Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

24.01.2014 - 10:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Pizzaro: Beşiktaş'la görüştüm

Beşiktaş'ta Antonio Nocerino sürprizi

Lodeiro'da kriz çıktı!

Pizzaro: Beşiktaş'la görüştüm

Haberin Devamı

Bayern Münih'in Perulu yıldızı Claudio Pizzaro, ülkesinde Terra'ya konuştu. 35 yaşındaki tecrübeli forvet, "Bayern'de mutluyum, gelecek sezon nerede oynayacağımı ise hâlâ bilmiyorum. Eğer Bayern Münih ile sözleşme yenilemezsem, yabancı bir ülkeye gitmeyi planlıyorum. Beşiktaş'la bir temasım olduğu doğru, başka bilgi veremem" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ta Antonio Nocerino sürprizi

Beşiktaş'ın Zaccardo ile ilgili görüşmelerini yürüten menajer Moggi, siyah-beyazlılara Antonio Nocerino'yu önerdi. calciomercato'ya konuşan ve iki oyuncunun da haklarını elinde bulunduran Moggi, Beşiktaş'ın sadece Zaccardo değil Milan'ın orta sahasında forma giyen Nocerino için de teklif yaptığını ve görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

'Manuel Fernandes, Lokomotiv Moskova'da'

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in, Rusya'nın Lokomotiv Moskova Kulübü'yle sezon sonu geçerli olmak üzere bir ön anlaşma yaptığı ortaya çıktı.

HAZİRAN'DAN İTİBAREN LOKOMOTİV MOSKOVA'NIN FUTBOLCUSU

Moskova'da yaşayan ve L.Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Manuel Fernandes, Haziran ayından itibaren Lokomotiv Moskova'nın futbolcusu. Haziran'da Moskova'ya gelecek ve yeni takımıyla çalışmalara başlayacak. Benim kulüp içerisinde edindiğim izlenimim bu" dedi.

GEÇEN SEZON 12 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER; BEŞİKTAŞ KABUL ETMEDİ. ŞİMDİ BEDELSİZ GİDİYOR

Rus kulübünün geçen sezon da Beşiktaş'a Fernandes için teklif yaptığını belirten Arutyunov, "Beşiktaş o zaman satmayı düşünmüyordu. Geçen sezon Beşiktaş'a 10-12 milyon Euro teklifte bulundular Fernandes için. Beşiktaş, teklifi reddetti. Şimde bedelsiz gidiyor" şeklinde konuştu.

3 MİLYON EURO'DAN FAZLA KAZANACAK

Mauel Fernandes'in çok iyi futbolcu olduğunu düşündüğünü ifade eden Malik Arutyunov, "Bence Rus Ligi'nde başarılı olabilir. Emim değilim; ama bildiğim kadarıyla bonuslar hariç Lokomotiv'den yıllık 3 milyon Euro net para kazanacak" dedi.

Lodeiro'da kriz çıktı!

Kartal’da, Uruguaylı futbolcunun transferi zora girdi. Lodeiro’nun bonservisinin yüzde 43.75’ine WDS fonunun, yüzde 53.75’ine ise Botafogo’nun sahip olması siyah-beyazlıları sıkıntıya sokarken, yöneticiler, profesyonelleri suçladı.

Haberin Devamı

Lodeiro ve Lescott’u kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan Beşiktaş Yönetimi’nde transfer krizi patlak verdi. Lodeiro ile resmi görüşmelere başladığını önceki gün KAP’a bildiren siyah-beyazlılar, Uruguaylı oyuncunun kulübü Botafogo ile maddi konularda anlaşma sağlayamadı. Bu gelişme üzerine yönetimin büyük çoğunluğu transfer çalışmalarını yürüten isimleri suçladı.

