Futbol TamSaha'nın 98. sayısı yine dopdolu!

TamSaha'nın 98. sayısı yine dopdolu!

03.12.2012 - 13:34 | Son Güncellenme:

Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları, röportaj ve dosyalarla ele alan TamSaha Dergisi'nin 98. sayısı da dopdolu.

TamSahanın 98. sayısı yine dopdolu

KALU UCHE: "FUTBOL OYNAMAK İÇİN DOĞDUM..."

Haberin Devamı

İspanya'da Almeira formasıyla uzun seneler geçirip adını dünyaya duyurduktan sonra bu sezon başında yeni bir oluşum içindeki Kasımpaşa'nın yolunu tuttu ve ülkemize gelmiş birçok Nijeryalı oyuncu gibi daha şimdiden başarıyı yakaladı. Futbol için doğduğunu ve Hugo Sanchez'in üzerinde çok emeği olduğunu söyleyen başarılı santrfor, Kasımpaşa ve ondan önceki kariyer maceralarını TamSaha'ya anlattı.

İSMAİL AİSSATİ: "10 NUMARA HOCAYLA ÇALIŞMAK BÜYÜK ŞANS..:"

Hollanda'da PSV ve Ajax gibi iki dev kulüpte oynadı. Bir dönem Hollanda Ümit Millî Takımı'nın formasını giyse de yüreğinin sesini dinleyip Fas Millî Takımı'nı tercih etti. Medical Park Antalyaspor'un bu sezon yaptığı çıkışta büyük payı var. 10 numara pozisyonunda oynamanın performansını artırdığını, oyunculuğu döneminde aynı bölgede görev yapan Mehmet Özdilek'le çalışmanın ise kendi açısından büyük bir şans olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

BERTUL KOCABAŞ: "BEN FUTBOLA AŞIĞIM..."

Futbolcu olacağı daha 3 yaşında belli olanlardan birisi o. Evde oynadığı topla ortalığı kırıp dökmeye başlayınca ailesi tarafından bir kulübe yazdırıldı. Almanya'da başlayan futbol kariyerinde Borussia Dortmund ve Hamburg gibi iki büyük kulübün altyapı izleri bulunuyor. Sezon başında baba memleketinin takımı Kardemir Karabükspor'a transfer oldu ve kaliteli kumaşıyla kısa sürede Ümit Millî Takım oyunculuğuna terfi etti. Karşımızda, futbolu kramponlarıyla uyuyacak kadar çok seven genç bir golcü var.

BİLGESU AYDIN: "YOLUMU ANNEM AÇTI..."

U19 Kadınlar Millî Takımı'nın başarılı kalecisi, annesinin kolundan tutup Bucaspor'a götürmesiyle futbola başlamış. Çok kısa bir sürede Millî Takımlara yükselmenin, bu sayede üniversiteye girmenin gururunu yaşıyor ve futbola heves eden kızlara "Hayalleriniz peşinden yürüyün" tavsiyesinde bulunuyor.

CRİSTİANO RONALDO: "SAHADAKİ ADAM BEN DEĞİLİM!"

O dünyanın en iyi iki oyuncusundan biri olarak kabul ediliyor ve her daim Messi ile kıyaslanıyor. Ancak futbol yetenekleri bir yana Messi tevazuu ve sıcakkanlılığı ile hep onun önünde gösteriliyor. Real Madrid'in Portekizli yıldızı, France Football'a verdiği röportajda bu konularla ilgili sorulara cevap veriyor, kişiliğini ve hedeflerini anlatıyor.