Dünyadan Futbol Taraftarlar tesisleri bastı! 'Vitor Pereira sadece para için burada'

Taraftarlar tesisleri bastı! 'Vitor Pereira sadece para için burada'

10.03.2023 - 18:36 | Son Güncellenme:

Brezilya'da tarihi başarılara imza atan Flamengo'da Vitor Pereira döneminde büyük bir çöküşe geçildi. Flamengo'da taraftarlar tesisleri bastı ve Vitor Pereira'ya yönelik tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlar tesisleri bastı Vitor Pereira sadece para için burada

Vitor Pereira yönetimindeki Flamengo'da alınan kötü sonuçlar taraftarların tepkisini çekti. Brezilya Serie A ekibinin taraftarları, Vitor Pereira'yı ve futbolcuları eleştirdi.

Haberin Devamı

Flamengo'nun tesislerini basan taraftarlar, Vitor Pereira için tezahüratlarda bulundu. Öte yandan Flamengo için adaylar arasında Jorge Jesus'un da yer aldığı iddia edildi.

Vitor Pereira yönetimindeki Flamengo başarısız sonuçlara üst üste imza attı. Flamengo, Brezilya'da son 1 ay içinde 4 kupa kaybetti. Brezilya Süper Kupası, Kulüpler Dünya Kupası, Sudamericana ve Taça Guanabara'da kaybeden taraf Flamengo oldu.

Taraftarlar tesisleri bastı Vitor Pereira sadece para için burada

BAŞKAN SÖZLEŞMESİNİ FESHETMEYE SICAK DEĞİL

Flamengo Başkanı Rodolfo Landim'in Vitor Pereira'nın sözleşmesini feshetmeye sıcak bakmadığı iddia edildi. Brezilya basınında yer alan haberde; Vitor Pereira'nın kupa finallerinde gösterdiği başarısız tablonun kulübü mali yönden olumsuz etkilediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Flamengo ile Aralık 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Vitor Pereira'nın sözleşme fesih bedeli netlik kazandı. Brezilya basınındaki habere göre; Flamengo'nun Vitor Pereira'nın sözleşemesini feshetmesi halinde 4 milyon 500 bin euro ödemesi gerektiği kaydedildi.

DOMENEC TORRENT'E BENZETİLMİŞTİ

Brezilya'da yayın yapan UOL da Vitor Pereira'nın performansına sert eleştiriler getirmişti. Yazarlardan Paulo Vinicius Coelho, Flamengo'yu analiz ederken bir dönem Flamengo'yu çalıştıran Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent'e de değinmişti.

Taraftarlar tesisleri bastı Vitor Pereira sadece para için burada

Coelho köşesinde; "Vitor Pereira'nın Flamengo'su yüzde 25 kaybetme oranına sahip. Bu sadece Domenec Torrent dönemindeki yüzde 26'dan sonra en kötü oran" ifadelerine yer vermişti. Bir başka yazar Renato Maurício Prado ise, "Şimdiye kadar çok sefer yazdım. Flamengo'nun sezona felaket bir başlangıç yapmasının sebebi aciz futbol departmanıdır" diye eklemişti.

UÇAĞI KAÇIRMIŞTI

Flamengo, tamamen yedeklerden oluşan bir takımla Botafogo ile karşı karşıya gelmişti. Brezilya basınında yer alan habere göre Flamengo'nun teknik direktörü Vitor Pereira, bu maçta uçağı kaçırdığı için takımının yanında olamamış ve bu görevi yardımcısı Rui Quinta yapmıştı. Pereira'nın uçağı kaçırmasının nedeninin Rio'da bir karnaval kutlaması olmasından kaynaklandığı vurgulanmıştı.

Haberin Devamı

Taraftarlar tesisleri bastı Vitor Pereira sadece para için burada

TARAFTARLAR TESİSLERİ BASTI

Flamengo'da üst üste gelen kötü sonuçların ardından taraftarlar tesislerin önünde toplandı. Flamengo taraftarları, yaşanan olumsuz tablonun ardından tepki çeken Vitor Pereira için taraftarlar protestolarda bulundu. Flamengo taraftarları, tesislerin önünde şu tezahüratları yaptı: "Vítor Pereira patlamış mısır adamı, sadece para için Flamengo'da!"

PUAN ORTALAMASI 1.60

54 yaşındaki teknik direktör bu sezon Flamengo'nun başında 15 maçta sahaya çıktı. Kırmızı-siyahlılar bu mücadelelerde rakiplerini 7 kez mağlup etme başarısı gösterdi. Vitor Pereira'nın öğrencileri 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Vitor Pereira bu süreçte 1.60 puan ortalaması yakaladı.

Taraftarlar tesisleri bastı Vitor Pereira sadece para için burada

ÇOK SAYIDA TAKIMDA ÇALIŞTI

Teknik direktörlük kariyerine Sanjoanense'de başlayan Vitor Pereira daha sonra; Espinho, Santa Clara, Porto, Al Ahli, Olimpiakos, Fenerbahçe, 1860 Münih, SH SIPG ve Corintihans'ı çalıştırdı.