Milli Takım Sürpriz gelişme! Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu

Sürpriz gelişme! Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu

14.11.2023 - 14:58 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı takımdaki görevinden ayrılan 37 yaşındaki teknik adamın Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe'ye yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Burak Yılmaz'ın yeni görevi netlik kazandı.

Sürpriz gelişme Beşiktaştan ayrılan Burak Yılmazın yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ta Antalyaspor ve Bodo Glimt yenilgilerinin ardından taraftarın tepki gösterdiği Burak Yılmaz yönetimle görüşüp görevini bırakmıştı. 

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Burak Yılmaz'a Emekleri İçin Teşekkür Ederiz. 10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanılmıştı.

Sürpriz gelişme Beşiktaştan ayrılan Burak Yılmazın yeni adresi belli oldu

6 MAÇTA SADECE 2 GALİBİYET

Burak Yılmaz ilk maçında Galatasaray'a deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup oldu. Genç teknik adam siyah beyazlılarla çıktığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. 38 yaşındaki teknik adam sosyal medya hesabından daha önce Beşiktaş ile ilgiyi yaptığı paylaşımları silmişti.

MİLLİYET'E GÜNDEMİ SARSAN AÇIKLAMALAR YAPTI

Haberin Devamı

37 yaşındaki futbol adamı, Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe'ye açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Şu anda A antrenörlük lisansım var. Önümüzdeki yıl da UEFA Pro Lisans’ı alacağım. Şimdi dinleniyor ve futbolun teorik yönlerini okuyarak bazı analizler yapıyorum. Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Sürpriz gelişme Beşiktaştan ayrılan Burak Yılmazın yeni adresi belli oldu

HAMİT ALTINTOP'LA GÖRÜŞTÜ

Fanatik'te yer alan habere göre; Burak Yılmaz, Milli Takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ile bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin ardından Yılmaz'ın Milli Takım teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcısı olacağı öğrenildi.

 

Yazarlar