancak ücretleri talip olan takımlara da yüksek geldi, Avrupa’da transfer de kapanınca yabancılar evde kaldı.

F.BAHÇE’NİN 2 yıl Avrupa’dan men edilmesi ve CAS’ın da cezayı onamasının ardından tekrar sıkıntılı günlere geri dönen sarı-lacivertli kulüp seçime gitme kararı alırken, yabancı oyuncularla ilgili olarak da radikal bir hamlenin kıyısından dönüldüğü ortaya çıktı.

Geçen hafta yapılan yönetim toplantısında başkan Aziz Yıldırım aday olmayacağının sinyalini vererek toplantı bitiminde soluğu Samandıra’da alırken, oyuncularla kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bu zirvede özellikle yabancıları hedef alan Yıldırım “Avrupa’da 2 yıl olmayacağız. Mutsuz olan, başka kulüpte oynamak isteyenin durumunu hemen konuşuruz. Gelen teklifler var, sizin de kafanızda başka bir kulüp olabilir. Şartlar oluşursa gitmek isteyeni tutmayız” sözleriyle kalmak istemeyen oyunculara kolaylık sağlanacağını net bir şekilde ifade etti.

Haberin Devamı

İKİSİ DE YANAL’IN GÖZBEBEĞİ

SONRASINDA Sow’un Sivas maçında kadroya alınmamasıyla başlayan kriz Senegalli oyuncuyu takımdan ayrılma noktasına getirirken, teknik direktör Ersun Yanal’yönetime ilettiği “Emenike ve Holmen dışında her oyuncunun yeri doldurulur” raporuyla tutumunu ortaya koydu. Ancak dün itibarıyla Avrupa’nın bütün önemli liglerinde transfer sona erdi. Türkiye’de ise 2 gün sonra tamamlanacak. Emenike ve Holmen hem bu yıl takıma yeni katıldığı için hem de Yanal’ın bankosu olduğu için diğer 8 yabancı futbolcudan ayrılıyor.

TAKIMDA mutsuz olan Sow, Yobo, Cristian ve Meireles’ten sadece Sow’a İngiltere’den ciddi teklifler vardı ve ancak Ada’da transfer 3 Eylül’de TSİ?01.00 itibarıyla sona erdi. Ayrıca bonservisler konusunda yönetim her türlü kolaylığı sağlayacağını oyunculara iletse de tüm yabancı futbolcuların aldığı ücretler Avrupa için de yüksek geldi. Yönetim devre arası yabancılarla ilgili planını tekrar faaliyete geçirmeyi düşünse de 2 Kasım’da yapılacak seçim herkesin elini kolunu bağlıyor.

AZİZ Yıldırım’ın adaylığını koymak UEFA Disiplin Kurulu’nun ve Yargıtay’dan gelecek kararı beklemesi futbolcuların da bir anlamda kaderini belli edecek.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Sneijder'den Liverpool itirafı!

İlle de Erkan

Muslera ayrılabilir

Kazım resmen Bursaspor'da

Terim sözleşme yeniledi

Burak Yılmaz uçaktan indi

Sneijder'den Liverpool itirafı!

Hollandalı spor gazetecisi Johan Derksen'e konuşan yıldız oyuncu futbol yaşamından, özel hayatına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Hollandalı spor gazetecisi Johan Derksen'e konuşan yıldız oyunca futbol yaşamından, özel hayatına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Transfer döneminde Ada takımlarıyla sık sık adı yazılan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'i Manchester United'ın patronu David Moyes ısrarla istemiş ancak İngiliz devinin önerdiği 7 milyon euroluk bonservis bedeli sarı kırmızılı kulüp tarafından hiç düşünülmeden reddedilmişti.

"Liverpool'u istemedim"

Transfer döneminde Liverpool'dan teklif aldığını söyleyen Sneijder, İngiliz takımının Şampiyonlar Ligi'nde oynamadığından dolayı tercihini Galatasaray'dan yana kullandığını söyledi. Liverpool'un geçen sezonki performansını beğenmediğini açıklayan Hollandalı yıldız, oynayacağını bildiği halde kötü bir takımda oynamak istemediğini belirtti. Yıldız oyuncu Galatasaray'da oynamaktan duyduğu mutluluğu da sözlerine eklerken aile yaşamıyla ilgili de özel detaylar verdi.

"Eşimle dua ediyoruz"

Model eşi Yolanthe Cabau ile her gece yatmadan önce dua ettiklerini söyleyen Sneijder, Inter forması giyerken Milano'daki evinin hemen yakınında bulunan Kilise'yi de ziyaret ettiğini söylerken, duygularını harekete geçirdiği için evinden antremana çıkarken arabada mutlaka André Hazes'i dinlediğini söyledi.

