Beşiktaş Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde!

Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde!

02.03.2024 - 11:44 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda Galatasaray’ı 3 Mart Pazar akşamı saat 19.00’da konuk edecek. Dev derbinin heyecanı, her zaman olduğu gibi gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak.

Süper Ligde gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray, 3 Mart Pazar akşamı saat 19.00’da dev randevuda karşı karşıya geliyor. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri Tüpraş Stadyumu’nda yapacakları canlı yayınlarla, ezeli rekabetin nabzını tutacak. Derbi, beIN SPORTS ekranlarında 4K olarak seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

beIN SÜPER LİG, Stadyumdan Canlı
beIN SÜPER LİG programı, derbi akşamı saat 17.00’dan itibaren stadyumdan canlı olarak ekranlara gelecek. Panoramik stüdyoda Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde Ali Gültiken ve Emre Aşık, maç önü, devre arası ve maç sonrasında derbiyi tüm boyutları ile masaya yatıracak. Seyhan Şaşko ile Mustafa Doğan ve Uğur Meleke de saha kenarından canlı yayınlarla dev randevunun nabzını tutacak. beIN SÜPER LİG’in hemen ardından ise 23.30’da başlayacak TRIO programında Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban tartışmalı pozisyonları değerlendirecek.

Gün boyunca takımların tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarından tutulacak. Röportajlar, takımların son durumları ve ayrıntılı istatistik bilgileri gün boyu beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Derbiye Özel İçerikler
Ayrıca derbiye özel programlar da maç günü beIN SPORTS ekranlarında olacak. Bir Derbi Günü programında, Can Karadeniz dev mücadele öncesi taraftarların nabzını tutacak. Arşiv Süper Lig programında ise iki takım arasında 2000’li yıllardan günümüze atılan tüm goller seyirci ile buluşacak. “Ezeli Rekabette En Güzel 10 Beşiktaş Golü” ve “Ezeli Rekabette En Güzel 10 Galatasaray Golü” de derbiye özel içeriklerden olacak. Ayrıca beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ortak yayınıyla saat 14.00’da Lig Merkezi programı Zeynep Özdemir’in sunumu, Tunç Kayacı ve Olcay Çakır’ın derbiye özel yorumlarıyla ekranda olacak.

24 Stadyum Kamerası ve 100 Kişilik Prodüksiyon Ekibi
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin heyecanı, 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile futbolseverlere aktarılacak. Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekip ile dev derbinin her dakikası kesintisiz bir şekilde ekranlara gelecek. Derbi ayrıca Digiturk'ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.

Yazarlar