Beşiktaş Talisca gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a bir iyi, bir de kötü haber

Talisca gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a bir iyi, bir de kötü haber

07.12.2023 - 10:14 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan Beşiktaş'ta gözler Anderson Talisca'ya çevrilmişti. Yıldız futbolcunun durumu hakkında gerçekler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Talisca gerçekleri ortaya çıktı Beşiktaşa bir iyi, bir de kötü haber

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş bir yandan da Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başlamış durumda.

Haberin Devamı

Transfer dönemi için siyah-beyazlı ekibin gündemine eski yıldızı Anderson Talisca gelmişti. Al Nassr forması giyen yıldız isim için gerçekler ortaya çıktı.

İŞTE TALISCA GERÇEĞİ

Fanatik'te yer alan habere göre Anderson Talisca'nın Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ligde lider Al Hilal'in yedi puan gerisinde kalan Suud ekibinin, devre arasında Anderson Talisca'yı göndermesinin çok düşük ihtimal olduğu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'A BİR DE İYİ HABER

Al Nassr'ın sezon sonu için ise fikri değişebilir. Devre arasında takımı bozabilecek bir ayrılığa izin vermeyecek olan Suud ekibi, sezon sonunda gelecek tekliflere göre Anderson Talisca'nın satışına onay verebilir.

Haberin Devamı

HARİKA BİR SEZON GEÇİRİYOR

Bu sezon Al Nassr formasıyla tüm kulvarlarda 17 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu, 17 kez gol sevinci yaşarken iki kez de asist yapma başarısı gösterdi.