Skorer Tanju şov yaptı

Tanju şov yaptı

01.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avusturya kampı öncesi hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapan Beşiktaş dün sabahki antrenmanda çift kale maç yaptı.

Tanju şov yaptı

İdmana hafif ağrıları olan Mustafa Pektemek katılmadı. İzinli olan futbolcuların da yer aldığı antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra yarım sahada dörtlü turnuva oynadılar. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular çift kale maç yaptı. Yeni transfer Tanju Kayhan güne damgasını vuran isimdi. Genç oyuncu kısa zamanlı çift kale maçlarda sol kanatta göz doldurdu. Tanju sergilediği performansın yanında 5 gol atarak da teknik heyeti memnun etti. Akşam antrenmana ise izinli olan oyuncularla dinlendirilen Mustafa Pektemek katılmazken kadroda düşünülmeyen Ferrari ve Fink takımdan ayrı çalıştı.



Tesis zirvesi
100 dönümlük arazi üzerine tesis yapmak için geçtiğimiz günlerde Bolu'ya giden Beşiktaş Yönetimi, dün BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Bolu heyetini ağırladı.
Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu'nun yanı sıra yöneticilerden Mete Düren, Orhan Saka ve Cengiz Zülfikaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri Erdal Gören, Ervani Alemdar, Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Bolu Otelciler Birliği Başkanı Mehmet İnceayan, TSYD Bolu Temsilcisi Mustafa Özkan, İşadamı Levent Aktaş ve İsmail Kavarna ile yakından ilgilendi. Bolu'da yapılması planlanan tesis ile ilgili tapu ve kadastro bilgilerinin verildiği ziyarette gerekli resmi işlemlerin başladığı bilgisi de verildi.


Kombine kart satışı başlıyor
Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Türkiye'de mücadele edecek olan Beşiktaş, kombine kart satışlarına 4 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Fiyapı İnönü Stadı'ndaki 2 nolu Kartal Yuvası'nda satışa çıkartılacak olan kombine kart fiyatlarının 700 ila 8.250 lira arasında değişen rakamlarda olacağı açıklandı. Kart satışlarının Kartal Yuvası'nın yanı sıra 0 216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center'dan da yapılabileceği belirtildi.

Yazarlar