Milli Takım Terim'in büyük üzüntüsü...

Terim'in büyük üzüntüsü...

13.11.2013 - 20:14 | Son Güncellenme:

Fatih Terim, Doğan Koloğlu'nun vefatından derin üzüntü duyduğunu söyledi.

Terimin büyük üzüntüsü...

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün hayatını kaybeden Doğan Koloğlu'nun vefatından derin üzüntü duyduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Koloğlu'nu, Galatasaray'da futbol oynamaya başladığı 70'li yılların ortasından bu yana tanıdığını vurgulayan Fatih Terim, "40 yılı aşkın dostluğumuz bulunan rahmetli Doğan Ağabey benim idareciliğimi ve antrenörlüğümü yaptı. Daha sonra basın dünyasında da çok önemli hizmetleri oldu. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile tüm futbol camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

TSYD: "EŞİ BULUNMAZ BİR AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK"

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Türk basınının duayenlerinden gazeteci-yazar Doğan Koloğlu'nun vefatı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

TSYD'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Bazı insanlar vardır, kıymetleri, hem yaşamlarında, hem de aramızdan ayrıldıklarında değerlerini hep korur. Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin kurucularından Doğan Koloğlu, sadece bu derneğinin kurucusu, üyesi ve bir dönem başkanlığını yapan birisi değil, Türk sporuna futbolcu ve teknik direktör olarak da büyük hizmetlerde bulunmuş bir isimdir. Onun Galatasaraylılığı tartışılmazken, gazeteci olarak asla tarafgirliğini kimselere hissettirmeden kaleme aldığı yazılarıyla, basının en aranılan ve saygı duyulan ismi olarak, genç nesillere yol gösterici oluşu, tesadüf değildir. Doğan Koloğlu'nun yazı yazarken titizliği, her zaman arşivin tozlu sayfalarındaki araştırmacılığının bir ürünü olarak çıkmıştır karşımıza. Dünya basınını çok yakından takip edişi, okuyucusuna asla yanlış bilgi vermemesi, her makalesinden büyük dersler çıkarılışı, Doğan Koloğlu'nun çok özel vasıflarından sadece bir kaçıdır. Artık onun doyumsuz yazı ve sohbetlerini, Türk sporuna yol göstericiliğini, anılarımızda hep saklayacağız ve yaşatacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."