Eurocup Ted eve bıraktı

Ted eve bıraktı

06.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aykon TED Kolejliler, Ukrayna’da yaşanan olaylar nedeniyle İstanbul’da oynanan Eurocup mücadelesinde Khimik’e dört sayıyla mağlup oldu. Rövanşı haftaya Ankara’da seyircisiyle oynayacak olan temsilcimiz, 5 farklı galibiyet alırsa çeyrek finale yükselecek

Ted eve bıraktı

ÜMiT AVCI

Haberin Devamı

Eurocup’ta son 16 mücadelesinde Ukrayna’nın Khimik takımıyla karşılaşan Aykon TED Kolejliler, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibine 75-71 yenildi.
Yaşanan olaylar nedeniyle Ukrayna’da oynanması gereken karşılaşmaya İstanbul ev sahipliği yaparken, maça temsilcimiz çok iyi başladı. Valters ve Rasic ile art arda üçlükler bulan TED, farkı 10 sayıya kadar çıkardığı ilk periyodu 23-15 üstün kapadı.
Golubovic’in 2 faule ulaşarak kenara gelmesinin ardından boyalı alandan skor üretmekte zorlanan ve dış atışlardaki yüzdenin de düşmesiyle farkı koruyamayan TED, devreyi 39-38 galip kapadı.
İkinci yarıya 9-0 ile başlayan Khimik, ilk basketini 3 dakikada bulan temsilcimiz karşısında Travis ile art arda sayılar bulmayı sürdürdü, son çeyreğe 59-52 üstün girdi.
TED’in çabası yetmedi
Bu bölümde Golubovic’i boyalı alanda topla buluşturmaya başlayan TED, Tucker’ın da devreye girmesiyle rakibini yakalayıp, Valters ile öne de geçti. Ancak hakemlerin Golubovic’e çaldığı ilginç bir hücum faul sonrasında, pozisyonu üç sayılık basketle bitiren ve öne geçen Khimik, salondan 75-71 galip ayrılan taraf oldu.
Bu karşılaşmanın rövanşı, 12 Mart Çarşamba günü Ankara’da oynanacak ve temsilcimiz 5 farkla galip gelmesi durumunda adını çeyrek finale yazdıracak.

Haberin Devamı

Ted eve bıraktı