İlle de Erkan

Transferin son günlerinde G.Saray atağa kalktı. Erkan Zengin için para+oyuncu öneren Cimbom, Eskişehir yönetiminden "Tamam" cevabını bekliyor

Şampiyonlar Ligi için kadrosunu UEFA'ya veren G.Saray, Avrupa'da oynatamayacağını bile bile Erkan Zengin için bastırıyor. Fatih Terim'in çok istediği tecrübeli oyuncu için Eskişehirspor'a para+oyuncu teklif edildi. İki kulübün parada anlaştığı ancak takasta kullanılacak oyuncular konusunda sorun çıktığı öğrenildi. G.Saray, Erkan için 2 milyon euro+Emre Çolak, Aydın Yılmaz ve Ceyhun Gülselam'dan birini önerdi.

Ertuğrul Sağlam bırakmıyor
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Erkan Zengin'i bırakmak istemediği belirtiliyor. Sözleşmesi 2017'de bitecek olan Erkan Zengin'in yönetime başvurarak "Beni bırakın" dediği de öğrenildi. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Şu anda görüşmeler sürüyor. Olumsuz bir durum yok. Sanıyorum transferin son günü de olsa üç tarafı da memnun edecek bir anlaşma yapabiliriz" dedi.

Muslera ayrılabilir

"Barça, ManU, Arsenal için adım geçti ama resmi teklif almadım. Alsaydım...

Peru maçı için Uruguay'a giden Fernando Muslera burada basının karşısına çıktı. G.Saray'dan ayrılacağı şeklindeki sorulara, "Adım Barcelona, Manchester United ve Arsenal için geçti. Bunlar bana gurur verdi. Ancak hiçbirinden resmi teklif almadım. Bana gelen teklifler de G.Saray'ı bırakmamı sağlayacak kadar 'büyük' değildi" ifadesini kullandı. Muslera'nın 2016'ya kadar G.Saray ile sözleşmesi bulunuyor.

Terim sözleşme yeniledi

Milli Takım'a da imza atmasıyla G.Saray'da kalıp kalmayacağı tartışılan Fatih Terim nikah tazeledi. Sarı-kırmızılı yönetim bu durumun oyunculara da zarar vereceğini düşünerek başarılı hoca ile 2 yıllık daha anlaşma yaptı. Fatih Terim'in ücretinde ve prim anlaşmasında bir değişiklik yapılmadığı da belirtildi. Terim yılda 3 milyon euro almaya devam edecek. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Terim'in sözleşmesinin Mayıs 2014 tarihi itibarıyla 2 yıllık süre için uzatılması kararı alındı" denildi. Terim 2015-16 sezonu sonuna kadar görevde olacak.

Kazım resmen Bursaspor'da

Bursaspor Kulubü ile 4 yıllık anlaşmaya varan Kazım, yeşil-beyazlı formayı sırtına geçirdi.

Bursaspor Kulubü ile 4 yıllık anlaşmaya varan Galatasaraylı oyuncu Kazım Kazım, gece geç saatlerde Bursa'ya geldi.

Kalacağı otele yöneticilerle birlikte gelen Kazım, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, ''Çok tutkulu bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Benim için yeni bir sayfa olacak, çok ümitliyim'' dedi. Ligin ikinci haftasında oynanan Bursaspor-Galatasaray maçında taraftarların arasında yer almasının sorulması üzerine Kazım, ''Taraftarların ortasında maç izlemek biraz çılgınlıktı. Yeni bir tecrübe oldu benim içinde. Milli takımda da oynadım Bursaspor'a karşı da oynadım, iki tecrübeyi de yaşadım. Futbol oynamak için çok özel bir yer burası ve gerçekten taraftar çok iyi'' diye konuştu.

Alman teknik adam Christoph Daum'un Bursa'ya gelmesinde etkili olduğunu söyleyen Kazım, ''Bursa'ya gelmemde beni tanıyan ve kariyerimin en iyi zamanını geçirdiğim hocamın burada olması çok etkili oldu. Daha önce yaptığımızı tekrar yapabiliriz. İyi bir ilişkimiz vardı. Tekrar başarılı olacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz uçaktan indi

G.Saray ile Lazio kulübü parada anlaştı, ödeme planındaki fikir ayrılığı bu transferi rafa kaldırdı

G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın Lazio'nun kapısından döndüğü anlaşıldı. İtalyan ekibinin 12 milyon euro+3 milyon bonus teklif ettiği, bunun da G.Saray tarafından kabul edildiği öğrenildi. Ancak Lazio bu rakamın Trabzonspor'a verilecek yüzde 25'ini (3 milyon euro) bile peşin vermedi. G.Saray teklifi kabul etseydi peşinata (2 milyon euro) 1 milyon daha ekleyip Trabzon'a verecek, Burak gidecek, kasaya para girmediği gibi kasadan da para çıkacaktı.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Kerim Frei sona doğru

Varsa yoksa Büttner

Fernandes F.Bahçe'ye gidiyor mu? Orman açıkladı...

