Trabzonspor ‘Taşkınlık istemiyoruz’

‘Taşkınlık istemiyoruz’

08.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Fenerbahçe maçı öncesi tribünleri uyardı, “Taraftarımız şunu unutmasın; maçın durduğu her an rakibimizin lehinedir. Sahaya yansıyacak en ufak taşkınlıkta hakemler zaten hiçbir fırsat tepmeyecektir. Oyuna gelmeyelim” dedi

‘Taşkınlık istemiyoruz’

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Fenerbahçe maçı öncesi bilinçli oyunlar yapıldığını ve bu oyunlara gelmemek gerektiğini söyledi.
Fenerbahçe maçına ilişkin basın mensuplarının sorularını cevaplayan Aslan, Trabzon’da maç öncesi olağanüstü bir hava varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını belirterek, “1996 yılında benzer şeyler yaşanmıştı. Kuru gürültüler çıkartılıp şehrimiz baskı altına alınmış, taraftarlarımızın motivasyonu bozulmuş, bu futbolcularımıza yansımıştı. Bu eskiden beri bilinçli yaratılan bir hava bence” dedi.
Trabzon’un Türkiye’nin en güvenilir şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Aslan, “Dolayısıyla tehlike söz konusu değildir” diye konuştu.
Taraftarlardan sahaya en küçük yabancı cisim bile atmamalarını istediklerini vurgulayan Aslan, şöyle devam etti:
“Yalnızca takımlarını desteklesinler. Rakip futbolcular daha önce olduğu gibi ortamı gererek, oyunu durdurup bundan rant elde etmek isteyebileceklerdir. Geçen yıl bunu iyi yaptılar. En ufak taşkınlığa hakemler de fırsat vermeyecektir. O yüzden taşkınlık istemiyoruz.”