Ronaldinho’dan sonra Lodeiro transferinde de kriz yaşanması nedeniyle tepkili olan siyah-beyazlı yöneticiler, transferi yürüten profesyonellere bu işi en kısa sürede bitirmeleri için talimat verdi. Lodeiro’nun bonservisinin yüzde 43.75’ini elinde tutan WDS isimli fonda, kalan yüzde 53.75’inin ise Botafogo’da olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların bu gelişme nedeniyle transferi rafa kaldırmayı gündemine aldığı bildirildi. Beşiktaş’ın önceki akşam Lodeiro’nun sözleşmesini imzalayarak Brezilya kulübüne gönderdiği ancak karşı taraftan yanıt gelmediği öğrenildi.

Botafogo yöneticisi Sidnei Loureiro, Lodeiro’ya ihtiyaçları olduğunu belirterek, Kartal’ın 8 milyon euro bonservis ödemesi halinde Lodeiro’yu alabileceğini de kaydetti.

Botafogo Başkanı Mauricio Asuncion ise Beşiktaş’ın yaptığı 5 aylık kiralama teklifini ciddiye almadıklarını ifade etti. Lodeiro için WDS fonu ile toplantı yaptıklarını da belirten Asuncion, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşebileceklerini sözlerine ekledi.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray'ın yeni rotası Burdisso!

Drogba 2 yıl daha G.Saray'da!

Haberin Devamı

Bruma ve Yiğit Gaziantepspor yolunda!

Galatasaray'ın yeni rotası Burdisso!

G.Saray bir yandan yabancı kontenjanında yer açmaya çalışırken bir yandan da stoper arayışını sürdürüyor. Uzun süredir Cagliari'den Astori ve Sao Paulo'dan Rhodolfo için temaslarda bulunan Cimbom'da ibre Roma forması giyen Burdisso'ya döndü. 32 yaşındaki Arjantinli, G.Saray'ın ilk teklifini kabul etti ve beklemeye geçti.

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısında Galatasaray'ı 3-5-2 oynatmakta kararlı görünen teknik direktör Roberto Mancini, defans hattını güçlendirmenin planlarını yapıyor. Öncelikle üçlü savunmayı takım içinden oluşturmak isteyen ve Antalya kampı boyunca burada Chedjou, Semih, Dany, Ceyhun, Melo ve Hakan'ı deneyen İtalyan teknik adam, arzuladığı sonuca ulaşamadı. Özellikle defansın göbeğinde hem takımın liderliğini yapacak, hem savunmayı toparlayacak hem de oyunu geriden başlatacak bir isim isteyen Roberto Mancini, aradığını bulamayınca yönetimden bu özellikleri taşıyan bir transfer istedi.

Burdisso öne çıkan isim
Deneyimli çalıştırıcının yönetime, Cagliari'den Davide Astori, Sao Paulo'dan Luiz Rhodolfo ve Roma'da forma giyen Burdisso'nun isimlerini verdiği öğrenildi. Bu üç adayın da sarı-kırmızılı ekipten haber beklediği belirtilirken bunlar içinde gerek maliyeti, gerekse tecrübesi nedeniyle Burdisso öne çıkan isim oldu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki Arjantinli futbolcunun, transferinin resmi teklife baktığı ifade edildi. Öte yandan Alex Telles ve İzet Hajrovic'e henüz yer açamayan Galatasaray, kontenjan sıkıntısını derinden hissetmeye devam ediyor.

Telles ve Hajrovic beklemede
Bruma'yı Gaziantepspor'a kiralayarak kontenjanda 1 kişilik yer açan ve Mancini'nin ısrarı üzerine bunu alınacak stoper için kullanacak olan sarı-kırmızılı yönetim, Alex Telles ve İzet Hajrovic'e yer açmak için de Dany ile Riera'yı ikna etme çabasında. İkisinden biri gönderilirse ilk aday Telles olacak. Şayet her ikisi de giderse İzet Hajrovic de formayı giyecek.

Drogba 2 yıl daha G.Saray'da!

