Trabzonspor Taraftarını sosyal medyadan takip ediyor !

Taraftarını sosyal medyadan takip ediyor !

21.08.2013 - 19:27 | Son Güncellenme:

Kukesi’nin başkanı Gijci, “Taraftarımız Trabzon maçı için özel hazırlıklar yapıyor. Çalışmalarını sosyal medyadan takip ediyorum” dedi

Taraftarını sosyal medyadan takip ediyor

ONUR DİNÇER - SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Arnavutluk deplasmanında bugün Kukesi ile karşılaşacak olan Trabzonspor,karşılaşmaya güvenli bir ortamda çıkacak. Qemal Stafa Stadı’ nda oynanacak olan mücadele öncesi kulüp başkanı taraftarlara yönelik açıklamalarda bulundu.

Başkan Stafet Gijci maçlarını her zaman oynadıkları stattan farklı bir stat oynayacaklarını ancak bu durumun takımın durumunu etkileyeceğini düşünmediğini söyledi.

Taraftardan bu karşılaşma için özel şovlar gerçekleştireceğini belirtin Gijci , “Ben de taraftarımızın gerçekleştireceği etkinlikleri sosyal medyadan öğrendim. Ancak rakibimize karşı taşkınlık yapmamalarını rica ediyorum. Meşale yakmamalarını, sahaya yabancı madde atmamalarını istiyorum. Ayrıca geçmişte sahaya kimsenin girmemesini istiyorum. Bu durum bize pahalıya patlayabilir. Trabzon delegasyonu için 85 adet ücretsiz bilet ayırdık. Arnavutluk ve Kosova’dan Türklere destek için tribüne gelecek taraftarlar olacak. Kendilerini en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz” dedi.

Yazarlar