Tenis TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul'da heyecan yarılandı

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul'da heyecan yarılandı

23.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul çeyrek final maçlarının ardından yarı finallerde Potapova ile Putintseva; Cirstea ile de Kudermetova eşleşti.

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbulda heyecan yarılandı

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da dün teklerde çeyrek final heyecanı yaşandı. Günün ilk maçında Kazak Yulia Putintseva, altı numaralı seribaşı olan Ajla Tomljanovic’i 2-1 mağlup etti. İlk seti 7-5 kaybeden Putintseva, sonraki iki seti 6-2 ve 6-4’lük skorlarla önde tamamlayarak karşılaşmayı kazandı.

İkinci çeyrek final mücadelesinde Rus Anastasia Potapova, İspanyol Sara Sorribes Tormo’yu yendi. Rakibine 6-2’lik iki setle üstün gelen 21 yaşındaki Potapova, yarı finalde Putintseva’nın rakibi oldu. Bir diğer eşleşmenin galibi ise, turnuvanın son şampiyonu Sorana Cirstea’ydı. Avusturyalı Julia Grabher karşısında 7-5, 6-1’lik skorlarla galip gelen Rumen raket, yarı finale uzandı.

Günün son buluşması Veronika Kudermetova ile Macar Anna Bondar arasında gerçekleşti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın iki seti de tie-break’e gitti, Rus Kudermetova 7-6’lık skorlarla kazandı, yarı finalde Cirstea’nın rakibi oldu. Turnuvada heyecan bugün oynanacak yarı final karşılaşmalarıyla devam edecek.

Haberin Devamı

Iniesta’nın Barça formasıyla son golü

Yazarlar