Kerim Frei sona doğru

Transfer komitesi başkan Deniz Atalay, "Henüz kesin anlaşma sağlanmadı yoğun bir görüşme süreci içerisindeyiz. Pazarlıklar devam ediyor" dedi.

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve büyük ölçüde anlaştığı ifade edilen Fulham'ın genç yıldızı Kerim Frei konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. İngiliz Daily Mail gazetesi, Kerim'in "İstanbul'dayım" tweet'inden yola çıkarak genç oyuncunun Beşiktaş'la anlaştığını yazdı. Gazete, Kerim için Beşiktaş'ın 3 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyeceğini iddia etti. Fulham'ın Kerim'i daha önce Galatasaray'a kiralamayı önerdiği ancak sarı- kırmızılı takımın bu teklifi reddettiğini vurguladı.

SÖZLEŞME FESiH BEDELi 3 MiLYON EURO
Beşiktaş Asbaşkanı ve transfer komitesi başkanı Deniz Atalay, genç futbolcu hakkında Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Henüz kesin anlaşma sağlanmadığını ifade eden Atalay, "Yoğun bir görüşme süreci içerisindeyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Yakın zamanda sonuçlanacağını düşünüyoruz" dedi. Avusturya doğumlu olan Kerim, 4 kez A Milli Takım formasını giydi. Premier Lig ekiplerinden Fulham'da 21 maça çıkan Frei'nin kulübüyle sözleşmesi 2015 yılına kadar sürüyor. Sözleşme fesih bedeli ise 3 milyon euro.

Varsa yoksa Büttner

Yönetici Erdal?Torunoğulları, İngiltere’ye gitti ve Manchester?United’la masaya oturdu. Artık anlaşma an meselesi.

Beşiktaş, savunmanın solunu Büttner’le güçlendirmek için harıl harıl çalışıyor. Manchester United’ın yedek sol beki Büttner’in transferini bitirmek adına, yönetici Erdal Torunoğulları dün İngiltere’ye gitti. Aynı zamanda Aissati’nin de menajerliğini yapan Büttner’in temsilcisinin Antalya’da bulunduğu ve dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldiği öğrenildi. Celtic’in aradan çekilmesiyle birlikte Büttner’in önündeki tek alternatif olarak da Beşiktaş kaldı. Siyah-beyazlılar, Manchester United’ı ikna eder etmez bu transfer resmen bitecek. Büttner’in de transferin sonuçlanmasını beklediği ve Beşiktaş’a “Evet” dediği biliniyor.

Fernandes F.Bahçe'ye gidiyor mu? Orman açıkladı...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fernandes'in Fenerabhçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbolcuları Fernandes'in Beşiktaş'tan, Beşiktaş'ın da bu oyuncudan vazgeçmeyeceğini söyledi.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, Fenerbahçe'nin Fernandes ile ilgilendiği yönünde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılma niyetinin olmadığını belirten Orman, "Beşiktaş, iyi gitmeye başladığı sürece her dakika bir şey çıkartmaya çalışıyorlar. Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok, Beşiktaş'ın da Fernandes'i bırakmaya niyeti yok. Fenerbahçe dost camiamız, onların da böyle bir talepleri yok. Yalan, düzenle her zamanki gibi ortaya bir şeyler atıyorlar" diye konuştu.

Başkan Orman, Manchester United Kulübü'nde forma giyen Alexander Büttner'in transferi konusunda ise şunları kaydetti:

"Henüz neticelenmedi. UEFA'ya gidemememizden dolayı yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe kaybımız var. Beşiktaş, bu sene bizim açımızdan çok fazla derecede transfere para harcadı ve bütçesini biraz aştı. Onun için mantıklı gitmek zorundayız. Mantıksız gitmelerle transfer çılgınlığıyla geldiğimiz nokta, herkes tarafından aşikar. Onun için biraz mantıklı gidiyoruz. Elimizden geldiği doğrultuda bir şeyler yapmak istiyoruz ama neticelenmediği sürece açıklama yapmanın manası yok."

Beşiktaş'ın formasının sırt kısmına reklam alınacağını da belirten Orman, bu konudaki detayların daha sonra açıklanacağını söyledi.