Brezilya takımlarından Botafogo'nun başkanı Mauricio Assumpcao, sürpriz bir açıklama yaparak Drogba'nın Galatasaray ile sözleşmesini 2 yıl uzattığını iddia etti

Devre arasında Fildişili yıldız ile görüştüklerini belirten Assumpcao, şöyle konuştu: Seedorf'un yerine bir oyuncu arıyorduk. 2013'ün son günlerinde Drogba ile görüşme imkanımız oldu. Onu Brezilya'ya getirmeyi düşündük. Drogba'nın da bu konuda pozitif tepkisini aldım. Ancak sonrasında Galatasaray ile 2 sezonluk, astronomik bir sözleşme imzaladı.

Rhodolfo harekatı başladı

Galatasaray'ın Mancini'nin ısrarla istediği Rhodolfo için 5 milyon euroluk teklifte bulunduğu, Sao Paulo'dan gelecek cevabın beklendiği belirtildi.

Alex Telles'i Türkiye'ye getiren Galatasaray'ın gözünü aynı takımdan Rhodolfo'ya çevirdiği bildirildi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre sarı kırmızılılar, oyuncu için kulübü Sao Paulo'ya teklifte bulundu. Mancini, savunmaya yapmayı düşündüğü takviye çerçevesinde bu ismi özellikle istediğini yönetime iletmişti.

Gremio'da kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki stoper için teklif edilen miktarın 5 milyon euro olduğu bildirildi. Galatasaray'ın bu transfer için alternatiflerinin de bulunduğu, River Plate forması giyen Eder Alvarez'in hedefteki bir diğer isim olduğu, Sao Paulo'dan gelecek yanıta göre hareket edileceği kaydedildi.

Bruma ve Yiğit Gaziantepspor yolunda!

Galatasaray Kulübü'nün, genç futbolcuları Yiğit Gökoğlan'ı Gaziantepspor'a bedelsiz olarak gönderirken Bruma'yı da kırmızı siyahlılara kiraladığı öğrenildi. Tokatspor maçında sakatlanan Bruma'nın maaşını Galatasaray öderken, bu transferle birlikte Galatasaray'da yabancı kontenjanı da açılmış oldu.

Edinilen bilgiye göre, açılan kontenjan ile de yeni transferlerden Alex Telles ile sözleşme imzalanacak.

Fenerbahçe transfer haberleri skorer

Fenerbahçe'de hedef Kampl

Serdar tamam, Yobo belirsiz

Caner’de sürpriz gelişme

Fenerbahçe'de hedef Kampl

Sloven yıldızın satış haklarını elinde bulunduran Michael Ruhnau, "F.Bahçe ile Kampl transferini konuşacaktık ancak şu an beklemedeyiz" dedi. West Ham'ın istediği Meireles satılırsa, Kampl sarı-lacivertli formayı giyebilir

Yargıtay'ın şike kararlarını onamasıyla şoka giren Fenerbahçe'de, kara bulutları dağıtacak çok sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir peşinden koştuğu Salzburg'un orta sahadaki süper yeteneği Kevin Kampl, her an sarı-lacivertli formayı giyebilir.

Eurosport'a konuştu
İstanbul' da bulunan Sloven yıldızın menajeri Michael Ruhnau, eurosport.com'a gelişmeler hakkında flaş açıklamalar yaptı. Ruhnau, "Kampl'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile görüşecektik, ancak şu an Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumdan dolayı bu görüşme gerçekleşemedi. Beklemedeyiz" dedi.

West Ham çok ciddi
Ancak bu durum transferin olumsuz sonuçlandığı anlamına gelmiyor. Ruhnau'nun görüşmelere başlamak için Fener'den işaret beklediği, tarafların her an masaya oturabileceği öğrenildi. Sızan bilgilere göre; Meireles satılırsa, Fenerbahçeli yöneticiler Kampl için hemen harekete geçek. Bu konuda çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sky Sports'tan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, West Ham'ın Meireles'in menajeriyle geçen çarşamba günü temas kurduğunu, Portekizli oyuncunun teklife olumlu yaklaştığını, Fenerbahçe'nin de Raul Meireles'i satmaya sıcak bakabileceğini vurguladı.

