1.Lig Tahsin Türkmen: "3 veya 4 oyuncu alacağız"

Tahsin Türkmen: "3 veya 4 oyuncu alacağız"

13.06.2014 - 15:32 | Son Güncellenme:

Orduspor'da kulüp başkan yardımcısı Tahsin Türkmen, transfer listelerinde yer alan 7 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını, 3 veya 4 oyuncu daha transfer ederek yeni sezona girmeyi planladıklarını söyledi.

Tahsin Türkmen: 3 veya 4 oyuncu alacağız

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkan yardımcısı Tahsin Türkmen, transfer listelerinde yer alan 7 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını, 3 veya 4 oyuncu daha transfer ederek yeni sezona girmeyi planladıklarını söyledi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının herkesin gurur duyacağı bir Orduspor takımı oluşturmak olduğunu söyledi.

Transferde titiz ve planlı çalıştıklarına değinen Türkmen, şöyle konuştu: "Bizim kulüp olarak zaten transfer listemiz hazırdı. Yani lig bitmeden hem Süper Lig'e hem de PTT 1. Lig'e göre planlamalar yapmıştık. Süper Lig nasip olmayınca daha önce takip ettiğimiz ve bildiğimiz oyuncularla anlaşmaya vararak transfere hızlı bir giriş yaptık. Çünkü her ihtimale göre A ve B planlarımız hazırdı. Dolayısıyla transfer listemizde yer alan 7 oyuncuyu kadromuza kattık. Geriye kalan süreçte 3 veya 4 oyuncu daha transfer ederek yeni sezona girmeyi planlıyoruz" Karadeniz ekibi, 10 Haziran'da başlayan transfer döneminden bu yana Dennis Ter Haar, Valery Fomichev, Gökhan Meral, Cem Atmaca, Yasin Ozan,Yusuf Kurtuluş ve Serdar Deniz'i renklerine bağladı.