Kayserispor Süper Lig'de görülmemiş olay!

Süper Lig'de görülmemiş olay!

14.09.2015 - 22:22 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Kayserispor-Trabzonspor maçında çok ilginç anlar yaşandı.

Süper Ligde görülmemiş olay

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Kayserispor-Trabzonspor maçının ikinci yarısında sahalarda belki de daha önce görülmemiş bir pozisyon yaşandı.

Haberin Devamı

Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 59. dakikasında Kayserispor yarı sahasının sağ kanadından taç atışı kullanıldı. Kayserisporlu Marko Simic, üzerine gelen topu önce diziyle havalandırıp sonra da kafasıyla kalecisi Hakan Arıkan'a gönderdi. Hakan da topu eliyle tutunca, hakem Hüseyin Göçek geri pas kararı nedeniyle endirekt serbest vuruşu işaret etti.

Bu tartışma yaratan kararın ardından özellikle Kayserisporlu futbolcular ve saha kenarındaki teknik heyet hakem Hüseyin Göçek'e yoğun şekilde itiraz ederken, Marko Simic'in diziyle havalandırarak kafasıyla verdiği pas, kural gereği geri pas sayıldı ve hakem kararını değiştirmedi.

Ancak ilginç pozisyon bu kadarla da sınırlı kalmadı. Hakemin endirekt serbest vuruş kararı sonrası topu yere koyan Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin, Kayserisporlu futbolcuların önünden çekilmesini istedi. Erkan, bu vuruşu topu yavaşça Kayserispor kalecisi Hakan Arıkan'a yuvarlayarak kullanırken, hem tüm stattan alkış aldı, hem de sahalarda belki de daha önce görülmemiş bir Fair-Play'e imza attı.

Yazarlar