Beşiktaş Talisca için 30 milyon euro verecekler

Talisca için 30 milyon euro verecekler

26.08.2018 - 14:53 | Son Güncellenme:

Çin’deki müthiş performansının ardından Guangzhou Evergrande, Talisca’nın bonservisini almaya karar verdi. Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonunun 30 milyon euro olduğu öğrenildi.

Talisca için 30 milyon euro verecekler

Skorer Dış Haberler - Beşiktaş'ta geçirdiği kiralık iki sezonun ardından Çin'in Guangzhou Evergrande takımına transfer olan Anderson Talisca, muhteşem performansını sürdürüyor. Shandong Luneng karşısında rakip filelere 2 gol atan ve 4-1'lik galibiyette başrolü oynayan Brezilyalı oyuncu ligdeki gol sayısını 11'e yükseltti. 8 maçta 11 gol atan Talisca'nın 4 de asisti bulunuyor.

Haberin Devamı

Guangzhou Evergrande müthiş performansının ardından Brezilyalı oyuncunun bonservisini almaya karar verdi. Ancak bunun için ciddi bir miktarı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

Çin ekibine satın alma opsiyonuyla kiralanan futbolcu için sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun 30 milyon euro olduğu öğrenildi. Evergrande yöneticilerinin konuyla ile ilgili niyetlerini futbolcuya bildirdikleri, Talisca’nın da kalmaya sıcak baktığı belirtildi.