Dünyadan Futbol Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Barcelona'nın yıldızına teklif sunuldu

Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Barcelona'nın yıldızına teklif sunuldu

25.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fabinho, N'Golo Kante ve Karim Benzema gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Al Ittihad'ın yeni hedefinin Barcelona'nın 31 yaşındaki yıldızı olduğu öne sürüldü.

Suudi Arabistandan çılgın hamle Barcelonanın yıldızına teklif sunuldu

Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Fabinho, Karim Benzema ve N'Golo Kante gibi yıldızları takımda bulunduran Al Ittihad'ın yeni hedefinin Barcelona'nın yıldızı olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Relevo'nun haberine göre; Suudi Arabistan'da gelecek sezon şampiyon olmayı hedefleyen Al Ittihad, Barcelona forması giyen Marc Andre ter Stegen için harekete geçti. Al Ittihad'ın 31 yaşındaki file bekçisini renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

Suudi Arabistan temsilcisinin, Alman kaleciye teklifini sunduğu vurgulandı. Al Ittihad'ın Marc Andre ter Stegen'e sunduğu teklifin mali ayrıntıları haberde yer almadı.

Xavi Hernandez'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Marc Andre ter Stegen bu sezon Barcelona'da 21 maça çıktı. Alman eldiven bu müsabakaların 9'unda kalesini gole kapattı.

31 yaşındaki file bekçisinin Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Marc Andre ter Stegen'in güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

Haberin Devamı

Borussia Mönchengladbach altyapısında yetişen Marc Andre ter Stegen, 2014-2015 sezonu başında 12 milyon euro karşılığında Barcelona'ya imza attı. Marc Andre ter Stegen, Almanya Milli Takımı'nda 38 maçta şans buldu.