Ada basını doğruladı
İngiliz Daily Mail gazetesi de West Ham kulübünün Raul Meireles için harekete geçtiğini okuyucularıyla paylaştı.

MANCiNi DE iSTEDi
F.Bahçe ile görüşmeler yapmak üzere İstanbul'a gelen Kevin Kampl'ın menajeri Michael Ruhnau, Galatasaray'ın da 23 yaşındaki Sloven 10 numaranın peşinde olduğunu söyledi. Ruhnau, "Kampl için transfer döneminin başında Galatasaray oyuncuma teklif yaptı. Mancini, Kampl'ı istedi ancak onlar da yabancı sınırına takıldılar" diyerek ortalığı kızıştırdı.

Serdar tamam, Yobo belirsiz

Fenerbahçe ile yollarını ayırması beklenen Serdar Kesimal, Bursaspor yolunda. Deneyimli oyuncu yeşil-beyazlıların teklifine sıcak bakıyor kulüplerin görüşmesi sürüyor. Fenerbahçe'de Yobo'nun takımdaki geleceği de belirsizliğini koruyor.

Başta Medical Park Antalyaspor olmak üzere birçok takımla görüşen Serdar, yeşil-beyazlıların teklifine sıcak bakıyor.

Teknik direktör Cristoph Daum'un ısrarla istediği deneyimli oyuncu için iki kulübün görüşmeleri sürüyor.
Kulüplerin bonservis konusunda anlaşma sağlaması halinde, Serdal Kesimal'ın gelecek hafta Bursa’ya giderek yeşil beyazlılarla sözleşme imzalaması bekleniyor.

YOBO ÇIKMAZI

Dünya kupasında forma giyebilmek için düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini sık sık dile getiren Joseph Yobo'nun durumu ise çıkmaza girdi.

Yıllık ücreti yüksek olan Yobo'nun hazırlık maçlarındaki performansı da kötü olunca talipleri bir anda azaldı.

Eşinin İstanbul'da üniversite eğitimi alması sebebiyle Türkiye'de bir takımda forma giymek isteyen deneyimli oyuncunun en büyük talibi, Medical Park Antalyaspor'du. Ancak Antalyaspor'un da devreden çekilmesi ile Yobo'nun geleceği soru işaretine dönüştü.

Sarı lacivertli ekiple sözleşmesi süren Michael Kadlec'le ise Bundesliga ekipleri ilgiliendiyor. Ancak şu ana kadar Fenerbahçe'ye net bir teklif gelmiş değil.

Teknik direktör Ersun Yanal da kamptaki performansından memnun olduğu Kadlec'i uzun lig maratonunu düşünerek takımda tutmayı planlıyor.

Caner’de sürpriz gelişme

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Caner Erkin için ilginç bir iddia geldi. İtalyan ekibi Roma’nın 25 yaşındaki futbolcuyla anlaşma zemini oluşturduğu ve transferde favori gözüktüğü ifade edildi.

Tuttomercatoweb sitesinde yer alan habere göre Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin’in Roma ile anlaşabileceği ve Serie A takımının transfer konusunda favori olduğu kaydedildi. İngiliz ekip Liverpool’un da ilgilendiği 25 yaşındaki oyuncu konusunda Roma’nın önde olduğu belirtildi.

Caner Erkin’in henüz transfer konusunda bir kulüp ismi söylemediği fakat Roma’nın anlaşma konusunda avantajlı konumda olduğu vurgulandı. Liverpool menajeri Brendan Rodgers’ın da önümüzdeki sezon için Caner’i kadrosunda istediği ancak İtalyan ekibi karşısında geri planda kaldıkları kaydedildi.