Trabzonspor ‘Tek eksiğim babam’

‘Tek eksiğim babam’

11.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un genç yıldızı Soner, 2006’da kaybettiği babasına verdiği sözü yerine getirip futbolcu olduğunu belirterek, “PAF takımıyla yurt dışı kampındayken babam vefat etti. İlk paramla cenazesini kaldırdık” diye konuştu

‘Tek eksiğim babam’

Soner Aydoğdu film gibi hikayesini Trabzonspor Dergisi’ne anlattı. Bordo-mavili kulübün sezon başında Gençlerbirliği’nden transfer ettiği genç futbolcu, hayatındaki tek eksiğinin 2006 yılında kaybettiği babası olduğunu dile getirdi.
Maddi sıkıntı yaşayan bir aileden geldiğini kaydeden Soner, “Babam futbol oynamamı, iyi noktalara gelmemi çok isterdi. Gençlerbirliği alt yapısına seçildim. Beş kardeşiz ve maddi açıdan zor dönemlerimiz oluyordu. Babam hem tıpta okuyan ablamın eğitim masrafını karşılamak hem de aileyi geçindirmek için dükkanını satarak arkadaşının yanında çalışmaya başladı. Gelinen noktada Trabzonspor gibi bir takımda oynuyorum ve para kazanıyorum. Hayatımda her şey yolunda. Tek eksik babam. Keşke babam bu günlerimi görseydi. Keşke onu rahat bir şekilde yaşatabilseydim” diye konuştu.
2006 yılında PAF takımda oynarken yurt dışına maça gittiklerini anlatan Soner, bu sırada çok sevdiği babasını kaybettiğini dile getirdi.

‘Anneme ev aldım’

Haberin Devamı

Başarılı futbolcu şöyle devam etti:
“Cebimde harçlığım olsun diye babam tüm imkanları zorlayarak bana 50 euro verdi. Sonra kulüpten 2 aylık maaş ve yurt dışı primi olan toplam 700 lira aldım. Amacım paranın tamamını babama getirmekti. Babama katkı sağlamak, eve para getirecek olmak bana büyük gurur yaşatıyordu. Ancak tam o anda acı haberi aldım. Babam hayatını kaybetmişti.
Hayallerim yıkıldı. Döndüğümde eve katkı sağlayacağını düşündüğüm parayı cenaze masraflarında kullandık. Sonrasında kazandığım ilk ciddi parayla anneme güzel bir ev aldım. Babam için gerçekleştiremediğim iyi bir hayatı anneme yaşatmaya çalışıyorum.”