Skorer Tahkim, 'Beşiktaş' dedi

Tahkim, 'Beşiktaş' dedi

02.10.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tahkim, 'Beşiktaş' dedi

Tahkim, Beşiktaş dedi

       Beşiktaş'ın İnönü ile ilgili yaptığı itirazı görüşen Tahkim Kurulu, İstanbulspor'un maçlarını bu stadda oynayacağına, ancak Siyah - Beyazlı kulübün istediği bedelin ödenmesi gerektiğine karar verdi. Bu arada Siyah - Beyazlılar, Çilekli Tesisleri'ne kurulan dev ekrandan S.Trnava maçını izlerken, turu geç saatlere kadar eğlenerek kutladılar
       FUTBOL Federasyonu Tahkim Kurulu, dün akşam yaptığı toplantıda Beşiktaş Kulübü'nün İnönü Stadı ile ilgili yaptığı itirazı görüştü. Kurul, toplantı sonucunda İstanbulspor'un maçlarını İnönü'de oynayacağına, ancak Beşiktaş'ın istediği bedeli ödemesi gerektiğine karar verdi.
       Beşiktaş Başkanı Süleyman Seba, karşılaşma sonrası Slovakya'yı arayarak, teknik heyeti ve futbolcuları kutladı.Seba, "Elde ettiğiniz başarıyla hepimizi sevince boğdunuz. Başarılarınızın devamını bekliyoruz" dedi.
       Siyah - Beyazlı futbolcular ise Spartak Trnava'nın sert oyunundan yakındılar ve "Kasıtlı sertliklerine hakem göz yumdu. Ancak turu geçtik" diye konuştular.
       Kaptan Şifo Mehmet, "İlk maçta elde ettiğimiz 3 - 0'lık skor bizi rehavete itti. Bu galibiyetin avantajını korumaya çalıştık. 2 - 1'lik yenilgi hakkımız değildi. Ama turu geçtiğimiz için sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.
       Beşiktaş'ın Spartak Trnava'ya 2 - 1 yenilmesine rağmen turu geçmesi taraftarlarca dansözlü bir şekilde kutlandı.
       Grup Siyah - Beyaz tarafından düzenlenen Çilekli Tesisleri'ndeki özel gecede karşılaşma dev ekrandan izlendi. Daha sonra da çılgınca eğlenildi. Maçı yöneticilerden Recep Yazıcı, Fahrettin Curoğlu ve Hasan Arat da Grup Siyah - Beyaz'la birlikte izledi. Grup üyelerinden Hüseyin Mican, Güven Kulabaş, Yalçın Kaya Yılmaz daha değişik aktevitelerle taraftarlara sürprizler hazırladıklarını söylediler.