Skorer 'Tepkiler gurur veriyor'

'Tepkiler gurur veriyor'

27.02.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

B.Hakan, Torinolu Şaban yakıştırmasına sinirlenmiyor, "Beni etki altına alamazlar" diyorG.Saray 'da rakip taraftarların aleyhine en çok bağırdığı futbolcu olan B.Hakan, tepkilerin kendisine gurur verdiğini belirtti ve "Bu benim iyi olduğumun kanıtıdır" dedi. Torinolu Şaban yakıştırmasının kendisini kızdırmadığını vurgulayan Hakan, "Keşke herkese böyle yapılsa. Çünkü işin içinde küfür yok. Hem Şaban'ı milyonlarca kişi seviyor" diye konuştu

Tepkiler gurur veriyor

GALATASARAYLI B.Hakan, her zaman gündemde... Attıkları, kaçırdıklarıyla... Özel yaşamıyla... Evliliği ile... Transferiyle...
Hem Galatasaraylılar'ın... Hem de diğer takımların taraftarlarının... Herkesin gözü O'nun üzerinde.
Bazısına göre O, süper bir golcü... Kimine göre çok iyi pres yapıyor. Sarı - Kırmızılı taraftarlar Hakan 'ı kral olarak görüyor.
Ama rakip kulüp taraftarları ise O'na tepki gösteriyor, "Torinolu Şaban" diyor.
Ve Hakan, suskunluğunu bozdu, MİLLİYET'e konuştu. "Herkes beni Torinolu Şaban sözüne kızıyor sanıyor" diye başladı ve devam etti:
"Kesinlikle kızmıyorum. Keşke herkese böyle yakıştırmalar yapılsa. İşin içinde küfür yok. Hiç kızmıyorum ve tepki göstermiyorum. Hem Şaban kötü bir kelime değil. Çanakkale'de bu sözlere kızdığım için kart görmedim. Yanlış anlama oldu. Kart attığım golden sonra değil, Hagi 'nin golünden sonra geldi. Tepkiler böyle devam edecek. Benim sorumlu olduğum bir camia var. Sadece bu camia ile olan ortak ideallerim için mücadele ediyorum. Allah yardım ediyor. Yine gollerimi atıyorum. Bu sözlerden etkilensem, nasıl 23 gol atarım. Televizyonda Şaban'ı milyonlarca kişi zevkle izliyor."
En sert tepkinin Fenerbahçe maçlarında olduğunu belirten Hakan, "İnsan bazı şeylere alışıyor. Aynı zamanda bu tepkilerden gurur duyuyorum. Çünkü bu benim iyi futbolcu olduğumun kanıtıdır. Hakan , Galatasaray'ın gol silahı. Galatasaray'ı durdurmak için ne önce Hakan 'ı durdurmak gerekir. Öyleyse vurun abalıya. Beni bu yollarla oyun dışına atmak istiyorlar. Etki altına alıp, moralimi bozmak istiyorlar. Ama yanılıyorlar" dedi.
Alpay konusuna da çok üzüldüğünü belirten Hakan , Fenerbahçeli taraftarları protesto ettiğini söylerken, "Bu olay hiç hoş değil. Birisine eşi ile ilgili böyle yapmak ayıp. Alpay 'ın neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Onun yerinde olmak istemezdim" dedi.

Yazarlar