Tenis Tenis efsanesi Boris Becker'den Novak Djokovic'e: İnsan değil

Tenis efsanesi Boris Becker'den Novak Djokovic'e: İnsan değil

15.09.2023 - 11:52 | Son Güncellenme:

Tenis efsanesi Boris Becker, yirmi dördüncü grand slami kazanarak tarih yazan Novak Djokovic hakkında çarpıcı açıklamalarda ve övgülerde bulundu.

Tenis efsanesi Boris Beckerden Novak Djokovice: İnsan değil

 

ABD Açık'ta şampiyon olarak yirmi dördüncü grand slam zaferini kazanan Novak Djokovic'e, tenis efsanesi Boris Becker'den büyük övgü geldi.

Haberin Devamı

BALKONDA AĞLADI

Novak Djokovic, dünya ikincisi olan Sırbistan Basketbol Milli Takımı'yla birlikte balkon kutlamasına katıldı. Belgrad'daki etkinlikte bir konuşma da yapan yıldız tenisçi, göz yaşlarını tutamayarak ağladı.

Tenis efsanesi Boris Beckerden Novak Djokovice: İnsan değil

YENİ HEDEFİ OLİMPİYAT

Novak Djokovic, Paris Olimpiyatlarına katılarak altın madalya almayı hedeflediğini söyledi. Pekin'de düzenlenen 2008 Yaz Oyunlarında bronz madalya kazanan Djokovic "Şu an için planım Olimpiyat Oyunları'nda oynamak, bu yüzden oynayabileceğimi, fiziksel ve zihinsel olarak hazır olacağımı umuyorum. Olimpiyat sporun en önemli etkinliği ve orada ülkenizi de temsil ediyorsunuz" dedi.

'İNSAN DEĞİL'

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Sırp raketin eski çalıştırıcısı Boris Becker şunları söyledi:

Haberin Devamı

"İnsan 36 yaşında bu kadar fit, aç ve ilham verici olamaz. Djokovic insan değil. Onun için sınır gökyüzü, yani yok. Finalden bir hafta önce bazı tişörtlerin basılmasını istemişti, kazanacağından o kadar emindi".

Tenis efsanesi Boris Beckerden Novak Djokovice: İnsan değil

'HER ZAMAN BİR B PLANI VAR'

"Djokovic'in en büyük özelliği dönüşebilmesi. Baseline return oyuncusu olsa da, finalde Medvedev'i yenmek için file önüne gitti, servis attı ve vole vurdu. En büyük özelliği oyun planını maçın ihtiyaçlarına göre uyarlaması: her zaman bir b planı var."

 

 

Yazarlar